272

Анонимен

преди 6 години

НРБ имаше БВП 20 млрд $, РБ има БВП 50 млрд $.НРБ можеше да си позволи 300 нови бойни самолети, РБ - нито един.НРБ строеше АЕЦ, ТЕЦ, металургични комбинати, РБ ги закрива.= ст. билетче НРБ, днес 1.60 лв.НРБ имаше няколко трудови лагера - там биеха, а РБ днес е един голям концлагер - вече почват да бият от родилния дом и избиват и старците за 5 лв.

271

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 310И членовете на политбюро и чистачката в стола получаваха равни дивиденти.верно ли бе? Аз все си мисля, че дивидентите на другарите бяха по-равни.

270

Анонимен

преди 6 години

сега да има начин за съд и жаблямския да получи възможност да лъска паметници една -де години, ще му се отрази благотворно!

269

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живков хората се поливаха с бензин, но единственият ветник тогава Работническо Дело не пишеше за това.

268

Василев

преди 6 години

И много ми е интересно , защо данъците нямат нищо с БВП, след като на практика БВП е мярка за количество произведени стоки за определен период в определен регион!!!???Кой е необразованият???Агент Гари Монро!ЦРУ!!!

267

Анонимен

преди 6 години

Днес нямат надежда хората, затова се поливат с бензин.

266

Жалко

преди 6 години

Ех, защо не е жив Хитлер! Да се порадва на демокрацията в РБ. В София Луков марш, в Народното събрание министри и депутати стават на крака и почитат най-близките съюзници на фюрера, т.нар."елит на нацията"

265

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПри Тодор Живков хората не се поливаха с бензин------------------------Имаха надежда хората, че ше се отърват в един прекрасен ден от другаря Живков и другаря Анонимен, но не би...Сега при другаря Тото IIри нямат тая илюзия и който има за билет, нали вече не разстрелват на границата, драсва, който няма драсва клечката

264

Анонимен

преди 6 години

А бе. Какво стана с демократа Христо Бисеров?

263

аз

преди 6 години

До ВасилевДанъците нямат нищо общо с БВП. 6 клас География

262

Анонимен

преди 6 години

Образованието и здравеопазването бяха едни от най-добрите в света, но не бяха безплатни. НРБ беше голяма фирма където всички бяха СОБСТВЕНИЦИ и с труда си допринасяха за фирмата и получаваха не само заплата но и дивиденти във вид на здравеопазване и образовение. И членовете на политбюро и чистачката в стола получаваха равни дивиденти. А сега в ръбъ само 5% получават дивидентите, останалите им бачкат като животни на заплата, разолееш ли се ако нямаш пари си умрял.

261

Анонимен

преди 6 години

Такова щастие ,че това шизоидно *** го изритаха не съм изпитвала!

260

Василев

преди 6 години

До АзАз съм глупав и не съм доучил!!!Кажи ми какво представлява БВП, как се събира и от кой!!!И после как от бюджета се разпределя, защото съм ***!!!Аз за какво трябва да плащам данъци и да крепя една корумпирана държавна администрация и държавни институции, които злоупотребяват с народни пари???Агент Мики Девъроу!ЦРУ!!!

259

българин

преди 6 години

до колкото разбрах сега всички от бсп трябва да си подадат оставките и повече да не се предлагат заместители на тяхно място.

258

Аз

преди 6 години

До ВасилевИди учи малко БВП значи, колко изкарваме като нация, тъпият въпрос "как се разпределя и се връща като услуга и придобивка към всеки един обикновен човек???" означава абсолютна липса на елементарни познания. Учи се по География в 6-ти клас.

257

Предложение

преди 6 години

Предлагам да отворим банки като в Швейцария и да живеем като швейцарците, там нямат индустрия и не произвеждат нищо, за какво ни е индустрия като можем да живеем като швейцарци!

256

Василев

преди 6 години

До АнонименЗначи тогава е имало пари за здравеопазване, а услугата е била достъпна за всички!!!Агент Гилиън Брамбахал!ЦРУ!!!

255

Анонимен

преди 6 години

Не се поливаха с бензин, защото бензина беше скъп. Скачаха от блокове импод влакове.Нямаше пари и за бензин да се полееш.

254

Анонимен

преди 6 години

Аз съм на 4 хилки при демокрацията.

253

Василев

преди 6 години

Каква държава ще правите без индустрия, селско стопанство и пазари???Вие луди ли сте бе??? И това където ми го хвърляте като статистика сто и колко си незнам милиарда БВП, как се разпределя и се връща като услуга и придобивка към всеки един обикновен човек???Агент Алън Купър!ЦРУ!!!