82

Даа

преди 6 години

35 700 лв - най-голямото дарение от един изключително беден материално човек. А хилядите богати крадци, измамници и *** от политиката, здравеопазването, правосъдието, мутри, банкери, култураджии, издатели, кметове, спортисти, аферисти, тотаджии, бизнесмени, хотелиери, сутеньори, дилъри, лобисти, търговци, предприемачи, депутати и т.н. хора с милиони - кой и колко, за какво, кога дари. Някой спомня ли си? Не, нали? Това е част от разликата им с Дядо Добри, и тя не може да се промени.

81

Анонимен

преди 6 години

Какво възпитание или житейска ценност може да има ***,който по долу пише нещо за топливо, друг за русофили???Човек,свят, Човек си отиде,за него скърбим.Вас ,бесни кучета са ви хапали,безродстеници,

80

Анонимен

преди 6 години

Религията не прощава... ето още един проплян живот в името на един литературен герой.

79

Лека му пръст ...

преди 6 години

... и мир на праха му! Не искам да пиша Бог да го прости, тъй като съм сигурен, че Той отдавна е направил това! Много са хората, но малко Човеците (с голяма буква) какъвто беше дядо Добри! Жалкото е само, че такива като него се броят на пръстите на едната ръка ... и то за още поголямо съжаление в световен мащаб!!!

78

Поклон !

преди 6 години

Беше последният българин , които осъзнаваше какво е християнската вяра и благодетел.

77

Анонимен

преди 6 години

До :)Всеки прави своя избор. Ако някой реши да живее живота си с пълна сила нека го направи. Никой не те спира да отидеш в манастир и да живееш живота си в името на литературен герой. Много се съмнявам, че ще го направиш така, айде не ми се прави на много възвишен.

76

:)

преди 6 години

еее друго е да си купиш ново BMW и да изхарчиш 10 бона на Свети Влас. Ценностната система на този човек май не е Банг Олуфсен...нека светлината му ни осветява пътя.

75

zabobol

преди 6 години

Bog da prosti...,no...nishto svqto nqma v BG sled '44,mnogo ot"opechalenite" i tuk sa ot"lukaviq".

74

Анонимен

преди 6 години

Веднъж го засякох на Александър Невски, казахме си 2 приказки, дадох му 2лв и продължихме. После го търсих пак след седмица-две, но уви, нямаше го. Личеше си, че е човек, който не би сторил зло на никой. Да не говорим, че беше лишен всячески от съвременните пороци. Няма такива хора вече. На по-добро място е със сигурност.

73

Анонимен

преди 6 години

ЗА МНОГО ХОРА ДЯДО ДОБРИ БЕШЕ БИБЛИЯТА БЕЗ ДА СА Я ЧЕЛИ ТЕ СЕ ДОКОСВАХА ДО БОЖЕСТВЕНОТО КАТО ГИ КАРАШЕ ДА ОБМИСЛЯТ ЖИВОТА СИ И ДА НАДГРАЖДАТ В СЕБЕ СИ ДОБРОТО СВЕТЛА МУ ПАМЕТ

72

Lina

преди 6 години

Вече си е у дома- при ангелите, където винаги е бил. Само тук ще е сиво и черно без него, в днешните фалшиви моменти, хора като дядо Добри са единици и стават все по-малко. Жалко...

71

Анонимен

преди 6 години

До БългаринаПроблема не е тези които ни управляват, проблема е хората които населяват тази държава. Ако те бяха качествени нямаше да ги има тези които са на власт. Истината е, че балканския манталитет страшно много ни пречи. Народ пълен с комплекси.

70

Maks

преди 6 години

ПОКЛОН !

69

някой

преди 6 години

Бог да прости дядо Добри!Мнозина са призвани, малцина са избрани.

68

Българина

преди 6 години

Още 10 такива на власт да имахме истински българи България друга щеше да е.. Сигурно е на по хубаво място!

67

Анонимен

преди 6 години

Лека да му е пръстта!Добър Човек!

66

Анонимен

преди 6 години

Светла му памет.Още едно дабро си отиде от този свят!

65

иллко

преди 6 години

Бог да те прости, дядо Добри! Ти винаги ще бъдеш пример за смиреност и добрина в този *** фалшив свят с фалшиви хора и потъпкани идеали..

64

Димитър

преди 6 години

бог да го прости

63

Анонимен

преди 6 години

Народът ни има нужда от добро.Доброто,чистото,святото,истината,станаха рядкост.Да кажеш на непознат ,добър ден ,се приема почти като агресия.Бог да прости,добрият човек.Дано да има повече добри хора.Добър ден хора,българи,ако сте почувствали болка,има надежда.Добър ден