198

Анонимен

преди 6 години

Този който създаде, разви и усавършенства корупцията у нас, щял да в закрие???? Кой вярва на дебелив Чичак, който лъжата му генетично дадена в комбинация с лакомията и страха. Е в ЕС не му вярват но е удобен, послушен и изпълнителен. А, че България е най-бедна и загиваща, не им дреме. Не им дреме, че има пенсии по120 евро. Ако милееха за Българския народ, нямаше да оставят този питекантропус да ни язди. Фалш, двуличие, интереси, тлъсти заплати в ЕС. Да вярваш на Сикаджията е наивност.

197

Анонимен

преди 6 години

Абре Василев.Как можаха *** и баща ти да сътворят такова страхотно създание като теб.Ти не си бог,Ти си по голям дори и от него.Кланяме ти се всички.Да наричаш аудитория- селяни прости ,говори за високо интелектуално създание от висша цивилизация страдащо от комплексна вродена шизофения,причинена от наследствено недоносена генно модифицирана трансформация с елементи на изблик в определени моменти.Има доста клиники,

196

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевДобре че Гришата, че сме го закъсали.Той е мъж, а не тукашния Херой.

195

Анонимен

преди 6 години

Спирал съм проекти, за да се излюпят щъркелчета11 пъти съм избиран...6 кокшки съм заклала да те срущна...DОх имайте милост, не се сащdм да сте писали друг политик да е дрънкал такива глупости, Тая реч вече си е на Вождаq в другата статия си личи че чете неща, които не разбира.

194

Анонимен

преди 6 години

В Брюксел или са по зле от него или са му началници, аз залагам на второто.

193

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Носители на корупцията в България са стари партийни кадри - бюрократи по институциите и ведомствата...

192

Анонимен

преди 6 години

Тоя трябва да бъде номиниран за български пеерастки светец покровителстващ и пазещ всички корумпирани хора.

191

Анонимен

преди 6 години

То от 100г наред спира корупцията ама..

190

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Имам чувството, че Борисов ще бъде номиниран за Нобелова награда за мир...

189

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата корупция е там където има най-много пари , в САЩ , Лондон , Брюксел , Берлин

188

Анонимен

преди 6 години

Три годи не са ли малко повече от 800 дни ?!Звучи ми познато !)))

187

Анонимен

преди 6 години

Бойко, ти си чудо невиждано. :) Осъзнаваш ли, че наистина чрез диктатурата си у нас и с кланянето си пред чужденците стана ***, продаде народа и държавата си във всеки един смисъл на думата????Колко милиона ти платиха? Всяка твоя дума и действие е в ущърб на изтормозения до краен предел български народ.

186

Анонимен

преди 6 години

Щом е обещал за Истанбулската значи трябва да сваляме и това правителство.Стига с тея *** номера.

185

Анонимен

преди 6 години

Де гиди лицемери !!!А другото обещание пред Евр.Парламент ?..... Ще направя всичко възможно Истамбулскага конвенция са се приеме в парламента ..... ГРАБ мисли за вас !

184

Царо

преди 6 години

До П.Петров Това ми хареса ... а относно 1 Април ... има време до тогава ще се кажат още безброй "истини" ...

183

М, да ...

преди 6 години

До АнонименБог няма конкуренция, тъй като Бог е живота-във всичко и над всичко -природни закони - от ражданито до смърта! Обаче верно е че някаква неопределена /може би леля от джендърите / се прави на пророк - предписва правилата за здраво общество! :)) Естествено обществото ще е нездраво когато нездрав "мозък" и писал закони/правира, де!-:))

182

Анонимен

преди 6 години

Борисов, бе!Или подавай оставка или мри.Нема да чакаме сто години!

181

1

преди 6 години

Всеки който реве за избори и как бил избран, моля първо да се сети за многобройните "бизнесмени", всички на държавната хранилка и техните семейства, който смучат от народа и хазната като невидяли и след това за безнаказаното и тотално купуване на гласове в цялата държава. Реалният вот за герб е 10%. Повечето от тях ***, живеещи в чужбина, които не знаят какво става тука и малко дето не искат празен вот, но не знаят за кой друг.

180

статистика

преди 6 години

Вчера 42 годишен се метна от 15 етаж на бл.1 в ж.к.Гоце Делчев,днас 30 годишна е скочила в Кърджали и се е самоубила....

179

мани, мани

преди 6 години

Щръкелчета?! Кокичета?! Мечки, вуци, костенурки и вся осталая свол...ч ! Клети Македонски, защо ни трябваше това председателство, преди пат-чат драснеха по някоя презрителна статия в чуждите издания на 1-2 месеца, сега дереджето и резила ни лъснаха пред цял свят.