74

Ястребец

преди 6 години

Оръжейното лоби в САЩ дърпа конците, но ще го отнесе удавеният в дезинформация американски народ. Тръмп е безгласна буква, както и всеки досегашен президент на САЩ.

73

Анонимен

преди 6 години

Верно ли Асад е още на власт в Дамаск?!Нали преди 6год. казваха ,че дните му били преброени и поколението на фейса и интернета ще вземе власта,а то каквоо станааа!

72

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До noFreemanКое е нещото което не знаем за Сирия !?!?!Май няма непознати неща!Но вече има нещо ново отзад на фона!Това е остена на всички играчи в тази пиеса!Или конците на куклите!Макар и тънки и не се забелязват още!И това е КИТАЙ!!!!!!!!И по точно Югоизточна Азия!При каквото и да е развития, печалбата ще отива на едно място-Китай!!Както беше миналата световна война за САЩ.Предимството да произвеждаш стоките от посредника!Нищо ново.Историята се повтаря, но с нови играчи!!

71

Анонимен

преди 6 години

До noFreeman 89цяла Русия е в бойна готовност....Да, защото ако не лъска калашника и вземе, че отвори хладилника, че го види празен и отидоха зян 70-те %.Е те това е реалната картина. Без образа на "обратният полюс" прожектиран на офцете, играта бързо приключва ... То това важи и за другата страна. И там картината е същата...А и най-важното Европа трябва да бъде унищожена в нейният демократичен вид. Е това е вече цялата завършена картина!

70

Анонимен

преди 6 години

Дано Сащ да размажат Сирия и други подобни ербаб петли!

69

чукча

преди 6 години

И китайските военни кораби из Средиземно море се събират пред Тартус.Доналд Кук и другите краварски гемии да половят малко риба из морето и да се махат-те и за друго не стават

68

Krom

преди 6 години

Интересно? Къде са "зорките" модератори на този сайт? Малко нагоре ми идва олигавения тинейджър който се сополяви из всеки втори коментар.

67

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 93,Уважавам хората които, като теб не обиждат и разбират от шега.Аз не искам и не вярвам, че ще има "голяма" война!

66

Златния Пръст

преди 6 години

Ненавиждам руската политика на глобално и местно ниво, ама нещата тук от Космоса си личи, че са скалъпени.

65

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitНе г.а.д.и.н.о ,такива като тебе ще се скопяват и не на капака на Москвича ,а направо в калта ,на земята

64

Анонимен

преди 6 години

"Няма нито установено време, нито дата за акциите на Израел", казва той, запитан защо Израел е нанесъл удара точно когато всички очакват решението на Вашингтон."И съвсем естествено в самият край серийният подпалвач не издържа и се показа на светло. Ето кой пали фитила на войната.

63

Discovery

преди 6 години

Некакви мирризливи киррливци дето си играят на война и цял народ да умира, да гладува и да страда заради някакви си там шибббаняци, няма значение дали е Русия, САЩ или някой друг в 21ви век да се водят войни и да страдат хора... жалко за сирийците

62

Krom

преди 6 години

Неотдавна Тръмп се изцепи, че Ерусалим е еврейски. Днес, евреите подпират Тръмп в Сирия. Случайности? Или предварително отработен план? Европа е безмозъчна и безгръбначна. Единствено ингилизите - злото куче на Щатите теглят в същата посока. Света отива към опасни времена. Няма да се размине без жертви. Дано Бог гледа с добро око към нас. Гадни типове играят гадни игри на Близкоизточната сцена. Там ще се случи нещо много неприятно. Дано не съм прав. Но ... се съмнявам.

61

noFreeman

преди 6 години

в бойната група на руснаците до вчера имаше една атомна подводница... в момента не се знае... до 30-40 мин ще се разбере какво ще стане!!!

60

Факт

преди 6 години

До АнонименСилите на Русия в Сирия не могат да отразят атака с повече от 300 крилати ракети,да не говорим за по-голям брой,без да бъдат привлечени сили от другаде.Това е мнение на сериозни руски експерти още от преди атаката срещу Шейрат.Което не значи,че ситуацията е безизходна-има и други решения.Едно от тях е разполагане на ядрено оръжие в Сирия,което даже може и да е там вече.Асиметричен отговор,дето се вика.

59

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Абе хора, що се радвате? Впрочем знам Пyтя ще го скопът преди да е изстрелял първата ядрена ракета! На капака на стар олющен Московец!

58

noFreeman

преди 6 години

Там са и всички самолети 5-то поколение, така че корабчетата просто ще бъдат потопени... ако това стане, ви е ясно какво ще последва... цяла Русия е в бойна готовност...

57

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Анонимен 57ХА ХА ХА Путин и Тръмп от един отбор!!!!Ами Русия е от страната на ресурсите/живеят от продажбата на ресурси ,а не от стоки/.САЩ преди бяха от страната на стоките, а сега преминаха от другата страна-на ресурсите! САЩ паднаха до нивото на Русия!Ами да му мислят европейците,като паднат ,те нямат и ресурси! ха ха ха За това вкарват ислямисти.За продан ,като човешки ресурси!А азиатците ще се съревноваватпомежду си със стоки итехнологии! ха ха ха

56

Анонимен

преди 6 години

Добре го играят наднационалните братя. Требва да има екшън, да има заряд в цялата работа, "плюс" и "минус" трябва да има в двата края на проводника, за да може да тече променливият ток, и да се върти машинката на Системата, че комай взе да прегаря двигателяНикакъв "сблъсък" няма да има.

55

noFreeman

преди 6 години

Преди малко слушах руски генерал как казва, че в един локален конфликт, разбирайте този в момента. американците нямат шансове да си измъкнат корабите... ще бъдат сваляни ракети и техните изпращачи - демек корабите с 60 томахавки. Във всяка база с изключение където удариха вчера евреите има руски хора. Бъдат ли заплашени... ответния удар е готов.