18

Анонимен

преди 6 години

Бъчварова се кълнеше в името на евроатлантическите ценности, че няма за нищо на света и дума да стане за тракийските бежанци на срещата във Варна, а ето че Бойко все пак поставил въпроса. Да се чуди човек как се получава така, че да дават такива различни позиции, а уж са от един щаб.

17

Истукан

преди 6 години

Забрави да му благодариш, че все още Кърджали е българска територия.

16

.

преди 6 години

Бьлгагина Ахмет Доан президент.

15

АНТИ

преди 6 години

С две думи - затягате коланите !!

14

Не са платили

преди 6 години

обезщетение:- за разрушени около 500 феодални замъка /следи от руините на толкова бяха установени преди време, сега може и повече да са открили/;- за съборени крепости /честно казано, не знам точния им брой, но са известни доста факти - напр., крепостните стени на Велики Преслав са си стояли и през 19 в., но са ги срутили, за използват камъка за чакъл за Хиршовата железница/;- за унищожени църкви и манастири /знае се, че в тях е имало не само ценни икони, злато, но и безценни древни книги/.

13

свинаря

преди 6 години

До до свинаряИма роми,а няма турци? Логиката ти кърти

12

Анонимен

преди 6 години

ЕРДОГАН Е ГОСПОДАР НА ПОЛОЖЕНИЕТО. ОСТАНАЛИТЕ СА В ПОЗА ПАРТЕР.

11

до свинаря

преди 6 години

Ти може и за марсианец да се самоопределиш ако искаш, ама турчин не си със сигурност!Турци в България няма!Виж, роми имаме над милион...

10

Страхил

преди 6 години

С други думи нищо.

9

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Борисов бил казал ... Ха-ха-ха !Какво каза Борисов всички го чухме на пресконференцията. Другото е в сферата на лъжите и манипулациите.Нито постави въпроса за компенсация на наследниците на тракийските бежанци, нито попита Ердоган за териториалните му претенции към България.СДруго не сме и очаквали от Бойко.Той е приятел на всички чужди и враг на собствения си народ. Факт !

8

Анонимен

преди 6 години

А, има си хас! Турция е тук само за да си предявява претенциите. Ердоган нишо друго не го интересува. Омръзна ми да го слушам тоя лицемер. Неговите цели и апетити са ясни и ще изнудва Европа до последно. Стига, наистина вече е супер досадно, изнервящо и дразнещо! Писна ми от него и от витийството му.

7

Анонимен

преди 6 години

И сега,ако се окаже,че претенциите и имуществените задължения към Турция са по-големи от тези на тракийските българи към Турция,ще кажете,че Бойко е виновен защото е поставил този въпрос.Няма угода.

6

Анонимен

преди 6 години

"Премиерът посочи, че е поставил пред Ердоган въпросът за тракиските българи, за намесата ни вътрешните работи, но" Ясно е , че е имало разходка с почерпка, което се и предполагаше.Турция се чувства мощна със силна икономика и армия и може без ЕС.

5

свинаря

преди 6 години

До ЕстетБългария е свободна страна и всеки може да се самоопредели както иска. Възродителния процес е нещо чудовищно и не бива да се отхвърля с лека ръка

4

Анонимен

преди 6 години

Какво е общото между тракийските бежанци и терористите,които слагаха взривове по гарите по време на възродителния процес? Ама нашия боцко не му стиска да говори пред господаря си. Срамота,че имаме такъв подмазвач за премиер

3

Mikert

преди 6 години

Уникално!!!! Когато чух, че поставил въпросът за репарациите за тракийските бежанци, понеже опозицията го поставила ?????? А той, кой представлява???? Него не го ли вълнува този въпрос???!??? Нямам думи!!!!!!

2

Естет

преди 6 години

Какъв Възродителен процес?!В България няма турци! Има турчеещи се роми!Кога в България са се заселвали турци и туркини?!Тодор Живков им направи услуга , но не го оцениха!Много по-добре е да се казваш Стефан, отколкото Севгин!

1

Анонимен

преди 6 години

Фурнаджийска лопата!