82

Arsenal

преди 6 години

Истински президент с кратко,но съдържателно слово.Къде се крие родолюбивият премиер?Много жалко,на такива светли празници трябва да са един до друг,без Цвета и Цветан.Честит празник на всички военнослужещи,цивилни служители, именници и всичко българи, бъдете здрави и благословени!

81

Анонимен

преди 6 години

Кво значи на кръстопътя на географията бе, Радев, кой ти пише безумните речи

80

Зачуден

преди 6 години

Защо нямаше роти от ,братски"" НАТОвски роти,а дойдоха македонци? Има нещо като при приятели алкохолици ,,от мен уважаваш ли ***"? Да ама само ако имам далавера от теб!

79

До 77

преди 6 години

Едно е да надграждаш,съвсем друго е нарежеш.Някой много се е притеснявал от тези ракети.

78

681

преди 6 години

Истината е, че през последните 60-70 год. българското офицерство и армията се кълняха във вярна служба на народа си, а служеха вярно само на счетоводителите си! Това съвсем довърши "държавицата" ни!

77

Анонимен

преди 6 години

Радев - генерал - президент!На вас на какво ви прилича тази комбинация?Само в африканските демокрации - е така!Най-сетне нещата си идват на мястото...по стандарт ги настигнахме африканците...сега и по "държавност"... къде е другаря с банатите и тоалетната хартия?

76

Анонимен

преди 6 години

Парад със стара и амортизирана съветска военна техника. Жалка работа! По-добре е няколко роти да набиват крак и да викат "Ура" вместо да тгъркалрят старо желязо по бул. цар Освободител.

75

до Военен

преди 6 години

....."дебелата сянка,която Борисов хвърля върху чорапа е толкова дебела,че той изобщо не се вижда никакъв"Да така е, тоз бойко е навсякъде, на 3ти март, на гергьовден, на 19 февруари, на всички чествания все речи държи.....ХАХАХХАХАХ ама само в сънищата на заблудени гербери, и платени писачи. Къде изобщо сравняваш тиквун с Радев....

74

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Защо нашите НАТОвски партньори ни накараха да си нарежем ракетите със среден обсег,да си претопим танковете,да си приземим авиациятаАбе тук все дървени философи сте се събрали. Тази техника, която визираш е от 30-40 годишна и е реално и морално остаряла. Хората инфрачервени оръжия измислиха, дронове вкараха на въоръжение, военната техника се ъпгрейдва всяка година, ти като фатмаков си взел да говориш за стари руски бракми.

73

Анонимен

преди 6 години

Taka e! Браво !

72

Зачуден

преди 6 години

Колко ли ни струва тази разходка на дебели чичковци по жълтите павета и радно ли беше да амуртизират допълнително и без това старите ни железа?

71

мухахах

преди 6 години

Децата го гледаха с интерес и се забавляваха. Пенсионерите цъкаха с език и с умиление си спомняха младините и "войнишкия". Нормалните хора се чудят как могат да се трошат пари за нищо и да показваме едни железа от които трябва да се срамуваме.

70

Анонимен

преди 6 години

Плешив Буратино - за президент

69

до 71

преди 6 години

Розичка с мистерията няма ли да им направиш на хомосексуалните малки дроги на тати и мама с Поршето и Къща за 2 000 000 лв. в Драгалевци

68

Военен

преди 6 години

Наистина днес моралната криза на Зеления чорап е факт! Как няма да е факт като дебелата сянка,която Борисов хвърля върху чорапа е толкова дебела,че той изобщо не се вижда никакъв ! Няма и никога да излезе от тази сянка,просто защото е нискокачествен!

67

Зачуден

преди 6 години

Защо парада не се проведе в Габрово,столицата на хумора в България?

66

Тим

преди 6 години

Честит празник на Българската армия и на всички не мога да разбера простотията която е обхванала нашето общество.България винаги си е патила от слаби политици но винаги е имала силна армия и не случайно няма пленено знаме в бой и в момента битката и победата при Дойран се изучава като тактическо умение във Натовските армии и военни университети.

65

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам колко са хомосексуалистите в Русия, навсякъде има хомосексуалисти и процентът им е почти еднакъв навсякъде, но в Русия хомо-паради.

64

Анонимен

преди 6 години

Радев, дай да организираме един рефереднум за членството в НАТО, а? Или тогава ще извхвърчиш като тапа от поста си на който те назначиха и ще изберат без проблем друг.

63

Анонимен

преди 6 години

Трябваше да изберем цецка значи.Някак си по европейски щеше да изглежда парада със старите тенекии.