34

ввввввввввввввввввв

преди 6 години

даже такава статия не може да спре кретенските изблици .... на дядо му са му взели кравата ... уау ... дядо ти ако знаеше какво ще излезе от теб щеше да се изцърка на тревата .... забравяте че този празник е на победата на човечеството над фашизмане е мн български щото ние сме от фашагите .... та до кретеняка .... радвай се че само кравата го е отнесла

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Сърди се на днешните си господари, които дадоха Източна Европа на Сталин в Ялта!

32

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

И най - лошия мир е за предпочитане пред която и да е война !Това трябва да го кажеш, сега на Путин! Но голяма полза няма да има, защото той го знае и въпреки това избива и прогонва от родната им Сирия, милиони. НЕУСПОРИМ ФАКТ е, че благодарение на смелостта на жужето, мигранти тръгнаха от близкият изток към Европа!

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2945 години СССР окупира и прецака тотално Източна Европа. Пикая на тая 'победа'.

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 29Покланяш ли се пред тези окупирали и източили България за 45 години ?

29

Анонимен

преди 6 години

Имайте малко почит,към войниците дали живота и здравето си за един по-добър свят.Поне днес не пишете глупости.Те поне са изпълнили своя дълг към народа и родината си.А вие сте много умни и смели пред компютъра си.Поклон пред всички загинали в ВСВ.От всякакви народности.

28

Анонимен

преди 6 години

Агресията срещу Финландия празнуват ли я в Рашка ?

27

Жо

преди 6 години

ЗА СССР св. война не започва през 1941 г., както разказва тази женшчина, а започва през септември 1939 г., когато СССР и Германия нападат Полша. Двете държави са СЪЮЗНИЦИ и изпълняват плана си за подялба на Европа. В Брест, на 28 септ. 1939 г. фашисти и комунисти сключват Договор за ДРУЖБА! След това Германия напада Дания, Норвегия, Холандия, Белгия и Франция. Руснаците не са по-назад- те нападат Финландия, Естония, Литва и Латвия. Тази ИСТИНА не я изучавахме в училище, нали другари комунисти

26

Анонимен

преди 6 години

Сталин и Хитлер подпалиха ВСВ защото се скараха кой да вземе по-голямо парче от Полша. Сега ми пробутват някакви бабички и глупости на кило на които трябва да вярвам. Пък и срещу какъв фашизъм са се борили при положение, че в Германия е имало националсоциализъм, същото като в съветската страна

25

Анонимен

преди 6 години

До колко удобноТова е факт, който не променя и истината на мнение 17. Сталин снабдява Хитлер с всичко нужно за продължение на войната срещу половин полша и финландия.

24

Бронкс

преди 6 години

Още една рускиня, на която бедната ни България изплаща пенсия...

23

колко удобно

преди 6 години

До Анонимен 17"На 29-30 септември 1938 г. в Мюнхен при активната подкрепа от страна на САЩ е осъществена срещата на министър-председателите на Англия и Франция, Германия и Италия. Целта на срещите е решаване съдбата на Чехословакия, без участието на представители на самата Чехословакия. Удивително цинично, нали? Ето това предателство се опитват да скрият днес страните от ЕС и САЩ, нарочно опитвайки се да прехвърлят отговорността от болната на здравата глава."

22

855225

преди 6 години

Малко уважение покажете към живота на тези хора, от другото поколение. На 17 вие сте мислили само за простотии, а тези хора се е наложило да пораснат предварително. Партията, в случая, няма значение. Много ми е интересно вие какво толкова сте постигнали в мизерните си животи.

21

Анонимен

преди 6 години

Колкото повече ми пробутват захаросани спомени за ВСВ толкова повече не им вярвам

20

Анонимен

преди 6 години

Публичните домове на червената армия са били обслужвани от "медицински сестри" - това е обществена тайна

19

Анонимен

преди 6 години

*** народ и малки камъчета няма да се свършат !Това се отнася за някои от коментиращите ,И най - лошия мир е за предпочитане пред която и да е война !

18

IQ

преди 6 години

Поклон пред съветските войни,отдали живота си за свободна Европа. Слава на героите!

17

Анонимен

преди 6 години

Руснаците винаги пропускат факта, че без тяхна помощ война изобщо нямаше да има. Без огромното количество суровини, които русия доставя на германия от 39та до 41ва, гермния изобщо не би могла да си позволи да се озове във война със англия и франция. Морската блокада от страна на английския флот би задушил германия за 6 месеца.

16

Анонимен

преди 6 години

Тази жена е от окупаторите на отечеството ми. Такива като нея ни направиха просяците на Европа

15

Анонимен

преди 6 години

Честит Празник!