40

БГ

преди 6 години

Тя щото турската заплата много високоа айде моля ти се

39

до Турчин

преди 6 години

И ти толкова разбираш от Икономика много ясно че на него ще му е евтино!Ние като имахме хиперинфлация силни ли бяхме или в криза като хората с по една заплата си купуваха къщи

38

Турчина

преди 6 години

всеки месец пътувам до Одрин и за 100 лв си накупувам 3 пъти повече неща, отколкото в България. Турция е в жестока икономическа кризатака и ходя у тях да си пазарувам евтини турски стоки и турците ми слугуват за жълти стотинки. Жал ме е за турците, Ердоган ги съсипа-Ако е криза всичко ще е скъпо бе ахмак и не вие, а турците ще палят колите да напазаруват в България!

37

Василев

преди 6 години

До БГАз познавам не един и двама българи , които работят в Германия за турски фирми и работодатели!!!Агент Винс Тейлър!ЦРУ!!!

36

БГ

преди 6 години

За слуги говори колко турци има в Германия избягали от силната Турция

35

Василев

преди 6 години

До БГТака де , те и умните и кадърните у нас са за затвора, защото са платени васали и слуги на международните мошеници, ама няма скоро да ги видим, само ще констатираме всяка година колко млади напускат държавата, колко села умират, и колко нови аутсорсингови компании идват да правят бизнес, а българите да им слугуваме!!!А на умните и кадърните, синовете и дъщерите им са в чужбина, там учат и работят, но не като слуги!!!Селяни прости живота е жесток!!!Агент Тимъти Вайлс!ЦРУ!!!

34

БГ

преди 6 години

Има ли икономисти тука ?Какво ще стане с милиардите евтини кредити раздадени от Турция за ускоряване на икономиката когато в един момент няма да могат да си плащат вноската ?

33

Анонимен

преди 6 години

Само за последния месец турската лира се срути. Поевтиня 5 пъти.

32

Български Българин

преди 6 години

Василев. Гледам бая зор си даваш да защитаваш турция. Явно ердоган ти плаща в пари все пак. Че до колкото разбрах, на Джемал и Яребицата им плащал в шекерчета и баклави. Явно не тролят достатъчно настоятелно като тебе.

31

БГ

преди 6 години

много знаеш ти има ли няма корупция и какви закони се спазват правата на човека спазват ли се ? Вкара умните и кадърните в затворите че да останат тези които само могат се подписват

30

Анонимен

преди 6 години

Турция е едно евтино място. Турската лира рухна и девалвира над 5 пъти за последния месец, всеки месец пътувам до Одрин и за 100 лв си накупувам 3 пъти повече неща, отколкото в България. Турция е в жестока икономическа кризатака и ходя у тях да си пазарувам евтини турски стоки и турците ми слугуват за жълти стотинки. Жал ме е за турците, Ердоган ги съсипа.

29

Юнал Джемилов

преди 6 години

До АнонименЗайчо, един турски войник се равнава на 20 американски, турците се раждаме войници

28

Василев

преди 6 години

Не мога да разбера, след като турската държава я дават за пример , като диктаторска неосманистка радикална ислямистка държава, защо има по-малко корупция в държавата и закона се спазва повече отколкото в евроатлантическа България!!!???Агент Франки Бремър!ЦРУ!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Нищо не провокира. Просно чат пат всеки изпуска по малко от самата истина

26

БГ

преди 6 години

Още малко и трябва на великата ти Турция и ще видиш къде се намира още малко бъде търпелив

25

Анонимен

преди 6 години

Което куче залае САЩ, все побеснява. Това знам. И следва американски шамари. Те са най-големите. Стойте си спокойно, не се правете на това което не сте.

24

Василев

преди 6 години

Турция е държава с гръбнак!!С растеж на икономиката, завладяване на много пазари, с демографски бум, с много гъвкава политика опитва се да стане глобална велика сила, с която да се водят равноправни преговори от страна на великите сили!Турция пази българската граница от бежанци!Турция е държава на бъдещето, която я чакат много велики години, ако не и мине черна котка пътя!Селяни прости, много ми е мъчно, но турската държава след десет години влиза в първите десет страни по икономика!Кев!ЦРУ

23

Анонимен

преди 6 години

Цецо Ухото но приел навътре и се обидил на Ердо

22

Анонимен

преди 6 години

В Турция става много трудно да се живее. Само за 1 месец лирата девалвира 5 пъти! Турската икономика се намира пред колапс. Ердоган е в паника и не знае какво да прави. Докара Турция до катастрофа, до войни и икономическа криза. Ердоган съсипа Турция. От Сирия всеки ден пристигат чували с трупове на турски войничета...

21

Български Българин

преди 6 години

И на българите не ни харесва непрекъснатото му вмешателство във вътрешните ни работи, че милее за прекрояване на турските граници, че плащаше по 100 лв на този който носи бурка в кърджалийско и разградско. Затова Ердогане свиквай, всичко се връща рано или късно. Колкото и да лаеш файда няма защото държавичката ти е на 2 бомби живот. Никой не те бръсне за слива мой човек. И не забравяй: Кюрдистан може да не съществува, но той винаги ще бъде в нашите духовни граници!!!