103

Агоп Апрахамян

преди 6 години

Даже завършилите трето отделение от второ помощно тук разбраха , че асоциирането на Хокрайна към ЕС не беше да и се направи '' ДОБРО '' а ''ЛОШО '' на Русия .

102

TPE3BEH

преди 6 години

Украинците още помнят гладомора, които им причиниха "братята" руснаци...

101

Анонимен

преди 6 години

За да направиш един танк ти трябват 2 вагона кокс. За 2 вагона кокс ти трябват 4,5 вагона въглища, които да достигнат 1100 градуса целзии за няколко часа. А за това ти трябва мноого газ. А Киев няма газ да си топли водата в момента. Няма и бензин и дизел за да ги транспортира. Няма и пари да си купи. Металостроенето на Украйна в момента е сведено до нула. Всичко отива за армията, а армията не произвежда. Само харчи и избива хора. Толкова стига ли им на украинските оптимисти?

100

а ручаа жабетата

преди 6 години

На 15 декември миналата година лидерите на страните-членки на ЕС приеха решение, според което Украйна няма да може нито сега, нито в бъдеще да стане пълноправен член на ЕС. Тя няма да може да разчита на предоставянето на гаранции за своята сигурност или на получаването на военна помощ от ЕС. Освен това гражданите на Украйна няма да имат право на свободно движение и работа на територията на страните от ЕС. Това решение лидерите на страните от ЕС приеха под натиска на Нидерландия.

99

Анонимен

преди 6 години

Тази мома е май подобие на нашите миски плеймейтки. Сложена за красота и дрънка глупости. Тя сигурно дори не знае къде е Украйна. За нея сигурно това е някаква митична страна в Африка. От където идват първите руснаци, създатели на човечеството. Първият нeгъp е бил руснак!

98

Факт

преди 6 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

97

Анонимен

преди 6 години

Между другото аварията в Чернобил я предизвика пиян украински диспечер. Отворете си ГУГЪЛ МАПС и вижте, че Чернобил е в Украйна, а не в Русия, при това доста близо до Киев и много далеч от Крим.Така че фашистката хунта в Киев, оглавявана от Потрошенко и Ку-рва-шенко трябва да се извини на Европа.

96

1948

преди 6 години

Защо Украйна е приета в ООН още през 1945 година,като отделна държава? Винаги съм се питал още като беше СССР жив. И Беларус също е отделна от 1945 година. Как за едно е отделна държава,а за друго не. Нищо ,,политическо",просто човешко любопитство,как Сталин е разрешил или решил???

95

Българин

преди 6 години

Ние българите обичаме евреите и хомосексуалистите!

94

Анонимен

преди 6 години

В Севастопол Путин бе посрещнат с викове "Благодаря ти, Русия!" В Киев Порошенко бе посрещнат с викове "Гит-лер кап-***!", след това той избягал.

93

Анонимен

преди 6 години

Сергей Лавров разкри плана на Русия за Украйна на западните партньори като обясни на Запада безпереспективността на "проекта Украйна", и намекна, че най-разумният изход е Западът да се оттегли от играта и да върне Украйна там, където е нейното историческо място, тоест, в зоната на влияние на Русия. Лавров заяви, че в противен случай Кремъл няма да предприема абсолютно нищо и готов спокойно да изчака и да се върне пак към този разговор след няколко години.

92

Анонимен

преди 6 години

86-ти Ти имаш нещо против евреите и хомосексуалистите? Да??А уж правителството на Украйна било фашистко. То е ясно кои са истинските фашисти - сrанта на Путин. И русофилите.

91

Анонимен

преди 6 години

Тази бивша порноактриса, след това главен прокурор в Крим след неговата окупация, сега подпалвачка на кинотеатри в Русия показващи филма Матилда ли намерихте да я показвате на сайта си? Съвсем ниско паднахте.

90

...

преди 6 години

Значи не знам какво мислят сега руснаците за Украйна, но навремето Сталин не е мислел, че Украйна и украйнския народ са Русия! И защо не го е мислел ами поради простата причина, че по официални данни Сталин е изтрепал към 7 милона украйнци а по неофициални данни изтрепаните са били 10 милиона! Та може за едни 60-70 години да са се променили мнениата на Русия и Руснаците за Украйна и Украйнците, ха дано ама на дали!

89

Анонимен

преди 6 години

1. Украйна е бедна държава и Русия няма икономическа изгода от присъединяване на повече украински територии. 2. ЦРУ успешно повториха събитията в Югославия - т.е. подклаждане на братоубийсвена гражданска война. В тази ситуация Путин не иска да бъде обвиняван за грехове, които не е извършвал за да има факти след 10-20-100 години че хунтата в Киев е предизвикала всички беди.

88

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 88Ха-ха....име все още един такъв отрязък, дето със всеки изминал ден все повече се потапя в мрака на неофашисткия мрак!!! То и затова нашите сми ВЕЧЕ не пишат за това!

87

някой-си

преди 6 години

обръщам се към младежите тук, те са по неграмотни/ обяснимо по демократически причини/Украина- самото име ..си го казва, земя на края на чий край- на Русия !. Навремето Петър I е издал указ "Всех убогих и кален , вьсьлать на Окраине " ..айде ако не знае някой..всички сакати и..и--д--и--о--т-- и да се пращат в краищата на империята. До 1954 Крим е в състава на РСФСР,но..Хрущчов решава да со запище към УССР..-То от Днепър надясно на картата не говорят украински бе..а в Крим също

86

да

преди 6 години

Ще умориш Русия икономически в някой от розовите си сънища:-):-):-)в Русия има бедни..пък да не ти обяснявам на запад колко няма...и всеки е с Ферари:-):-):-):-):-)смехотворен си

85

Анонимен

преди 6 години

Олигарси в Украйна: - Първата осморка милиардери - ВСИЧКИТЕ ЕВРЕИ Олигарсите на Украйна: - 95% евреи.Останалите или са женени за еврейки,или се въртят около евреите

84

Анонимен

преди 6 години

Безумните мечтания на една украинска предателка влюбена в Николай Втори. По скоро Поклонска ще лежи в украински затвор, отколкото Украйна отново да стане колония на Русия.