51

сдфхгх

преди 6 години

А пък онзи от фирмата, аа как си е научил урокаа, на всякъде разказва като стихотворение какво е станало.. станало е, че са го хванали за топките у някоя далавера, и .. или ще играеш с нас или в зандана.. Като постановката която разиграха на Пламен Галев, с Пламен Миланов..хаха всички знаеха за какви неплатени данъци го сбараха и за да не иде в затвора почна да рецитира записките по капана.. Слскии номера, нищо ново не са научили... и театърът е с няколко действия... за да ни убедят, хихи

50

Andreshko

преди 6 години

Представете си каква хитра полиция имаме,щом им е трябвало час,час и половина,за да открият подхвърлените от тях пари в багажника на колата...

49

1

преди 6 години

До Анонимен-44,ами,ще и платим ,аз вие,и всички българи,обещетение,а сценаристите,ще бъдат уволнени,като прокурор романов,арестувал бившия военен министър.

48

варната

преди 6 години

До 46.То бива да си *** ама чак толкова!Била виновна без доказателства????

47

дсфхаеръяер

преди 6 години

Послушният прокурор от ало Ваньо, пак е по поръчка.. лелее, тоя път как ще се оакат! Оня с голата глава не остана тв която да не обиколи и да не обяснява как се била намацала цялата та и колата, а на кадри от "екшън" се вижда не само, че се катерят в колата по трима, ами и я опипаха от устата до ръцете... може и да е виновна, нищо не казвам, НООО КАК САМО МИРИШЕ ВСИЧКО, И КОЛКО НЕСКОПОСАНО Е НАПРАВЕНОО... Ще чакаме развитие..;)

46

Andreshko

преди 6 години

До #25. Резултата. Точно така,когато България бъде осъдена в Страсбург,обезщетението ще го платят данъкоплатците,но нали разбираш,че данткоплатците са и избиратели и когато дойдат избори да помислят кого избират,ако не искат да продължават да плащат повече обезщетения...

45

Анонимен

преди 6 години

АКО БЕШЕ ПОСТАНОВКА ПАРИТЕ ЩЯХА ДА ГИ ПОДХВЪРЛЯТ ОЩЕ В НАЧАЛОТО!!!НЕВЕРОЯТНО НЕКАДЪРНО МВР ЛЕЛЕ!!!2 ЧАСА ИМ ОТНЕЛО ДА ПРАВЯТ ОБИСК НА АВТОМОБИЛ :D ЛЕЛЕ И 3 ЧАСА ГИ БРОИЛИ ЛЕЛЕ :D

44

1

преди 6 години

др.премиер,тя вися преди седмица,много бавно ти загряват реотаните ви,и не се прави,на ощипана арменка,сякаш не знаете,защо вися,отговора е ,лош сценарий.

43

Анонимен

преди 6 години

Тази схема на отстраняване май и друг път е отработвана. Е сега трябва отстнените по нея ( ако имат смелост и някакви доказателства)да разкажат в съда.

42

Прокурор

преди 6 години

Това, че няма доказателства, не значи че не е виновна. А досега нейните адвокати не са представили нито едно доказателство, че е невинна.

41

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно как ще я осъдят като тия техни версии и доказателства издишат от всякъде,а сценарият, и две годишно щеше да се справи по-добре.

40

Анонимен

преди 6 години

А какво ще правим ако не се докаже, че е виновна?

39

Анонимен

преди 6 години

От медиите стана известно, че подкупа е 500000 и 70'те хиляди са първи транш от които липсват 14 хиляди, а отгоре на всичкото големият инвеститор бил ги взел на заем !!!Въпрос с повишена трудност:Колко транша остават на големият инвеститор и колко кафета общо ще трябва да изпие с кметицата за да не му бави преписката за строежа ?

38

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Куките с КПКОНПИ се изср?ха на главата на Б. Борисов! Чао ГЕРБ, сори!

37

Анонимен

преди 6 години

Баце не се прави на улав. Иванчева вися часове на улицата, защото е спряла строежа като не законен на фирма "Билд Строй Ц" собственост на Петко Михайлов. Същият Петко е баджанак на Цветанов. Съпругите им са сестри.

36

Анонимен

преди 6 години

Целта е не да бъде осъдена,а отстранена от поста и да сложат правилният човек,ще видите,че след 1-2 ще трябва да плащаме обезщетение на жената и доста солидно,а тия дето сътвориха цирка смелите наши журналисти тогава ще се правят,че не съществуват.

35

Анонимен

преди 6 години

Ми кво да пита! За 29 г. станахме бедни като африканска държава, дива мизерия, българите работят като животни за мизерни заплати и няма пари за лекарства на децата, пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна, съдия изпълнителите изхвърлят хора на улицата защото не са си платили парното, пълно с просяци и бездомници, в провинцията 70% безработица! Какво има да пита, нали на тоя народ трябва да му се даде някакво зрелище - да види народът кой е виновен за всичко това - ами кметицата бе, тя е!

34

Spectre

преди 6 години

До ЕлемагАма ти си бил голямо майсторче бе. Всичко знеш, всичко можеш. Броял 70 000 за 5 мин. Тия ги разправяй в селската кръчма, ама гледай да е след третата ракия, за да не се изложиш много.

33

Анонимен

преди 6 години

До ЕлемагТи не четеш ли,че са описвали банкнота по банкнота бре..чук

32

ГМО

преди 6 години

Българинът е вторичен-третичен *** на човешката цивилизация.Турбо *** и *** народец. Предсавени сте отлично във властта приятели повече не ви трябва.