13

Анонимен

преди 6 години

DESETKI HILYADI NASHENZI PODAVAT MOLBI ZA RUSKO GRAGDANSTVO,A TAKA E PO ZELIAT SVYAT.VSICKI ISKAT DA GI KOMANDVA TAKAV DOSTOEN CVETOVEN LIDER.

12

Анонимен

преди 6 години

Никой не спори, че може да си остане на власт колкото си иска......то в това е проблемът...на *** де, на нас не ни пука! :))

11

Пич

преди 6 години

Аха, мислим, мислим ...

10

Маке

преди 6 години

Със какво е полезна тази статия на някой, Путин може да си остане, колкото си иска Русия е демокрация и хората си искат Путин. А защо никой не пита кога мумията Тереза Мей ще си подава оставката след всичките лъжи.

9

Анонимен

преди 6 години

Верно путягата прилича на оня вампир Виктор, може да докара и до повече от 250. :))))

8

Анонимен

преди 6 години

100 ли?Ама как 100?Поне до 250 другарЮ!

7

Анонимен

преди 6 години

Да ... мислим така !И дано да е така !Аман от западни "лидери" дето със скалъпени обвинения разориха и ограбиха десетки страни !Водят войни по безсмислени поводи с довода "една жена в трамвая каза"И ако имат малко акъл нашите политици да се присъединят към победителите във войната че ми писна все да губим войни.Война ще има и ако не сме с Русия ... ще сме част от турция!

6

Гробокопач

преди 6 години

Проблемът на България, не е Путин, проблемът на България е, че имитира управлението на Русия, чрез Бойко. Разликата е, че това е само имитация и наш Бойча, макар и да се стреми да бъде преизбиран като Путин, заради "Стабилността", няма как да има неговите качества. Тук, в България, та дори и в Германия, макар да имаме повторение на модела, говорим за един много лош фалшификат.

5

Анонимен

преди 6 години

Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?Надяваме се Русия да остане велика и силна, но диалогична и, най-важното, прекрасна страна за своите граждани

4

Трол Горянин

преди 6 години

Според неофициални данни , това е втори актьор влизащ в ролята на отдавна загиналия Путин, с тази стратегия може и до 200 годишен да е на власт.

3

Путинофил

преди 6 години

Той ще живее поне 200 години, така че да, ще е на власт и след 100-ната си годишнина!

2

анкета

преди 6 години

Да +Не -

1

11111

преди 6 години

ДРАГИ,ТИ ЩЕ УМРЕШ С ВЛАСТТА МЕЖДУ ЗЪБИТЕ!