73

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

72

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Прави впечатление, че през ден, през два излизат статии със заглавия: "Нинова е бясна", "Нинова скочи"... - и тук му е мястото да попитам не е време тая разбесняла се женсшчина да бъде прегледана... - може пък наистина да е бясна...

71

Българина

преди 6 години

А ти гледаш към мосад и цру! Е и? Не русия финансира америка срвщу България, бхк и отворено обшество, организации работещи срещу нас, не русия изнася българското злато срещу 1.5 процента такса, не русия взе двата теца със златните договори, не русия наряза сс23... Не русия развъди плъховете до 1 млн и регистрира три турски партии!

70

Анонимен

преди 6 години

На изток, на запад ...все тая . На някъде гледа .Ти само към джоба си гледаш какво да отиде !

69

Анонимен

преди 6 години

Тука има един странджата от Горубляне,който разведрява обстановката със селските си простотии и лакърдии.Беден пенсионер,докарващ си по някой лев към мизерната си пенсийка.Нищо,че всички му се смеят за гьонсуратлъка и за липсата на достойнство и реален поглед на нещата.Толкова за него.Лошото е,че умните,млади и интелигентни хора се изнесоха,а останаха такива като него,които ще довършат държавата поради глупост и алчност.

68

До Странджата

преди 6 години

Искам да те питам, убеден ли си в това което виждаш и чуваш, наречено Цветанов? С кое те е грабнал Цецко, с образование, интелект, владеене на чужди езици, с излъчване или изказ? Кои качества виждаш за да пишеш така? Знаеш колко народ смаза Цецо като м-р на МВР, които после осъдиха България и народа плати грешките му. Днес ходи да огромна охрана и бронирана кола. Защо Странджа? В Скандинавията такива си карат колелото или пътуват в метрото.Защо не се страхуват?Защото са честни, не крадат и лъжат

67

Анонимен

преди 6 години

Странджа, нарочно ли го правиш? Може би искаш на хората да опротивее всичко дясно?!?!? Може би искаш когато хората чуят дясно да повръщат? Що за активно мероприятие????

66

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Представяте ли си го нашия зелен чорап... - на посещение в Полша пледираше пред поляците за сваляне на санкциите... - каква неадекватност и безхаберие... - не къде да е, а в Полша - как не го подгониха с камъни и аз незнам...

65

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера, няма ли поне един човек с достойнство в ГЕРБ, който да обясни на Падишаха-Слънце, че с уникалната си простотия, неграмотност и грозота, това подобие на човек, предизвиква само отвръщение. Това е първоначалното впечатление. После идва извода, щом като това природно чудо е втори в една партия, какви трябва да са членовете й? Не им ли е обидно, неграмотността и примитивността да ги води? Цветанов е по-зле и от партийните функционери на БКП едно време. Образуваха ги и ги учеха.

64

Анонимен

преди 6 години

Цветанов и Плевнелиев са страхотен дует, надпреварват се да злепоставят президента и приличат все повече на селски клюкарки. :)

63

Бочко

преди 6 години

Съжалявам с тези министри толкоз,не съм ги назначавал аз, спусна ми ги цецо,ама и на него са му ги спуснали. Единствено Лилето и майката на народа сложих аз, щото все трябваше да им намерим работа.

62

Burzum

преди 6 години

Класически мръс.ник....

61

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Вече за всички стана ясно какъв политик и най-вече ДЪРЖАВНИК изгубихме в лицето на Росен Плевнелиев с неговия отказ от политиката... - смел, безкомпромисен спрямо хибридната война и експанзионистичната политика на Путин спрямо Източна Европа и по-специално срещу България... - фуражката никога няма да събере смелост за такива действия, а само ще козирува на Решетников...

60

978998878

преди 6 години

До Анонимен 56 каква секретна информация , на кого са дали Саксоните секретна информация ????Тя тяхната секретна информация е от нета свалена - клипове , блогове и т.н

59

Анонимен

преди 6 години

Ей за 30 сребърника ще се побърка да търка подметки от студио в студио и да се пеняви. Ама и журналистите са едни юди, айде да пие една студена вода и да се успокои малко.

58

много яко

преди 6 години

Попитан как си обяснява изказването на Цветанов след проведеното вчера заседание на КСНС, Радев отговори: "Неслучайно настоявам за по-добро образование. Явно г-н Цветанов по-трудно осмисля това, което чете. Но най-лесният начин да окарикатурим европейската идея това е тя да се асоциира с хора, които от сутрин до вечер декламират някакви европейски ценности, без да са много наясно какво означават".

57

До 49

преди 6 години

Грешиш.Те просто се самозабравиха.Бойко беше казал,че и магаре да посочи и магаре ще изберем.И понеже с магарето се провали,този път заложи на магарица и пак се провали.Затова са толкова злобни,та чак жалки.

56

Апел

преди 6 години

ШЕСТАКАааа: ПУК*НИ мъ*рш*о!

55

мечти

преди 6 години

Колко хубаво ще е , всички българофоби и американофили да се изнесат в САЩ , че и ние да си живеем по-спокойно

54

Анонимен

преди 6 години

Вече ще ни казват и накъде да гледаме даже... А да дишаме, може ли или само да плащаме и после да умираме, че да не сме в тежест на държавата?