86

Анонимен

преди 6 години

Безсрамна гордост и безмерна корупция! Това е моята оценка! Дори се питам как само за 365 успяха да сътворят толкова гафове и скандали! Не зная дали ще влязат в Шенген и еврозоната, но в Гинес със сигурност!

85

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че Борисов доста е невеж и заблуден. Обяснява нещата повърхностно, защото сам не знае какво се случва. Има обаче привилегията да бъде по - деен и по - устойчив срещу нападки от предишните калпави министър председатели. Грандоманията го тресе яко и търси показност. И му се получава. "В очите на слепите се издигат само шумящите"

84

Анонимен

преди 6 години

Протестите и освиркванията не са случайни!!! Хората знаят, виждат, чуват, защото усещат на гърба си политики на геноцид, прокарвани от всички политици и бизнесмени. Нямаме никакви права, само задължения. В момента, в който човек не може да си плати сметките, данъците, здравните грижи, образованието, системата го изхвърля и принуждава чрез ЧСИ - та, оставят хората без дом, без работа... болни, гладни, унижени, които или се самоубиват, или умират от стрес....

83

Анонимен

преди 6 години

Парите за подкупа за били за Фандъкова, а целият цирк със задържането на Иванчева беше за да се отклони вниманието от истинския получатаел.Това го каза Марковски, има СРС-та, на които се чува как Дюлгеров увещава да вземе парите, а Иванчева отказва с думите "Ами дайте си ги вие лично на Фандъкова, защо аз трябва да ги нося".

82

Анонимен

преди 6 години

Шефът на специализараната прокуратура Пламен Георгиев е същият, който унищожи телефонните записи между Борисов и Танов за Мишо Бирата.Мотивът му беше, че на записите разговарял Танов и НЕУСТАНОВЕНО ЛИЦЕ.Коментарът е излишен.За награда Суджука го направи шеф на КНОПИ или както там се казва излишният орган, който пак всички ние хрантутим.Там заплата под 7 000 лв няма.

81

Анонимен

преди 6 години

За тези, които са забравили - случаят в Костинброд, който споменава Борисовбеше че в печатницата на активст на ГЕРБ бяха намерени 650 000 отпачатани фалшиви бюлетини, пакетирани и попълнени за областите, в които ГЕРБ не беше сигурен че ще спечелиОстаналото за Бокови локуми

80

Анонимен

преди 6 години

Скоро, когато тук останете само гербави, роми и милиционери само се чудя кой от кого ще краде? Тогава ще настъпи истинското самоизяждане на плъховете!

79

Вал

преди 6 години

До Анонимен Ти луд ли си или паРтията майка така каза.Най известните консултанти и ползватели на благата на банката са Иван Костов и сие кръгът Доган и Кирил Добрев

78

Анонимен

преди 6 години

Унизителния и показен арест на кметицата се изплаща многократно заради няколко причини, например:-хляб и зрелища за оскотелия ***-намек за хората които си мислят да скачат срещу ГРОБ и мафията-плява за помиярската преса на сви-н-ята-отмъщение на ГРОБ за унизителната загуба в квартал Младост-ясен подтекст >> ти унижаваш нас, ние ти смазваме живота

77

Анонимен

преди 6 години

Късно снощи стана ясно, че тайнственият инвеститор е Кирил Домузчиев, близък до управляващите от ГЕРБ и личен приятел на Бойко Борисов.Та с две думи - наистина ли си мислите, че тоя изпечен мошеник Киро Гела, който купи без пари БМФ и го наряза за скрап ще се остави да бъде изнудван от една фризьорка, по случайност станала кмет.Не, той просто е съучастник в схемата на приятеля си Бойко, с която целят да отстранят опърничавата женица, която им пречи да застроят целия Младост.

76

Анонимен

преди 6 години

За всеки нормален човек, с непромит от герберастките медии мозък е ясно ЧЕ ПАРИТЕ СА ПОДХВЪРЛЕНИ В КОЛАТА.Защо двете жени не са арестувани, когато са носили парите.Ами много просто - защото парите не са били у тях, а са ги ЧАКАЛИ В КОЛАТА.Както и всички екипи на КНОПИ, МНОПИ и герберастките телевизии в бойна готовност.И защо беше нужно да правят 5-часово задръстване на бул.Васил Левски.Ами за да ги видят ЕВРОПРЕДцЕДАТЕЛИТЕ как борят корупцията.ФАРС.

75

Анонимен

преди 6 години

Ако господ дава благополучие на такива българоубийци,а унищожава нормалните хора,отказвам се от него и минавам към Аллах или Брахмапутра.

74

Анонимен

преди 6 години

Случаят с ареста на Иванчева беше зле скалъпена постановка. Но предвид капацитета на режисьорите и актьорите - толкоз....Лошото е, че пак ние ще плащаме в Страсбург.

73

Анонимен

преди 6 години

Добра работа ! Продължавайте така и засилете инвестициите в туризма - повече пясък , повечв чистота и ифраструктора , минерални басейни . Цяла БГ е на минерална вода започнете туризъм и в нея посока.

72

Анонимен

преди 6 години

Боци и Цоци филмово студио представя:Цел: административен служител, жена 1.60см, 50кгСцена: Централно кръстовище в СофияЗадържащ екип:25 полицаи от МВР София звено Кобра15 полицаи от Трафик звено Газела45 тежко въоръжени, маскирани агенти на ДАНС/БОБ/КНОПИ, БОКУ, ЦЕЦУ, ГЕРБУ и други агенции5 бронирани автомобила тип Хипо1 хеликоптер кръжащ над кръстовището1 самолет Спартан1 фрегата "Дръзкийй" поставена в бойна готовностОтразяващ екип:МВР пиктчърс, екипи на приятелски телевизии

71

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов отнвово лъже като дърт дядо си.Той стои и зад фалита на КТБ и зад сделката с ЧЕЗ и зад ареста на Иванчева.Тия да ги разправя на герберасткото партийно събрание в зала Армеец, където Цветанов му кара хора от селата да му ръкополяскат.

70

Премиер Борисов,

преди 6 години

Господ да Ви дава здраве и закрила да устоите на всички предизвикателства, които са без основание.Успех и за РБългария в ЕС и НАТО!Да бъде благословена за мир и слънце, спокойствие.

69

Анонимен

преди 6 години

В денят, в който я задържавах, Иванчева е трябвало да изнесе данни за имотната мафия на София. Колко удобно, че този арест се случи точно вчера! Кемтицата, г-жа 30% ще е спокойна, нейния шеф Боци и той... От 25 общински кметове, ГЕРБ имат 24. На 25-я му се случи доста неприятна случка, следващия дето ще се кандидатира ще се замисли сериозно. В тази държава или си на каишка или на опашка за помощи!

68

Анонимен

преди 6 години

До Въпрос?А при кое правителство фалитът беше подготвен?10 години срещу 8 месеца?!При кое правителство държавни пари бяха вкарани в тази банка?!!Айде да не разплитаме ***,че ще останете без тях.

67

Анонимен

преди 6 години

и ЗАЩО никой не поставя въпроса КАК ГИНКА ОТ ПАЗАРДЖИК е получила лиценз за ВЕИ - ФОТОВОЛТАИЧЕН ПАРК през 2015 година и коя Партия раздаваше лицензите на свои близки, познати, кумове и други родинини ???Този въпрос остава доста встрани, а хич не е маловажен - той обяснява много неща.