94

Анонимен

преди 6 години

Ястребът като типичен турчин заплашва и обижда опонентите си. :) Не можеш ли да пишеш без да обиждаш хората?! :) А и защо си в български сайт? Нямаш ли дипломатически срещи с твоите вождове? :) :) ;)

93

До ястреба

преди 6 години

Ти какво мислиш,че турците ще правят,докато руснаците строят централата?Освен да си чоплят носовете и да сервират баклава,друго няма да правят.

92

Анонимен

преди 6 години

Няма роб който да обича господаря си.

91

Анонимен

преди 6 години

Диктаторите се събрали да унищожат Европа:- Ерголям - фашага, използващ фалшив преврат като повод за жестоки репресии срещу свободолюбивите вътре и шантаж на Европа, чрез "черните скакалци"- *утин - фашага, който несъгласните отстранява с нoвич0k, непокорните -анексира, на останалите врътва "кранчето" - бай Тромпет - полу-луд, назначен от *утин, за да направи богатите наследници на преселените средновековни английски престъпници,още по богати- "к0p0нaта" която дърпа конците на горните трима

90

Анонимен

преди 6 години

Що ли си мисля че в дългосрочен план тая заигравка на Путин с *** оже да се окаже най голямата му грешка? Това е народ който няма никакви симпатии към славяните и един ден ще му се изградят в лицето, ще продадат технологиите на САЩ и ще направят инвазия на Балканите при което Русия може да осъмне с турски вражески военни бази във Варна на един х.й разстояние от любимия му Крим. Да не говорим че тогава българите ще псуват и турци и руснаци и от това ще се възползва още повече САЩ

89

Анонимен

преди 6 години

Техният диктатор успя да ги скара и с християните, и с мюсюлманите. И точно пък останалите мюсюлмани мразят турците най - много по ред причини.

88

до ястреба-осман

преди 6 години

ти нали не мислиш, че проиводството на оръжия още по-малко на ядрени такива е процес идентичен с производството на локум и баклава?

87

Анонимен

преди 6 години

Тия турците са като руснаците. Излезеш от Москва и се хванеш за главата, бедност и разруха. Същата работа и в Турция. Тръгнеш към Иран и ги виждаш мустакати и брадясали, с шаек и каскети, застой от векове. А женорята им, опаковани като ***, все едно си в 12-13 век.Само като ги видиш в колите им идващи от Германия,как изглеждат и как са облечени, щели да завладяват нови земи. И на какво ще научат тези народи или ще ги избият? Нещо за наука, образование, университети, няма!Баси народа залупен

86

Анонимен

преди 6 години

Ердоган няма никаква работа тук в България!!!!Да се помести в неговите си граници.

85

Анонимен

преди 6 години

От де пАри бре?Лирата колко пъти се обезцени?Това са някакви финтове за пред публиката,че парата се е сгъстила в чайника.

84

Анонимен

преди 6 години

Ястребът се вживява в роля на съветник на Ердоган и Тръмп в предишния пост по - надолу.... :)

83

До ястреба

преди 6 години

Комшу спомни си при бай Тошо че бяхме силициевата долина а освен това построихме най голямата атомна централа. Да не говорим че тогава от нашата армия дори огромната ти Турция я беше шубе. Не мислиш ли че някой ни ръчка нарочно да сме толкова зле? А и друго - добре Ердоган ще вземе две трети от България, но замисли се тогава каква китна фашистка чиста България ще си направим в останалата една трета след като избесим вътрешните врагове... Даже може и ядрени ракети да си наоравим

82

MaйMyнaтa

преди 6 години

Яcтpeбe, кво е тва рукаш бе? Ти си в полудиво състояние ей, обърни си внимание на време!!

81

Русофилът

преди 6 години

Нека нашите русофили,да се кефят,как идола им въоражава нашата глявна заплаха. На американците хич не им дреме и много се надявам турците не само да ги насочат,но и изстрелят натам,та хамериканците га ги изравнят и после да си върнем изгубените земи!

80

Български Българин

преди 6 години

Как не ви досрамя да сравнявате локумаджиите и царете на нискокачествените сапунени опери с Русия. Без която космическата програма на САЩ не би могла да съществува като цяло... Дръжте се на положение малко коментиращите

79

Русия е...

преди 6 години

на колене! Турция по корем! Сближаването между бившите врагове е неоспоримо доказателство за това! Турция трябва да се въоръжи до зъби, за да не плаща стотиците милиарди евра и долари подарени й от НАТО за годините, през които играеше двуличната роля на най-сигурния и верен член на НАТО срещу Русия! Това лицемерно сътрудничество между тези две страни е най-прекият път съм тяхното самоунищожение.

78

Български Българин

преди 6 години

Брех брех много я възвеличавате турцията бе. Неподвластна на влияние ни от САЩ, ни от Русия, ни от ЕС. Ашколсум, че то има ли тогава друга толкова независима държава на света? Не забравяйте, че на този свят има и ядрени оръжия бе юнаци :D. 2 бомбички върху истанбул и анкара и с турция до тук. Но това не е толкова важно. Вътре в самата турция много отдавна има заложен противовес който да се използва като инструмент от западните сили да подпокопават властта в анкара ако се наложи...Това са кюрдите

77

Анонимен

преди 6 години

Ей, турчеещите се, какво ми хвалите тази Турция? Защо един от вас не ми посочи постижения в науката, в литературата и културата, в спорта, ами се дървите каква голяма армия имала, и какво щяло да стане ако ни нападне? Посочете специалисти по икономика, банково дело, иновации, литературни награди и признания? Няма такива. Били 80 милиона, имали ракети. Умните са вече по затворите, останаха *** начело с болника Ердоган. А той с фалшива диплома. Който е образован е учил в САЩ. Смешници!

76

Анонимен

преди 6 години

1. Кюрди 30.000.000<br>2. Турци 15.000.000<br>3. Араби 7.000.000<br>4. От етноса 5.0000.000<br>5. Перси 3.000.000<br>6. Ляз (грузинци) 3.000.000------------ hahahaaaa e tova ce imas takiva fantazii ne gi pravi realnost :)))

75

Анонимен

преди 6 години

До 72Кюрдите в Турция са не повече от 7 милиона. Видно по изборните резултати. Лази и араби са по няколко хиляди. Всичко е асимилирано за 80 години. Генетично кюрдите може да са и 30 милиона. Но важно е като какви се чувстват. Поне 10 милиона от турските граждани са "***" от турци и кюрди. Кюрдите не живеят в гeтa a заедно с турците. Разселени са из цяла Турция. Има ги дори в Одрин.