34

Я гледай....

преди 6 години

До Анонимен 10 Че то 2/3 от членовете на БСП не хареснат Нинова , ама кво от това.

33

Анонимен

преди 6 години

По-жалък Президент от този *** Радев не сме имали досега

32

Анонимен

преди 6 години

Мили Боже, отдавна не обдъщам внимание на този Александър Попов, но този път той направо удари дъното! Горкия, толкова е елементарен, повече даже и от този Минчев ли е или не знам какъв! Да обръщаш внимание на това човешко недоразумение.....сякаш се намирам в минали времена на пошлост, кич, падение на морал, интелект и въобще пълно човешко падение!!! И въобще се намират хора да го слушат и да вземат "акъл" от него!!!! УНИКУМ!!!

31

Анонимен

преди 6 години

Евгени Минчев може да е всякакъв но е убийствено точен в коментарите си за известните в медийното пространство.Точно това му е работата.

30

Анонимен

преди 6 години

Много са се активизирали *** на Борисов нещо.Дигна ви надника, що ли?Споко и тока Гинка ще ви го дигне. Вместо да съборим Мин съвет от протести ние се занимаваме с една рокля.Заслужавате си дережето. И по зле ще ставате.Как е 80%,-ните. Кефите ли се?

29

Анонимен

преди 6 години

Ако на Радева й плащаха за всяка глупост, дето изговаря, досега щеше да е построила АЕЦ Белене

28

Анонимен

преди 6 години

комбинезонът е подходящ за други едни заведения, но щом дворцовата свита е във възторг, следващия път да сложи и пауново перо.а защо се е изрусила като първата му жена?

27

TURK

преди 6 години

И ЗАЩО СЕ ЗАЯЖДАТЕ С ЖЕНАТА-ТОВА НЕ РАЗБИРАМ.....ХУБАВА-ЛОША СИ Е НЕГОВА.....ЗАВИСТЛИВО ПЛЕМЕ СТЕ,ЗЛОБНО БГРИТЕ

26

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 16,"Роклята е много зле"Тя роклята си е много готина, но за някаква интимна вечеря на Деса и президента. Но в никакъв случай не е подходяща за пред обществото.

25

Аз

преди 6 години

Аз бях абитуриентка през 1993 и бях точно такъв тип дантелена токля. Сигурно такава е била модата тогава?:)

24

Анонимен

преди 6 години

А Евгени Минчев колко кипърски абитуриетки е видял през 91-ва? Как изобщо може мнението на един ватман да е меродавно ?!

23

мисия Лондон

преди 6 години

Който беше позабравил Евгени Минчев ей сега си го припомни! Браво на Десислава Радева! Направи ПР и на него, и на дизайнерката в Лондон, която отвратена от България избягала там да пробие, овъртя в ПРа и съпругата на китайския посланик, че от нейното колие тръгва цялата работа. На това му се вика иновативна дипломация

22

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ нарочно предложиха неизбираем президент и подариха президенството на БСП.Първо за да не *** социалкапиталистите,че няма разделение на властите,второ защото от президента нищо не зависи.И трето защото знаеха че Радев и обкръжението му са карикатури.И всеки ден това се вижда.

21

Анонимен

преди 6 години

Цитат: И понеже функциите са й предимно протоколни, затова погледите са насочени към нейната визия и представителност. В което няма нищо ненормално.*Напротив, ненормално е да се съди за човека по визия и представителност, а не по действията му. Не е нормално да се приема за нормално външната обвивка и изобщо да не се обръща внимание на същността.

20

Анонимен

преди 6 години

Харчи народна пара, а после се сърди че хората се възмущават. Ако мъжлето дава парата за роклята и я харесва - ок. Обаче парата я даваме ние, така че трябва да слуша народния глас и да се облича както трябва и подобава на най-бедната държава в Европа

19

Анонимен

преди 6 години

Макиажа на съпругата на летеца да не е правен от гримьорите на "Като две капки вода"?Избелена е като Софка в имитацията и на Селин Дион.А и явно е прегърнала и мечтата на всяка куфла,че ...русо гладно нема...та се изсветлява все повече но джуревския и тен няма как да скрие.Манталитете вече и го видяхме.

18

Bibi

преди 6 години

Александър Попов, журналистиката ти е същинска чалгия. С тези пумийни съчинения си за някой жълт вестник.

17

Анонимен

преди 6 години

Не вярвах, че това ще се превърне в поредното отвличане на внимание от истинските проблеми на България.---ти си един от проблемите на България, а мъжът ти - другият.Пази Боже сляпо да прогледа!

16

Анонимен

преди 6 години

Роклята е много зле

15

светски беседи

преди 6 години

Aми то така става като се прави кастинг кой да го правят зорлем политик. Радев го е докарал, ама булката му и в Армани да я изтипосат все тая. А иначе роклята за приема е много хубава. Сега направи и реклама на Евгени Минчев. Все пак, ако пише на фейсбук страницата на която и да е друга първа дама едва ли ще получи отговор, с който да се хвали по приеми. "Та представяш ли си, муцка, викам и аз на първата дама... Пък тя ми вика... Пък после аз... Е те така сме хай-лайфа!"