296

Анонимен

преди 6 години

Аз много, много вярвам на ДАНС и НАП!Те са доказани и независими професионалисти и никак, ама въобще не са част от българоубийствената хунта ГРОБ, чиято цел е да обере и последното петаче от джоба на бедните!

295

Боко

преди 6 години

Напоследък съм озверял за суджук !

294

Andreshko

преди 6 години

Да трябва да има разследване на ДАНС и НАП,но това ще стане когато тиквеното правителство падне от власт,защото сегашните "проверки" ще са фалшиви и манипулирани.

293

Червените

преди 6 години

Крякат защото българи купуват енерготоВиж ако бяха *** щеше да е сделката на века, троен и четворен шлемАре чиба

292

Анонимен

преди 6 години

Герб се афишираха като мафиотска структура. Това е най-скандалната сделка на прехода. ГЕРБ, =СИК

291

Дядо130

преди 6 години

Много добре знае... да не се прави на улав ами да си вземе всички електроразпределителни дружества и да станат държавни! Защо не отиде в Чехия да си купи активи?

290

Анонимен

преди 6 години

Като не стана чрез Митко Каратиста, ся наред е Гинка Капиталиста... И вече Буда e крупен играч в и енергетиката..

289

Ехх

преди 6 години

Герб дадоха фира, но да не мислите че ще гласуваме за БСП? Няма да стане!

288

Факт

преди 6 години

По всичко личи, че престъпния контингент е на път да придобие активите на ЧЕЗ. Имайки в предвид почерка на "купувача" и предишни афери на родните бизнес кръгове е елементарно да се идентифира кой стой зад кака Гинка - спомняте ли си просякът милиардер - Георгиус Геургиу, който живее в мазе в Никозия, спомняте ли си Лъчко Варнаджиев бизнесмена купил Кремиковци същите бизнес кръгове днес се опитват да купят ЧЕЗ. Не е нужно да повтаряме, че това са ивайло мутафчиев, цеко минев, румен николов и маргините или бившата групировка сик от 90-те години...

287

кабака

преди 6 години

ТОЯ СИ МИСЛИ ЧЕ СИ ВЯРВА.НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ НО ЗАТОВА ПЪК МИЛИАРДЕРИ И МИЛИОНЕРИ.

286

X

преди 6 години

Еййййй, някои тук не могат да живеят спокойно , докато не се заядат с рушначите! Ами нека американягите дойдат и купят цялата енергийна система на България, като с Тецовете! На тази дунда и проверете уважаваната банка на чий Господ се моли, да не стане така че една сутрин българина да се събуди със свалени ***!!!

285

Анонимен

преди 6 години

Егати държавата! Царя слънце трябва да се обади, че нещо да се случи. В началото го броихме за евтин PR, но отдавна не е и смешно. Нов заем няма ли да иам? Ако не за саниране на кошари из Родопите, защото агнешко се търси, то поне за училища по информатика...Бай Тошо направо беше като в предучилищна в сравнение с тези позивни.

284

---

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАЛеля ти Гинче не "купува" селското магазинче за да е сделката частна - иска да купи част от националната сигурност на Република България - така че предай на леля ти Гинче, че хипотетично, но неизбежно УТРЕ ще и се национализира "покупката" - капиш.......

283

Анонимен

преди 6 години

Хайде оставете ги Бойко и Гинка и отивайте да правите деца.Деца и трябват на тая държава

282

:)))

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАЛеля Гинче не "купува" селското магазинче за да е сделката частна, става въпрос за дружество част от националната сигурност на Република България - така че Гинчето нека си "купува" - утре това ще бъде национализирано - капиш........

281

Ганьо

преди 6 години

До СтранджатаКакво ме боли мене путиния? Или според теб ме боли за Доналд Дък? Българите не сме нито филове, нито фобове!

280

Кака Гина В,

преди 6 години

Дългове съм имал към НАП, банки и тям подобни. Споко бе, сега ще ги оправим с новата заплата която ше си назнача.

279

Ханко от с. Осеня

преди 6 години

Работата на тиквеното правителство - гузен негонен бяга.

278

:)))

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАЧастна сделка е ако леля Гинче купува селското магазинче, а като иска да "купува" предприятие касаещо националната сигурност на Република България не е частна - *** нека си "купува" утре го национализираме лельо - капиш........

277

!

преди 6 години

ББ и шайката управляващи са национални предатели, лъжци и крадци!!!