82

Анонимен

преди 6 години

До БобиБезсмъртния полк ?! Червени нацисти са се трепали с обикновени нацисти ! Кво му е безсмъртното! Сталин е избил повече руснаци отколкото Хитлер е успял.

81

ДО 78

преди 6 години

ТИ СИ ЛУД БЕ,***-ВЛАСОВ И НЕГОВАТА АРМИЯ СА ИЗБИВАЛИ,РУСИ,БЕЛОРУСИ ,УКРАЙНЦИ,ПОЛЯЦИ ПО ВРЕМЕ НА ВАРШАВСКОТО ВЪСТАНИЕ,СЪРБИ,ФРАНЦИЗИ--СКМОТАНЯГ---ОДИ СИ ПИИ ХАПЧЕТО--ВЛАСОВ Е ОБЕСЕН КАТО ПРЕДАТЕЛ НА РОДИНАТА СИ---СЛЕД СЪД ...ДАЖЕ Е И СТРАХЛИВЕЦ....АКО БЕ МЪЖ ЩЕШЕ ДА СЕ ГРАМНЕ--НО ПРЕДАТЕЛИТЕ ВИНАГИ СА СТРАХЛИВЦИ...ЧЕСТИТА ПОБЕДА БРАТЯ БЪЛГАРИ ИДА ПОМНИМ....ФАШАГИТЕ НАДИГАТ ГЛАВА И В БЪЛГАРИЯ---СЛАВА НА РУСИЯ И РУСКАТА АРМИЯ!!!!

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68Дженди, КТБ я фалира комунистът Борисов...KTБ си я фалира братска Русия и си взе 4,5 милиарда, които отказахме да дадем за изграждането на Южен поток на наша територия.КТБ беше клон на ВТБ.

79

До 74

преди 6 години

Само едни джипове дрън-дрън. Ето ти информацията на руски ru.wikipedia.org/wiki/Ленд-лиз. Хвърли един поглед примерно на интервюто с Олег Буднитски.

78

Анонимен

преди 6 години

До агресориИндианците са ги трепали далеч преди САЩ да я има като държава. Иначе, сега индианците са в пъти повече отколкото преди колонизацията на америка.

77

Анонимен

преди 6 години

До ЛибералистТы дурак? Это не лечится.

76

Анонимен

преди 6 години

Гледам парада в Москва и се чудя как онзи с рошавия рус перчем си ги представя нещата?Америка разполага с пари и оръжие, но този дух се гради през историята, която САЩ нямат. А освен Русия, огромните армии на Китай, Сев. Корея... Дончооо!

75

d

преди 6 години

ВЕЛИК, но заклеймен в днешна Русия като предател. Генерал Власов, чиято армия е единствената, която носи името РУСКА и воюва под днешното руско знаме по време на Втората световна война. НЕ робската орда на Сталин, която носи червеното кърваво знаме. Но днешните наивни русофили у нас, да не говорим за масата от руския народ това нито го знаят, нито могат да осъзнаят. И ще се кефят на позорния утрешен парад , който ще се проведе под същия този трикольор, под който воюва и Руската освободителна армия срещу сталинските пълчища. Но ликовете на руските герои от РОА там няма да ги има.

74

ИМПЛАНТИТЕ СА СКЪПИ

преди 6 години

Евроджендърите скърцат със зъби. Ще тръгне работата на зъболекарите.

73

ДА

преди 6 години

До ЛибералистКато чета такива "историци" ми става тъжно!Ми ще воюва срещу Русия-разбира се-нали винаги сме на страната на губещите,както тогава,така и сега!

72

ххххххх

преди 6 години

ЕС да отговори на руската военщина с *** парад!Ден на Гейропа е все пак.

71

Анонимен

преди 6 години

Реалността е, че на практика руснаците изнесоха цялата тежест на Втората световна война на плещите си. Така наречената помощ от съюзниците им беше с доста по-слаба във военно отношение техника и само едни джипове вършеха работа.

70

агресори

преди 6 години

Американски професор беше направил подробен списък на американските световни агресии за периода 1890-2013г- над 1500.Изключвам изтребването на индианците. Докато не се спретне една войничка над нещастната им държавица-няма да мирясат.Те воюват винаги на чужда територия с чужди наемници,За последно виетнамски войници са се сражавали във Виетнам и знаем последствията.

69

****

преди 6 години

Айде гледайте парада,и не коментирайте много,коментари след парада.

68

Анонимен

преди 6 години

И каква е "реалната помощ в боевете" на съюзническата сбирщина? Сигурно при Ардените или щото "превзеха" линията "Зигфрид"... Хахаха... Или щото дрогираните англо-американци така и не влязоха в Берлин през 1945 г.

67

опазил ги Господ

преди 6 години

Можеше някой руски самальот или вертальот по технически причини да падне върху хората и да стане голяма трагедия !

66

Анонимен

преди 6 години

Дженди, КТБ я фалира комунистът Борисов, като преди това по заповед на същия комунист всички държавни и общински фирми си натикаха парите там. Освен това същият к8омунист Борисов лично връчи наградата " Банкер на годината" да съучастника си Цветан Василев.

65

До 59

преди 6 години

А теб не те ли е срам, че даже не знаеш, че сегашните управници фалираха банката?! Изслушай стенограмите от разговорите при Плевнелиев и може би ще ти дойде акъла в главата.

64

късмет имаха

преди 6 години

руските алкохолици ! Трябва вечно да са благодарни на съюзническите сили така като искат от нас вечна благодарност ,че ни освободиха от османците ! Но за жалост алкохолиците приписват единствено на себе си победата над Хитлер ! Ако не бяха съюзниците сега в русия щеше да се говори немски ! Помощта на съюзниците започва още първите седмици от началото на втората световна война ! На алкохолиците им се дават камиони ,самолети ,танкове ,лекарства боеприпаси ,както и реална помощ в боевете !

63

****

преди 6 години

Русия показва на своите граждани за какво и каде им отиват парите,а краварите само прари искат от останалите членове ***,и няма нищо на показ,в Сирия с оръжия от миналия век.