12

Тикваря

преди 6 години

Украйна е голяма държава. Всеки по един ът да се излъже да дойде тук, ще се осигурим за години напред с работна ръка.

11

Анонимен

преди 6 години

До фактДа ама да не да ги увеличат с 10 лв. , а с 400-500 лв . поне.

10

Анонимен

преди 6 години

Нали имаме инженерите,невролозите и въобще високо квалифицираните кадри на другарката меркел какъв е проблема?

9

факт

преди 6 години

Увеличете заплатите и кадри ще се намерят......

8

Анонимен

преди 6 години

Много интересно как правителството ще накара учител,който работи по професията си в чужбина и получава заплата 2100 евро да се завърне в мизерията, където цените са само 2 пъти по високи от българските а цените на тока и парното са по-ниски. Същият този човек работи в спокойна обстановка. Децата с които работи са в пъти по-малко от групите в които е принуден да работи колегата му в България а на всичкото отгоре работи с още двама помощник учители в групи с по 20тина деца.

7

Анонимен

преди 6 години

При над 300 хиляди регистрирани безработни,бизнесът,ще внася работници...Ей на това му се ,казва олигофрения...

6

Анонимен

преди 6 години

Как така сме пропуснали и Джорджия?Нали и те ,горките напиняха за НАТО и ЕС,войваха даже с Русия,за да покажат вярност към господарите си!

5

zeus

преди 6 години

Кадри наистина няма, понеже заради ниските заплати кадърните избягаха, а професионалните училища бяха закрити заедно с фалирането на заводите. Разрушихме каквото имахме, сега се сетихме, че не става така.

4

Анонимен

преди 6 години

MNOGO KRADZI SHTE DOIDAT OT MOLDOVA I UKRAINA,A ZA ARMENZITE DA NE GOVORIM.

3

Анонимен

преди 6 години

Ами разбира се че ще си внасяте. Вие кво си мислехте че някой в БГ ще ви работи за без пари? Няма ги тези дето ви бачкаха за жълти стотинки. Едните умряха а другите се изнесоха! А УРКИТЕ ще ви работят и само за едното ядене щото у тях и хляб нямат. Но като ги познавам що за работници са ще ви свършат работа която е за ден те ще я свършат за седмица. Много ще напреднете да знаете!

2

Анонимен

преди 6 години

"Можем да предложим конкретни оферти да се върнат. Някои български работодатели могат да предложат заплати, конкурентни на чуждите работодатели", каза Петков пред БНТ.Оооооо добрютро!

1

Анонимен

преди 6 години

Движим се по европейския път на шарената нация. Бизнесът на Запад докара всички сегашни проблеми на държавите в Западна Европа. Нека се учим от грешките на Запада и не ги повтаряме.