448

Анонимен

преди 6 години

М.е.с.т.и,премествам !

447

Анонимен

преди 6 години

Да мести труповете.защо слагате звездички.слагайте цензура на тъпите обяснения на тези по телевизията!

446

Анонимен

преди 6 години

Ама каква е тая Нина тук, дето пише на въпреки на всички - да не е подставено лице на полицията? Много е дразнителна!

445

nina

преди 6 години

#479Убиецът е прекарал часове в къщата след убийството,мил пода,местил трупове-ти мислиш,че като разстреляш 6 човека и едно куче и то от близо няма да има кръв от жертвите по теб?Намерили са му кървавите дрехи от убийството.Все пак това,че е вивял като отшелник в нелегалност не значи,че е имал само 1 чифт дрехи,нали?

444

sid

преди 6 години

До Нина Е,чакай де ,нали бяха на маса и са се скарали.Сега нов сценарий.Браво Нинче биеш по сюжети полицията.Само,че това не е тото.Само истинския убиец знае.Жалко,че се е самоубил и няма как да разберем.Идеалния вариант за полицията.Така ще могат спокойно да си наложат техния сценарий.

443

Анонимен

преди 6 години

Да бе, този самоубиец наистина е бил някакъв Рамбо,един пистолет има 8куршума,той цял патронаж е носил да презарежда и после ги е мятал сам на гръб като гергьовски агнета да ги мести. накрая сложил заглушител да се самоубива и да не безпокои съседите.ХА...ХА!

442

гадост

преди 6 години

Баси мръсотията!Всичко вони!

441

Анонимен

преди 6 години

Човеко на ултрасите-русофили се самоуби безславно.

440

Анонимен

преди 6 години

До ninaКой и защо би занесъл уликите у дома се?Шест дена претърсват местността, чак днес ли се сетиха да надникнат в изоставена сграда, която не е много далеч от вилата, в която се бил самонастанил?

439

има

преди 6 години

До Гого натотоНо ти трябва микроскоп да я откриеш!

438

бобошо

преди 6 години

до Нина Излиза че Неделчо е виновен!

437

Анонимен

преди 6 години

Въобще не ме интересува.

436

любопитко

преди 6 години

Колеги, намалете темпото на публикуване, ще отскоча за пуканки. До 2-3 минути се връщам, не искам да пропусна нещо интересно.

435

Анонимен

преди 6 години

До ЛогикаA по-логично ли е да знае, че го търсят в Луково, да избяга от едната къща и да се скрие в другата пак там...

434

:(( ???

преди 6 години

Отначало беше ясно, че набелязаният ще бъде намерен в такъв вид, че да може да се направи заключението, че се е самоубил.Съвсем друг е въпросът какво наистина се е случило.

433

Анонимен

преди 6 години

Току що журналистка от БТВ съобщи, че във вила на 500 метра от предишната претърсвана преди няколко дни е открит труп на мъж, с пистолет в ръка. Предполага се, че се е самоубил.---Лаик съм, но ако се самоубиеш, пистолетът не може да остане в ръката ти, поради падането, отпускането на мускулите и т.н. и неминуемо ще е на разстояние от теб.Защо поне не казаха, че е бил вързан за ръката му?

432

бобошо

преди 6 години

до нинаЗначи Неделчо е виновен за касапницата!

431

nina

преди 6 години

#456 sidДецата са се крили горе и са убити там,възрастните долу,жената също е убита в гръб ,вероятно се е опитала да бяга.Долу е станал скандал,всичко е станало много бързо.За последен път ще напиша-един професионален килър че очисти набелязаната жертва в засада,на безлюдно място,без свидетели,чисто,с минимални шансове за улики,следи и тнт.Дали този е бил влюбен или не,или го е доядяло на жената,че го разиграва,или на мъжът й,може да е имало някакво спречкване и тнт,той е престъпник и масов убиец.Има улики,има следи,има кървави дрехи.Но като не искате да вярвате-ваш си е проблема.

430

Гого натото

преди 6 години

този случай е тест има ли истинска разследваща журналистика в страната ни

429

Анонимен

преди 6 години

Дано повече да няма убийства на лица замесени в далавери с ДДС!