126

до извод 114

преди 6 години

Противоречиш си!ЕС, ЕК, ЕП, СЕ чиновническия елит хвали БГ елит- политическия и го дава за пример за стабилна демокрация в ЕС:" Ето затова сме за посмешище....т.нар БГ елит не гледа същността на нещата, а само как да извърти, да надхитри, да спечели някоя далавера, или с други думи...противниците на конвенцията търсят евтина слава и такава могат да получат САМО У НАС. Но, ако трябва нещо да създадат, да изградят, да предложат за ЕС - с цел по-добър живот на хората - са безсилни..."

125

Анонимен

преди 6 години

Оня ден директорката ме вика, защото синът ми се е определил, че е третополов и влязал в женската съблекалня да се преоблича за физическо.

124

референдум

преди 6 години

Нека има референдум, нали така се прави в демокрациите.Ако народа кажа да се приеме конвенцията да се приеме, ако каже НЕ значи се изхвърля в коша.

123

до 97

преди 6 години

До Анонимен Това го има, но така ще се намали и без това ниската раждаемост на белите в Европа и САЩ. В същото време населението на Африка отдавна надхвъри милиарда, населението на Индия настигна и може би задмина това на Китай, Афганистан е страната с най-младо население на планетата, т.е. много деца.Световното население ще продължи да се увеличава но без бялата раса, която ще изчезне.

122

Анонимен

преди 6 години

На мен като ми се налага да мия чинии и да готвя понякога, от женски пол ли съм. Няма по-голяма тъпня от тази конвенция, да знаете ...

121

Анонимен

преди 6 години

Бих си сложил силикон в гърдите. Мъж съм но искам да ми се отворят големи възможности.

120

реалист

преди 6 години

Нашите "патриоти" много тихи. Разбирам ги след мазнененто на Болен Лидеров на Юнкер.

119

Анонимен

преди 6 години

Аз не искам моите деца да изучават в училище, че има трети пол и заден пол и какво ли още не.Който където иска да си го слага, защо трябва да се показва, адмирира и възхвалява. Това граничи вече с порнографията.

118

Анонимен

преди 6 години

Много точен коментар:"Истината е, че когато типичния лицемер изпадне в интелектуално безсилие, а това се случва когато го изхващат в лъжа, той прехвърля дискусията от логичната в семантичната плоскост. Тоест, в момента ще мислят нова, по - приемлива семантика на думичката "трети пол". Всички *** - свързани седмачета го ползват тоя номер със семантиката на думите."

117

до 114

преди 6 години

не само ДНК анализ, ами и кръвен анализ за нива на тестостерон!! да не е като някой непобедими спринтьорки!!

116

Анонимен

преди 6 години

А какво да кажеме за мъжете които са малтретирани от жените си? Имам наблюдения върху това насилие. Има жени войнствени повече от мъж. Но тъй като мъжете ги е срам да си признаят че са малтретирани от жените си никъде не се говори за това. На тези мъже им казвам да се стегнат и да не позволяват на жените си да ги нводят за носа. Някои от тези мъже ми казват че ги е страх да се противопоставят на жените си щото закона ги е пазел. Вкъщи аз съм закона и съдята. Нека да ходи да се оплаква!

115

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТрите грации,Цеце,Кати и другата не са чели конвенцията,но са "за".А колко подводни камъни има и най-малко са загрижени за защита на жената.

114

Анонимен

преди 6 години

Жените е мъжете се кефят на третополови.

113

Анонимен

преди 6 години

"НПО истерията за налагане на истанбулската конвенция може би се дължи, от правото което дава конвенцията на НПО- лбгт по тяхно субективно подозрение и преценка за домашно насилие да сигнализира полиция и социални служби, които да иземват деца от родители заради *** дискриминация, да уволняват учители за неправилно *** отношение и т.н. Плюс гарантирано финансиране от чужбина по изпълнение плана на такива проекти!Нещо като шпиц командите на Хитлер за морални и нравствени ценности."

112

Анонимен

преди 6 години

По нелепо от тази конвенция е само Цецка Цачева и Фидосова с бански прашка на плажа.

111

Анонимен

преди 6 години

Предлагам децата да могат да заменят стиха аз съм българче с аз съм българче от трети пол;

110

Дезинформация 100%

преди 6 години

Грешки има в Укипедия при това на български а може би умишлено така написано , просто сами проверете примерно напишете Турци в България и вижте само какво лъжи и що за Дезинформация , на немски пише съвсем друго но Истината , ислямизирани по Османско са Помаци и Роми но не и турци , има ли християнизирани Българи в България питам аз?

109

Анонимен

преди 6 години

Аз искам и на Борисов да се направи ДНК тест, защото ми се струва, че напоследък си е объркал джендъра малко. Взеха му потока, взеха му аеца, взеха му тръбопровода, всичко му взеха, а той продължава да си подлага джендъра. Вместо да организира референдум за излизане на България от ЕС.

108

Анонимен

преди 6 години

Защо имам чувството, че всички "зелени", защитници на правата на всичко" и закрилници на бежанците и ромите, са все разни нежни цветя, наркомани или лесбийки .Дебели космати жени и задни романтици.

107

Анонимен

преди 6 години

Европа-Вавилонската блудница.