168

Анонимен

преди 6 години

Радев прави коремни, Радева с мерцедеса взима завоите със 140 км/ч, чудна кочинка държава

167

хляб и зрелища

преди 6 години

Е вече е сигурно че ни командва клоун и циркаджия.Глупава и смешна постъпка.

166

баба пена

преди 6 години

До Един от СеверозападаБаце ти ако подпука Радев, тоа нема да рзбере къде се намира, а ще е вече на земята.

165

Анонимен

преди 6 години

Сега и патриарх Кирил ще си постне селфи от фитнеса с напомпан бицепс, че да не остане по-назад от нашия герой.

164

Горан

преди 6 години

До 167: Не съм тренирал официален спорт, а още по-малко съм бил в ШЗО, бях редник в казармата. Обаче бях 60 кг, и бях разбира се двойно по-млад от сега. За идеята си се висех по лостовете, набирания, силови, коремни... А, коремните са и до техника, не само до сила. Успееш ли да се издърпаш достатъчно бързо нагоре, и да позиционираш вярно краката, проблем да прелетиш над лоста нямаш. Сега сигурно свят би ми се завило.

163

До 165

преди 6 години

А за изказа на вожда да не говорим.Срам ме е да го слушам.Дори вече не е забавен.Щом и Юнкер започна да го пошляпва по главата,представете си какъв авторитет е навън.

162

Анонимен

преди 6 години

Брейййй, плаща Шайката на фекаломети, явно са мобилизирали всичко за да плюят Радев. Е, какъв е резултата, защо не направите проучване? Радев има над 70% одобрение, а отново буре с мас и фекалии, не повече от 7 - 10%. Каквото и да пишете тук, реакцията е обратна, българинът разбира, кой кой е. Това което се пише против Радев предизвиква само смях и подигравки. Елементарно и без да почива на нищо реално. Гробарите се пилеят парите напразно!!

161

Един от Северозапада

преди 6 години

Баце ако изобщо успее да направи коремно, в което много силно се съмнявам, поне седмица ще лежи с кръвно в някоя болница....

160

Анонимен

преди 6 години

Всяко едно коремно убива десетки хиляди мозъчни клетки - Радев има стотици коремни за гърба си

159

sante_dog

преди 6 години

Не му било работа на президента да прави набирания - не е. Пречи ли на някого с това? Не. Не е като да е фалирал КТБ с това си действие. Харесало му - направил го е. Не е бил на държавно посещение, а в казарма. Там такива неща може да се правят. Ако се изтипоса да го направи докато е при президента на Германия - да се срамуваме. Ама сега - нищо не е станало - нито за хвалба, нито са критика.Просто е искал да покаже на войниците че е един от тях. Най-лесния начин е избрал да разчупи обстановкат

158

До 148

преди 6 години

Не му се смеят,а му се радват,злобарче.Друг е станал за посмешище по света и у нас,ама от къде толкоз акъл да го разбереш.

157

Един дол

преди 6 години

Те пък милиционерите много акълии! Присмял се хърбел на щърбел!

156

Анонимен

преди 6 години

Тук е пълно с пенсионери, които се подмокрят при спомена как като тинейджъри правели коремни на лост! Радев, събери се вересиите!

155

ТОТО

преди 6 години

Мачкай, Румба, да *** гробарите, явно много си ги засегнал, то голям вой, голямо нещо. Гробар = хейт!И кражби...Абе, къде е Гинка?!

154

Анонимен

преди 6 години

Брависимо ЕЛ ПРЕЗИДЕНТЕ !

153

Военните-много умни

преди 6 години

Когато Господ раздавал ум и разум на Земята военните били на учение и ги пропуснал.Очевидно и Радев е бил на учение, защото говори трудно с щампи и клишета, без ясна мисъл и логически обоснована теза, употребява неправилни езикови форми като "оценям" и "преценям" и т.н.

152

Анонимен

преди 6 години

"Тва Ленин го е казал"Mens sana in corpore sano - Децим Юний Ювенал, Сатира Х, стих 356

151

Анонимен

преди 6 години

Значи ситучцията може да бъде описана общо взето така:* Днес Радев прави коремно и 50% от 80те % се подмокрят, а останалите хейтят.* Утре Баце вкарва гол и другите 50% от 80те % се подмокрят, а първите 50% - хейтят.И през двата дни всичките 80% ходят бедни и окаяни до магазина 2 ра употреба, търкат билети, обвиняват за всичките си проблеми Истанбулската конвенция, бият жените и децата си и си лягат доволни, че всичко в тази държава е наред, щом главатарите и са в добра физическа форма. Амин.

150

До Цецо Пипоня

преди 6 години

Цецоооо, да събереш още 20 писачи срещу Радев, той е на светлинни години от Шайката ви. Бил такъв или онакъв, достоен човек е, уважаван от огромната част от българите. Колкото повече писачи пускаш тук, една мръсотия написана срещу него няма основание. Няма по сметките си милиярди, апартаменти, замък в Лос Анжелис за 350 милиона долара, кола Бугати за 3 милиона и яхта Мерцедес за 1.7 милиона. Дебелия и много *** чичка от село Б струва на българите 40 милиярда!!! ДГД всички писачи!!!

149

Лостаджия Радев

преди 6 години

"Докато народът е непросветен, от всички изкуства за нас най-важни са киното и цирка" Ленин