36

стефчо

преди 6 години

Има масово работещи хора в цели области за 700 лв заплата. Аз лично не ,защото съм мързелив и мразя да имам господар.

35

Анонимен

преди 6 години

Българският "бизнес". Да се чете - българските мутро - капиталисти - Черепа, Пеевски, Домуса, Бойко Борисов, Цветанов и други знайни и незнайни мутри. Извинете, ама вие не сте бизнесмени, вие сте мутри и мястото ви е в затвора, защото погребахте България.

34

Анонимен

преди 6 години

Има ли желаещи да работят за 600 лева в България???

33

гюзлеме

преди 6 години

Аз ще ти е направя 6000 евро,ела в моята фирма. Продавам баници на Сточна гара

32

user

преди 6 години

По-добре пробвайте с ***, защото читавите въобще няма да ви се вържат на акълите. 80% от децата, които завършват елитни училища заминават да учат в чужбина. Помислете как да вдигнете заплатите в останалите градове на страната, защото там всичко умира.

31

Анонимен

преди 6 години

Щом някои няма да плащат това означава че други ще плащат двойно...

30

Анонимен

преди 6 години

Хората още на 18 години ще се махат в България. В Дания и Германия образованието е почти безплатно. Има работа за студенти по 10 часа на седмица и спокойно се издържаш. И после веднага си намираш работа. Защо да стоя при мутрите в БГ, да се гаврят с мен, ако мога веднага на 18 години да отида в немски университет и тогава как ще ме задължите да работя в България ?

29

MNENIE

преди 6 години

Висшето Образование пропада с бързи темпове - ясно се вижда че вече има Роми с Висше платено от Държавата , а те не могат да говорят правилно и да пишат правилно , не само български език .Няма рецепта за подобрение - Върви надолу , и този проблем не е само в България . Проблема се вижда че е заграден в границите на ЕС и така наречените стари демокрации .

28

LOL

преди 6 години

И как ще ме накарат да остана в БГ и да работя 5 години? Много ми е интетесно на летището как ще ме проверят и какво ще направят ... както винаги нищо. Те пускат хора без паспорти а камоли да ги накараш да работят малко.Бягайте хора докато е време, стига с робството. Вижте красотата на Европа а не мръсните и разбити улици в Сф.Вижте уважение от колеги и шефове в Европейиските фирми, вижте как се живее нормално.Събудете се овце.

27

Анонимен

преди 6 години

Да, ще остана в България, ако ми дадете заплата 3000 евро, толкова ми дават в Германия. 30 дена платена отпуска, 8 часов работен ден, 5 дена в седмицата, бяла работа в офис. Вие ще ми предложите ли по-добри условия ? Ако не ми предложите по-добри условия на труд, защо да идвам при вас ?

26

Ф.С.В.

преди 6 години

-- МНОГО Е ПРОСТО! Има частни университети - БГ бизнеса да почне там да плаща на бизнесмена собственик на университета- и ТАКА БЕЗПЛАТНО да обучават ВИСШИСТИ за тяхните нужди! -ДА, но Алчният БГ Бизнес или казано по народному - САЛАМТАРИКАТИТЕ - искат пак държавата да им плаща безплатното - И "Мързеливият" НАРОД! Точно Васил Велев преди време каза че БГ работниците били ТЪРТЕИ !! Сега бих му казал да си почисти лупите на очите запотени от алчност - и да почва да моли *** от Танганайка

25

Анонимен

преди 6 години

Хаслъ-даа се въведе закрепостяването/жителството/, да се затворят границите с вишки ,тел и Винкело ще поеме поръчката/ и да се работи на робовладелците даром. Насила изгониха работниците от България, сега насила ще ги карат да остават. Комунистически им ги работи....*** те всичките им работи са такива....Ако сега съм студент-следвам безплатно, после си бия камшика от ***, нека ме издирват с Интерпол, ха-ха-хаааа...Другари ***-прости си бяхте, прости си и останахте. Сал се накрадохте,...

24

Анонимен

преди 6 години

Бизнеса може да предложи стипендии на кадри с потенциал срещу договор за работа при тях и така няма нужда от закон...

23

Нов

преди 6 години

Докато не се закрият 2/3 от съществуващите ВУЗ-ове и за едно място в оставащите не се борят поне 5 кандидата няма шансове за връщане на качеството на висшето образование. П.П. И не е лошо преподавателите да са поне на нивото на студентите си. Особено в техническите науки

22

Анонимен

преди 6 години

Хо - Хо - Хо! Кеф ми е да гледам как се гърчат от злоба и безсилие българският "бизнес". Запрягайте ръкави и се хващайте на работа! Свършиха будалите, които ще ви работят за 300 - 400 евро! Хората са по-умни от вас и отиват там, където трудът им се цени! В Германия им дават по 3000 евро заплата. Защо да стоят при вас ? Като не ставате за бизнесмени - фалирайте и да идват други на ваши място, които могат. Никой не може да ме задължи да работя за мутра в България! Кефя се да ви гледам как фалирате

21

Бизнесът

преди 6 години

в българия е като модата-ново е добре забравеното старо.Тогава и образователната система произвеждаше грамотни хора,за да задържи кадрите не само беше безплатно,но и стипендии даваше и пр.Родените преди"демокрацията"ще разберат какво казвам

20

Анонимен

преди 6 години

Бе я идете се гръмнете никой не е длъжен да ви работи нито за пари нито за без пари, също и никой не е длъжен да учир като искате висшисти ще давате по 5 000 евро на студент стипендия на семестър и след като завърши по 3 000 евро заплата.

19

Анонимен

преди 6 години

Още малко и безплатното висше ще стане задължително, за да има кой да им работи.

18

к0нсерва

преди 6 години

другари, комунизмът се завръща, бавно но сигурно, собственост сте на държавата и новите феодали, пардон, бизнесмени, на които им трябвате за робска работна ръка!!

17

Анонимен

преди 6 години

Предпочитам висше с пари и работа извън България!