189

Анонимен

преди 6 години

SAMO TOKA DA VI SPRE V GRADA I VODATA I UMIRATE PRAVI OT EDNA BOMBA

188

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРазкарай се с този руски ***

187

Анонимен

преди 6 години

Borete se za mir mili xora vinata e mnogo loscho neschto

186

Анонимен

преди 6 години

До СЪ НАМИ БОГЪ 183НО НАЛИ НЕ ОЧАКВАТЕ, ЧЕ БУДНИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ ЗАСТАНАТ СРЕЩУ РУСИЯ???..кой казва, да застават "срещу", но и да заставаш с гръб и усия да е отзад, също не е добра идея.тези, които са освободили българия преди 140 г, дали имат нещо общо с днешната газпромовска усия? не съм убеден, а ти? както и тогавашна българия, няма нищо общо с днешна. нали? е тогава защо трябва да пренасяме маханично, благодарността към "онази русия", с благодарност и посрлушание към "днешна усия" ??

185

Боби

преди 6 години

До Анонимен 181Ано Историко"Те руснаците не бяха сваляли и южнокорейския самолет през 1985."Елцин предаде всички налични чаркалаци и черните кутии през 1995 година на Международната въздухоплавателна агенция. Една година по-късно Излезе ОФИЦИАЛНО заявление че Екипажа на Боинга е виновен за промяната на курса и многократните нарушения на СССР въздушно пространство - Корейската компания плати ОБЕЗЩЕТЕНИЕ на роднините на загиналите пътнициНаучете си историята а?

184

мдаааа

преди 6 години

До Анонимен 189 абе и на тебе не ти е лесно ..........тежък кръст

183

Анонимен

преди 6 години

БАРИСАВИЧ-РУСКА МАТРЬОШКА,АБЕ.... точно СЛЕД ПОСЕЩЕНИЕТО НА т.н. руски патриарх НАСТРОЕНИЯТА СА НЕ ТОЛКОВА ДОБРИ меко казано към просия е,наистина само на НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ ама от твоите коалиционни партньори двама са кремълски ....И ТИ НЕ СИ ПО-ДОЛУ!!!Защо тогава от ГЕРБ ревете против ***..та Ерменин??ТА ТИ СИ СЪЩИЯ КАТО КОРНЕЛА И ТАШ...КО!!Преди години така обяви Плевнелиев за ястреб и ДОВЛЕЧЕ ГАДЕВ НА ВЛАСТ,СЕГА И ИНАЧЕ ТОТАЛНО ЗАВЕЯНАТА ЗАХАРИЕВА ЛИ Е ЯСТРЕБ ЗАЩОТО ТЯ ПОДКРЕПИ БРИТАНИЯ??!!

182

Анонимен

преди 6 години

България бъка от руски агенти. Направо бъка.Време е да си ходят. България е самостоятелна държава а не руски потгъзник. Вън руснаците от България.

181

Предложение

преди 6 години

Предлагам са спрем да издаваме визи на руски туристи, и без това нямаме полза от тях, само им сменяме мръcнитe чаршафи по хотелите и им чистим стаите. Предлагам вместо на бедните руски туристи да издаваме по облекчен режим български визи на богати и платежоспособни американски туристи от Флорида и Калифорния.

180

ужас

преди 6 години

До Демократ 172 Да се чуди човек , как си измислил подобни височайши глупости . Според теб правото действа така : Примерно , бай Петко е обвинен , че е извършил убийство , определя се присъда от 30 години затвор , след това бай Петко ще трябва да събере доказателства , че не е той . А обвинението н е е необходимо да предоставя нищо , щом казва , че бай Петко е виновен - значи е виновен Нали принципът в правото беше - невинен до доказване на противното Пс - излагаш се с подобни писания

179

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17кога се е сринал долара бе каскет омачкан?.долара е в низходящ тренд към еврото от средата на декември 2016 г! и още има много да поевтинява , нефта е в долари. ако нефта поевтинее при падащ долар, то играта свършва.

178

Анонимен

преди 6 години

Анличаните сами си свалиха пътническия самолет в Локбъри, после обвиниха Либия и Каддафи за атентат, същата история и сега...

177

Боби

преди 6 години

До Демократ 172Току що ДЕМОКРАТЕ Подмени ПРИНЦИПА НА НЕВИННОСТ НА ПРИНЦИП НА ВИНОВНОСТРусия е ВИНОВНА - ТЯ ТРЯБВА ДА ДОКАЖЕ ЧЕ Е НЕВИННА - ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ ПО ДЕЛОТО СА ЗАСЕКРЕТЕНИ И НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОЛЗВАТ ОТ РУСИЯ.ЪЪЪЪЪНякой може ли да ми каже как аджеба при тази ситуация Русия може да докаже че е невинна?Знам КАКДекларация: Русия е Невинна! Доказателства: Всички доказателствени материали ще останат ЗАСЕКРЕТЕНИ В РФ И НЯМА ДА СЕ ДОПУСНЕ ДА СЕ ПОЛЗВАТ ОТ ВБ.

176

ехо 162...

преди 6 години

Русия е отговорна за този отвратителен акт...---------------------------------------------------------Аз твърдя че вие сте отговорен за този акт! С голяма доза вероятност сте вие, най-добре е до 24 часа да си признаете.С голяма доза вероятност може да твърдим подобни пасквили за всеки който не ни харесва.Аз смятам, може би, вероятно, твърде вероятно, може би възможно, всичко което знаем сочи в тази посока, не виждам кой друг освен вас... Подобни методи на обвинение ползват демокрации?

175

Анонимен

преди 6 години

До мислещВсеки който вярва, че Русия е виновна или е дете или е глу*пак.Те руснаците не бяха сваляли и южнокорейския самолет през 1985. После си признаха. Е така ще стане и с малайзийския боинг и със Скрипал. Сега са на етап да лъжат и да плащат на такива като теб да тролят.

174

...

преди 6 години

По руската телевизия коментирайки това и сравнявайки ни с Литва,Латвия и прочие колониални територи коментатора каза..."България...Малка но горда нация"...само ние си знаем какво се крие зад това...щом го казва Борисов.

173

БОРИСОВ Е СТРАХЛИВЕЦ

преди 6 години

КАТО МУ ЧЕТА ИЗЯВЛЕНИЕТО Е ГОТОВ ДА ИЗГОНИ РУСКИТЕ ДИПЛОМАТИ, ЗАЩОТО НАСКОРО КАЗА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА СТРАНАТА НА ЕС И КАКВОТО КАЖАТ НАЧАЛНИЦИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ/АМА НЕ Е ПИТАЛ БЪЛГАРИТЕ В ТОЗИ СЪШИТ С БЕЛИ КОНЦИ ИЗМИСЛЕН СЛУЧАЙ, НА ЧИЯ СТРАНА СА/. ОПРАВДАЛ СЕ Е С КОАЛИЦИОННИТЕ ПАРТНЬОРИ. ПФУ, ЧЕ ГАДОСТ Е ТАЯ ТИКВА МУТРЕНСКА. КАК МОЖЕ НАРОДЪТ ДА Е ТОЛКОВА ЗАСПАЛ И ОБЛЪЧЕН.

172

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЯ пиши на български - не се прави на....... Никой не е длъжен да чете руските ти йероглифчета, ясно

171

Анонимен

преди 6 години

Добре де ама Англия напусна ЕС защото ЕС трябва да се съобразява с Великобритания ?И защо каним агресорите в Сирия на среща ? Действително ли ви отърва ядрена война с Русия ?

170

я кой н е е културен

преди 6 години

До Анонименамииииииииииии към края на януари тази година , падна до 3/4 - годишно дъно ПС - недей да обиждаш човека