51

Анонимен

преди 6 години

При положение,че има Министерство на енергетиката-то е във власта кат изчислява и регулира цените при различните енергетики така да се каже въз основа на разходи,то КЕВР трябва да има обществени функци щом кат не е във власта нещо кат контролиращи за изчисленията и регулациите по цените възоснова на разходите общи или частни щом му е дадена разпределителната дейност и оборудването кат предполагаемото са трафопостовете щом е разграничено преносна с разпределителна дейност,имак от А до Л е пренос.

50

Анонимен

преди 6 години

БЪДЕЩЕТО Е НА ПАТРИОТИТЕ. НЕ НА ПРОДАЖНИТЕ. ЕНЕРГОТО ЩЕ СТАНЕ ДЪРЖАВНО.

49

Анонимен

преди 6 години

До 47И каква печалба ще носи бе, що не се поинтересуваш какви са били печалбите преди преватизацията, е и при ЧЕЗ погледни им отчетите смешна печалба, то ако беше толкова печелившо ЧЕЗ нямаше да го продават

48

Анонимен

преди 6 години

Нинова така и не разбра , че с интриги не се прави политика. С интриги се прави бардак. Но какво да очакваш от селската клюкарка .

47

Анонимен

преди 6 години

няма никакво значение кой държи акциите, проблема не е кой е собственика, а това че 15 години след приватизацията сектора продължава да е монополен, докато не се разбие монопола и всеки българин да има пред вратата си поне 3-4 доставчика на л.енергия нещата няма да се оправят, ето вижте с БТК и навремето имаше хора дето ни обясняваха че кабелните мрежи трябва да са монопол на БТК и там да коля и бесят, слава богу небеше запазен монопола тами днес никой не се интересува чия собственост е мрежата

46

До 36

преди 6 години

А каква е ползата за държавата,която опука два милиарда лева за саниране,само за да си купи гласове за изборите.ЕРП-то поне ще и носи печалба.

45

Ф.С.В.

преди 6 години

В България от 1990г ДО ДНЕС !! 2018г !!-- ВСИЧКИ държавни дружества производства и т.н.- са докарвани до ФАЛИТ с помоща на Директори и управителен съвет- Това бе нарочно с цел изкупуване за жълти стотинки ! ЕРПтата са на огромни печалби без никакви инвестиции - затова ЧЕЗ бяга от БГ ! Защото ел мрежата е пред колабс поради липса на инвестиции- КОЙ ГИ ПРОВЕРЯВА КАКВО СА ИНВЕСТИРАЛИ ?? КОЙ КОЙ?-- В БГ въпросът КОЙ? вече го слушаме 28 г !! Отговорът е -- ДЪРЖАВНАТА МАФИЯ !

44

Анонимен

преди 6 години

До 40е то тогава и петрола струваше жълти стотинки, пазарна конюктура

43

Анонимен

преди 6 години

Всички държавни служители,от най-високо,до най-ниско ниво твърдят,че нищо не са знаели за сделката.Ако приемем,че това е така/но не ни се вярва/,тогва трябва да изгърми завинаги първо енергийния м-р,поради безхаберие за случващото се в дружество със значение за националната ни сигурност.Освен това,още в първоначалния договр с чехите се упоменава,че при продажба на активите са длъжни да уведомят българската държава.Значи сме ЗНАЕЛИ,НАЛИ ТЕМЕНУЖКЕ?А после да си отидат и другите по веригата!

42

Анонимен

преди 6 години

Прехода мина под лозунга - ,,Съсипи и приватизирай! Държавното е зло!''. Саботира, след това врещи, че не става! До стената!

41

Анонимен

преди 6 години

КОГАТО В БРИТАНИЯ ПОЧНАТ ДА СКЛЮЧВАТ СДЕЛКИ ПО БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, ТОГАВА ЩЕ ПРИЗНАЕМ И ТАЗИ.

40

Анонимен

преди 6 години

Горанов няма значение, енергото ще бъде държавно. Герб нищо не могат да направят, така иска народа.

39

Анонимен

преди 6 години

Волен преди бе радетел на връщане на ЕРП на държавата.Сега се ошумулява. Тези ЕРП не генерират ли някаква печалба и да пълнят бюджета, а предприемача да се занимава примерно с козметика и отглеждане на биологични тикви и земеделие!

38

Анонимен

преди 6 години

Това което правят е отработена схема на Бойко пример БТК, Булгартабак, диплом клуб и др.От всичко това единствения губещ е бългатския народ?Попитайте Горанов как държавата загуби арбитража за Белене, как не са предоставени доказателства които щяха да обърнат делото в полза на България! Народа плати грешни 1 200 000 000лв на руснаците! КТБ платени грешни 4,5млд! Всичко платено а виновни няма! Да каже как строи за 2.5 млн къща в София а не празни приказки!

37

Анонимен

преди 6 години

СДЕЛКАТА БИЛА СКЛЮЧЕНА ПО БРИТАНСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, МОЛЯ ТИ СЕ. АМИ ЗНАЧИ НЯМА СДЕЛКА, ТО НЕ ДЕЙСТВА В БЪЛГАРИЯ.

36

Анонимен

преди 6 години

И каква ще е ползата от това че държавата ще купи ЧЕЗ, освен че ще опукаме няколко стотин милиона евро ?

35

до 27..

преди 6 години

Нашата държава е най читавата при управлението на Герп!Всеки ден се хвалят, тук са оправили всичко и поеха Балканите! Имаме нов Левски - ,,След като построя България, ще отида да уредя Западните балкани!'' Факт!

34

Анонимен

преди 6 години

Дай им на червените да крадат частни фирми и да назначават техни хора. Сега за тяхно удоволствие Държавата трябва да плати над 300 милиона . Айде у лево левандури такива.

33

Ф.С.В.

преди 6 години

Значи след глупостите (лъжите) на Горанов -излиза така че -КЕВР и всяко ЕРП в БГ -може да си прави каквото си иска с народът и да свали по всяко време всяко Правителство ! Това е просто АБСУРДНО !!Държавата веднага обезателно трябва са си върне ЕРПтата и да закрие КЕВР ( корумпирана лобистка комисия) Мадритският мошенник трябва да бъде осъден -поради каква причина е подложил на геноцид Бг народът с тези ЕРПта -едно от тях близко на царското семейство! Дянков да каже защо продаде останалите 33%

32

Анонимен

преди 6 години

Вие кажете КОЙ ли трябваше да спечели търга вместо Гинка. Щото сега всички страшно изненадани се правят. Чехите си изиграха играта, преместиха го в другия крачол, ще си вземат парите, а ние пак капо.