20

Анонимен

преди 6 години

Образованието е приоритет но без транспорт не може да иде на училище,

19

Анонимен

преди 6 години

Соц възпитание, соц "матрял", соц политици, соц манталитет.Всичко бяга от соца тук.

18

Анонимен

преди 6 години

Българина гледа само себе си. Такъв му е манталитета. Българите един друг се мразят ама ако могат заедно да направят мръсно на трети нямат грешка. Пропаднала и оскотяла "нация" която за радост на целия свят изчезва с бързи темпове.

17

Анонимен

преди 6 години

Какво се сърди тази жена,тя не знае ли,че задружноста и взаимопомоща са отдавна умрели понятия за повечето българи! Сега виреят други ,,ценности" иначе ще ти кажат ,че си наивен селянин!

16

varg

преди 6 години

Не са ви виновни ромите,че вие сте един против друг-българи.Затова и скоро няма да я има България.

15

Това е то..

преди 6 години

Това е истината, умираща и деградираща нация.....НЯМА НА КОГО ДА СЕ СЪРДИМ ОСВЕН НА СЕБЕ СИ.... ЗАСЛУЖАВАМЕ ВСЕКИ ЕДИН ПОЛИТИК КОЙТО НИ МАЧКА... ЗАЩО ЛИ АМИ ЗАЩОТО НИЕ САМИТЕ СЕ МАЧКАМЕ...Е КАК ДА СТАНЕ....

14

Гочо

преди 6 години

Аз съм около 2 метра, тежа 130 килограма... Винаги намират дребни да ми върнат, редовно плащам с 20 левова банкнота. Не е имало проблем до сега.

13

Джурналист

преди 6 години

Хора, ако не може да се обичате и да си помагате като общество, поне не се мразете и не си завиждайте. Най-нормалното нещо на света е човек да помага на човека, само така е излязал от пещерата и е станал 'човек'.

12

ХХХ

преди 6 години

Като няма да върне няма да връща и детето ! Ще си ги пише на нейната сметка на края на работния си ден ....какво е виновно детето че кондукторката нямала дребни ? Това и е работата, а не на детето да има задължително дребни .....тая кондукторка заслужава всеки път да и дават за билет само по 1 стотинка ....ако остане на работа де защото силно ме съмнява подобна простоти да стане реалност .

11

Анонимен

преди 6 години

По времето на соца ни беше страх много. Никой не смееше да противоречи на котрольор.Оттогава ни е останало да сме като стадо. Всеки си трае.

10

Анонимен

преди 6 години

Ама чакай сега кондуктора има право да те бие, да те малтретира, да те обижда, да те свали с юмруци на земята. Това го пише в Конституцията.Това е още от времето на комунизЪма така. Помня имаше една контрольорка тогава беше някакъв ужас, колегите и казваха "Бягай, че ако те хване колежката...". Тази веднъж свали един пътник от рейс по пътя за хижа "Алеко" в нищото насред студа и снега. Онзи не беше успял да си купи билет и искаше да си купи от нея, но тя го изрита от рейса.

9

Анонимен

преди 6 години

Ако имаш що даваш дребни или едри, ако нямаш що па нямаш. Все е зле.

8

Анонимен

преди 6 години

До къде ни докараха мутрите капиталисти?! Тази кондукторка от кое село е? Само *** може да свали детето насред път. Човек с образование и култура това нещо неможе да го извърши. Ако действително това дете беше пострадало от ПТП на някое кръстовище кой щеше да поеме отговорноста. Кондукторката ли? Останалите хора в автобуса ги разбирам всеки стиска стотинки за хляба щото сме много богати! Но можеха да се застъпят за детето а не онази *** да го свали! Евах тоя капитализъм мутренски!

7

Анонимен

преди 6 години

Сигурно и другите не са имали дребни. Ето управляващите като ни разправят,че живеем добре ние бе вярваме. Иначе встрани от майтапа тежки дни ни чакат.

6

Анонимен

преди 6 години

Българските кондуктори се не особено интелигентни гадни твари.

5

Анонимен

преди 6 години

Това направи комунизЪма- озлоби хората и ги накара да оцеляват сами.Държавата няма вина.Държавата е такава, каквито са хората в нея.Цял народ от сбъркани хора.

4

Анонимен

преди 6 години

Кондуктурката е длъжна да вземе парите щом са в обръщение! За това , че няма дребни да върне, си е неин проблем. Сега трябва да последва уволнение или най- малко орязване на процент от заплатата.

3

11

преди 6 години

Права е. Повече ще просперират ромите от колкото белите...

2

Анонимен

преди 6 години

това е много съмнителна история ,детето е от крими контингента и се е държало нагло не е дало 10 лв защото котрольорките са заринати от дребни ,а и хората щяха да развалят айде стана известна още една п-ча

1

шматка

преди 6 години

Хайде министъра раздава апартаменти в Горно Оряховица.Емигрантите да се връщат че живот ги чака.:))