155

Анонимен

преди 6 години

само cъpби могат да се връзват все още на подобни руcки бacни - щели да нахлуят в Косово заедно със сръбската армия "ако се наложило"Че то се наложи преди 10 години тогава защо не нахлуха?

154

Анонимен

преди 6 години

Военното превъзходство на Русия над цялото НАТО се вижда на практика. Вече дори няма и съмнение в това. Преди ако някой все още се колебаеше кое как е, вече всичко е кристално ясно.

153

Київ

преди 6 години

Таварищ Лавров,В Косово - Их там нет!И в Черна Гора - их там уже нет.

152

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОК, дори и така да е, към кого се присъедини Косово след отцепването? Нали казваш, че е анексирано.Косово се присъедини към най голямата НАТОВска база построена там. И това ли не знаеш? Чети бе човек.

151

Анонимен

преди 6 години

До Патриот Хмм,добре,че от такива плиткоумни"патриоти",като теб не зависи нищо в БГ.

150

Анонимен

преди 6 години

da

149

Анонимен

преди 6 години

хахах рycнаците щели да нахлуят в Косово ако напрежението ексалирало.. че то ескалира преди 10 години, тогава защо не нaxлуха? Защо не помогнаха на сърбите срещу американците? М? Военното им превъзходство на руснаците е само на приказки.

148

Наблюдател

преди 6 години

До Анонимен(131)Щото мислимантовците там бяха нежни душичи, просто да ги погалиш по нежните главички.

147

Анонимен

преди 6 години

САЩ само скачат като джинки а реално са доста по-слаби военно от Русия. Имат само няколко добри подводници и всичко останало не струва и пет стотинки. Стари ракети от 60те години, слаби танкове от 70те дето са на един ПТУРС, ужасно лошо ПРО дето не може да свали и една ракета, никакви системи за РЕБ, калпави и дефектни изтребители и стари бомбардировачи дето им падат двигателите във въздуха. Ракетите Трейдънт бъркат посоките, GPSа им го хакват. За какво става дума изобщо ?

146

Анонимен

преди 6 години

Чудна работа! Самите сърби искат ЕС. Самите сърби бягат да работят в ЕС. От къде на къде лавров ще им казва къде да искат бря!!!!

145

Анонимен

преди 6 години

Русофобията е най новото психично заболяване на малка но упорита част от населението в България. Моля вземете бързи мерки и отидете незабавно на психиятър докато не е станало твърде късно, още имате шанс. Приятелска препоръка.

144

Анонимен

преди 6 години

Имали превъзходство над САЩ ! Хахаххахаххахах хаха ще умра от смях сигурно тая вечер . Авей *** Германия ги уби от бой , а САЩ имаха Атомно оръжие . Можеше отдавна да се кланят до земята , като Японците . Трябва всеки ден да целуват американското знаме , че ги пощадиха , като организатори на войната заедно с Германия.

143

Анонимен

преди 6 години

Ти се бъркаш, това беше Крим който гласува за присъеденение към Русия. Косово беше отцепено от Сърбия с помоща на НАТОВските бомбардировки..ОК, дори и така да е, към кого се присъедини Косово след отцепването? Нали казваш, че е анексирано.Явно не знаеш значението на думичките или разчиташ, че другите не ги знаят...

142

Анонимен

преди 6 години

Руснаците не ги мислете. Те се оправиха, а имат и военно превъзходство над цялото измислено НАТО заедно със САЩ. Нищо не може да ги бутне.

141

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСърбите стъписаха света с нечувани жестокости по време на запалената от тях ВойнаАко четеш само СНН и тип Дойче веле сайтове не те упреквам но те са те излъгали синко.

140

Анонимен

преди 6 години

Изгубиха Украйна, сега следва да изгубят и Сърбия. Никой не иска с тях.

139

Анонимен

преди 6 години

тоя път сащ наистина ще ги направят бананова република

138

Анонимен

преди 6 години

Една по една се издърпват изпод краката на Русия колоните на които е стъпила. Този път крахът ще е много по-лошо спален от загубата на студената война. Дали не сме свидетели на последните години на федерацията?!?!?;

137

Анонимен

преди 6 години

До Избегао 81 Но,защо Сърбия всеки ден повтаря,че е "на правия път към ЕС" и харчи парите на европейските данъкоплатци?Затова я коментираме.

136

Анонимен

преди 6 години

До JimmyКрайно време е Калифорния, Тексас, Аризона Хавай, Аляска и Флорида да бъдат освободени от американската окупация и незаконни анексации!-------Много сте объркани с новите опорки. Как ще бъдат освободени от американската окупация като самите те са американци ?