29

АНТИ

преди 6 години

Ауу заплати, нови заплати,ще прилапат алчни депутати,троловете им любими,ще се радват вечно на трохите.

28

gogo

преди 6 години

хора понеже вчера много плюхме по народното събрание и депутатите затова днес този сайт излиза с тази статия...да покаже колко е лош президента Радев и колко голяма заплата взема.А миличките и невинни депутати който много работят(и които вообще не крадът) колко малко пари вземат...А те в същност копелдаците депутати вземат над 7 000 на месец и не ходят на работа за субсидийте за партий за другото крадене ( от еврофондове )вообще да не говоря.

27

Анонимен

преди 6 години

Странджата от 2 петилетки си работи в сайта бе, gogo! Какво те учудва! Не толкова вярва в това, което драще тук, колкото да поддържа интригата! Не знаещ ли кои други никове работят тук?

26

аз

преди 6 години

Колкото и да си пишем..................................няма кой да го прочете,поне мастилото безплатно.

25

отвратен

преди 6 години

нашите ,,любимци,, си увеличават заплатите , а на фона на това режат парите на асистентите на инвалиди,който по брой са по-малко от нашите избраници.Ето това е демокрация .

24

Анонимен

преди 6 години

Онова тотаджийското лоено буре, дето го гласяха за шефче на балетошуробаженашка формация ДенС и не се вясва в парламента, то колко ще взема.

23

Педро ел негро

преди 6 години

Относно презудента: Може би годините във военното училище също ги броят за трудов стаж. Освен това стажът му не приключва през 2016. Той формално си работи и сега, т.е. стажът си му върви. Абе това както и да е. Да взимат високи заплати, да ги ***, това не ми е проблем. Ама ние защо не взимаме добри пари, защо спешната медицина е трагедия, що се избиват по пътищата и никой нищо не може да направи, защо нацията изчезва... Ето това ми е болката на мене, пичове...

22

Анонимен

преди 6 години

Groteska.

21

Анонимен

преди 6 години

Премиера каза че си дарява заплатата на домове ,по документи той е най бедният човек в държавата ..... Сега друга е темата че контрабандата и корупцията му пълни офшорната сметчица !

20

gogo

преди 6 години

този СТРАНДЖАТА е гаден герберски *** от най-долнопробните .Аз също не харесвам Радев ... гласувал съм за него , но не го харесвам тои е същия *** като герберите(с това уточнение ,че герберите са доста по-прости и по некадърни от Радев).

19

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Стажът на Пипи Зеленото чорапче е по-голям, защото паралелно му е начислявана и вярната служба към Кремъл...

18

Анонимен

преди 6 години

До 21Може да си купиш стаж за времето което си учил, но това е осигурителен стаж, не трудов има разлика, за това в трудовите книжки обикновенно пише дали трудовия е равен ан осигурителния

17

Анонимен

преди 6 години

Те ги дават дарение тези пари са нищо само коката на ден и е 500лв

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Може, може, годините в училището за хвърчилковци също се смята за трудов стаж.

15

Ликвидират НИ

преди 6 години

Вижда се ясно тенденцията към увеличаване на заплатите на стотици хиляди издържани с ограбвани милиарди от народа годишно..В ЗАПАДНАЛА Северна БЪлгария средните доходи на глава от населението са около 169 лева месечно..Милиони нямат доходи за оцеляване.БЪлгарските села изчезват едно по едно. В Малките градчета нощем не светят лампи в домовете ..Хората или с а отровени и на гробищата или са избягали немили недраги зад граница..

14

Анонимен

преди 6 години

Хе-хе вдигнаха бюджетните заплати на 50000 минцифайки и сега казват , ами да среданта заплата се вдигна, вдигаме и нашите.

13

Анонимен

преди 6 години

Много е доходно да си президент льотчик. Ходиш където те поканят из Европа и само повтаряш руската хибридка,че е време да се прекратят санкциите срещу Русия.

12

Анонимен

преди 6 години

Моите уважения ама как президента може да има 35 години трудов стаж, при положение че трудовата му кариера започва през 1987 година и свършва през 2016 година, аз ли не мога дасмята или ?

11

Анонимен

преди 6 години

No comment! Exit T1!

10

Анонимен

преди 6 години

ха честито на печелившите, а на прогресивно обедняващите българи?!?