20

Анонимен

преди 6 години

Сценарият за ГЕРБ-Нова е в ход! Щом играчи като Божо, Константинов, Г.Марков тръгват с "Хан Кубрат" и преговарят със Слави за президентска република .....значи ББ се кани да смени адреса. Много *** мисли, много мечти и гладни кокошки!

19

Една от Видин

преди 6 години

Слави е доказан ***! През годините, всички с които си имаше взимане-даване го напуснаха или му избягаха за да се спасят от него! И Камен Во, и Тончо Ту, и Виктор Удобното, и Любо Нейков, и Евгени Милошев, и т.н... Единствения свестен останал с него е Краси Радков! Като и той му бие шута ще останат да му правят актьорската вечер актьорите Иво Сиромахов, Мариян Бачев и онези другите 2 недоразумения, на които човек и имената им не иска да запомни, които ще ни разсмиват както само те си знаят

18

Анонимен

преди 6 години

късно е, моделът #КОЙ така се е внедрил и сраснал с всички власти - изпълнителна, законодателна и съдебна, че не може да бъде изместен по мирен начин

17

Даскала

преди 6 години

Слави Трифонов още не е разбрал , че проекта му за вносни юпита на власт се е провалил от погрешния му подход към проблема!Но явно той е воден от други цели и затова с този повърхностен подход САМ си провали идеята да подпре Бойко с "учена" патерица!А бе селска му работа!

16

шматка

преди 6 години

Планът Барбареков не успя.Сега пробват с друг.Олигарсите искат властта и са винаги готови за нови врътки.

15

Анонимен

преди 6 години

Няма съмнение, че всеки един от тях е с няколко класи над Славчо! И точно тук е проблемът! Как ли си представя да им стане лидер? И срещу какво ще се върнат? Намирисва ....

14

Додо

преди 6 години

Интересно е, кои Гербери ще повярват, че лонджата ще е при Слави и ще скочат от гербавата лодка в неговата! Ще бъде интересно! Взимайте пуканките и гасете лампите! (Мустафа, ти недей с пуканките, че не е сигурно дали нямат свинска мас!)

13

Анонимен

преди 6 години

Дори да са най-свестните хора на света, мафията няма доброволно да даде властта.

12

До тук добре!

преди 6 години

Вероятно препитаните са добри професионалисти . Но има една стара поговорка - дай на един човек власт и му гледай сеира. Текущото управление е типичен пример! Борисов ги събира по светофарите и ги прави министри... Имали сме и други министри които преди това не са работили нищо друго! Макар че Ивайло и той не е бил с висш(о) като е станал цар! После - ще видим! Народът е свикнал и носи на бой...

11

jen

преди 6 години

Не съм кой знае какъв фен на Слави, но имам един въпрос към всички, коио го плюят преди да са видели какво ще направи - Хора, вие оставихте да ви управлява Пеевски - мислите ли, че Слави може да е по-зле:)

10

Анонимен

преди 6 години

Дори и Слави въпреки влиянието си сред младите не може да се пребори с мафията.Борисов, Цветанов, Цацаров и Пеевски са превзели цялата държава.

9

Анонимен

преди 6 години

"изумителните българи"В сравнение с учиндолския шоумен, всичко що е завършило висше е изумително.

8

Анонимен

преди 6 години

Уж нямаше да се занимава с политика, уж и профил нямал във ФБ, пък......изтърка се с шоуто си,няма гледаемост и сега мисли, че така ще промени нещо....тцтцтцтц

7

Анонимен

преди 6 години

Слави ако си мисли че ще успее да вземе кокала й милиардите от олигарсите и мутрите е в голяма грешка! Ще му пратят килърите и ще го унищожът щом разберат че ще им обере това което са краднали 30 години. Представяте ли си 30 години да си крал да си събрал няколко милиарда и изведнъж идва някакъв си никаквец обирати всичко и те праща в първи клас? С олигарси и мутри с нежни революции нестава брато иска се кръв и то много кръв тонове! Така ако ставаше Френската революция нямаше да я има.

6

Анонимен

преди 6 години

Много герберастки гни-ди сте се събрали тука бе. Явно шефовете ви Тримата Шишита добре ви плащат.

5

Анонимен

преди 6 години

Това е повторение на модела гроб/ герб. Верно ли че дългия е бил на среща с дебелия в някакво ловни стопанство?

4

Додо

преди 6 години

Повярвайте ми, има такъв народ!===========Знаем Станиславе, знаеме гони го и го вярваме! Ама също така знаеме какъв невероятен *** си ти, гиди ньеден себичен, непредсказуем, егоистичен и нарцистичен зaднико! Народа на България много добре те познава, и има голям шанс проекта ти да умре в зародиш.

3

Анонимен

преди 6 години

Много бърз коментар- срещнал се е с изключителни хора, съмнение в това няма. Но има огромно съмнение в това какво един изключително интелигентен човек с адекватна ценностна система разбира от политика. В общия случай- нищо. Всеки си мисли колко лесно е да се оправи една разграбена от комунизма страна, но това далеч не е така. Не само, че Слави няма да успее, а вече става за смях в очите на много хора.

2

Анонимен

преди 6 години

Най - грозната мутра, която съм виждал!

1

Анонимен

преди 6 години

Дано най-после тоя заспал народ се събуди и да измете мутрите и олигархията, които го управляват вече три мандата.