92

Анонимен

преди 6 години

Всяко пето дете в САЩ живее благодарение на купоните за храна които федералното правителство отпуска на бедните америкнаски семейства.

91

Анонимен

преди 6 години

"Семействата им, много от които са бедни, са принудени да мълчат, за да не загубят и паричните обезщетения, които са им били обещани"В Русия няма бедни. Там всички са богати и любимата игра на руснаците е да се целят със зелени пачки по цял ден. Питайте който искате русофил за да се убедите в правотата на думите ми.

90

Щерев

преди 6 години

Кравите опищеха всичко около300 телета тип *** са обкръжени в Гута и пикат на лопен от страх да им тропа. Къде е краваристан на 14 000км. чии го дървят не поканени в Сирия.

89

Анонимен

преди 6 години

Таджиките и узбеките гастарбайтери в Русия живеят по добре от нашите мизepни миячи и чистачи в ЕС.

88

Анонимен

преди 6 години

След като руши и избива в Сирия,Русия защо не приема мигранти?

87

Анонимен

преди 6 години

Там,където е и химическото оръжие на Асад,дадено му от руснаите-скрити.Русия прикрива всички доказателства срещу себе си.

86

Василев

преди 6 години

Това не е нашата война!!!Ние просто трябва да лашкаме оръжие , както казва Мейзър, че го лашка има той не помръдвал, за мъжа й става въпрос!!!Само да не лашнат пак гладните милионни бежанци към нас, че тогава и Ердоган Великолепний няма да донесе на Бати Боко добри новини, а Бати Бойко ще му сложи в локума бяло сладко от малкия Бойко!!!Агент Глен Уолфовиц!ЦРУ!!!

85

Анонимен

преди 6 години

След Сталин, Мумията е най-кървавата от руските диктатори !

84

Съюзник

преди 6 години

В Гута в момента е гробище за нашите католико протестански съюзници ,който1943,44г. ни разбиха от бомбандировки и избиха най малко 5000хиляди ДУШИ без изобщо да сме ги нападали. Да ми е жал ли?????

83

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевСелянин си, като нас !

82

DW - фабрика за лъжи

преди 6 години

Както казва нашия приятел, съюзник и закрилник, американския президент Доналд Тръмп: CNN, The New York Times, NBC, ABC, CBS, "Таймс", "Гардиън" и "Вашингтон пост"са врагове на народа! Аз бих добавил и DW, и Ройтерс, и Франс Прес.

81

лека нощ евреи

преди 6 години

.

80

Анонимен

преди 6 години

Наемничеството е забранено, но не е отменено. Също като крепостничеството.

79

Анонимен

преди 6 години

До АТАКИСТКажи колко рубли изкара днес ?

78

Анонимен

преди 6 години

Деска изтекоха в медиите нови подробности. Оказа се че гадните американци са подслушвали разговорите на главния путински готвач Пригожин и министъра на Башар Асад поддържащ гореща връзка с Русия. Та ето какво са записали гадните американци от думите на готвача. "Кажете на Башар да чака подарък между 6-ти и 9-ти февруари, дадено е разрешение за акцията от най-високо място."

77

Анонимен

преди 6 години

Вии гледахте ли как американците ги трпят, ка тмухи с вертолети и самолети отгоре, само пишете, че с една дума Русия е виновна, е, да хората са се съгласили, наменици са били, има много наменици и в САЩ, там почти всички са за пари и са отишли и отиват за пари, ако не им дадат пари, амеркинаците няма да се бият. Не оправдавам случая, кофти, но те занят, че отиват на война и е рисковано. Това не е бирка, едните ходят пеща, другите ги стрелят отгоре, американците са страхливци.

76

Пелтекът

преди 6 години

Е нали наемничеството е било забранено със закон.Какви са теззи въртели.

75

АТАКИСТ

преди 6 години

до 80Младеж, имам една сливова ракия 30 годишна и един Калшпник с 3 пълнителя. Елате!Пък който за квото дошъл..всеки пореда си.

74

Стамат

преди 6 години

Ей, тези западняци няма да се научат да живеят без да гледат в чуждата купичка и да съдят...

73

Само Путин

преди 6 години

Да живее Путин вечно!