45

Интерестно

преди 6 години

Преди няколко дни излезнахте със статия, че по празниците ще бъдат похарчени на 2-3 милиарда лева - тея пари не влизат ли в икономиката? Като почиваш харчиш пари, които отиват в друг сектор! Колелото се върти!

44

Анонимен

преди 6 години

Аз не искам да тормозят хората, затова автоматизирам бизнеса си. Сега ми трябваха с 300 души по-малко. След години, това, за което ми трябваха 1000 души, ще се прави от 5, така че споко - дните на гадна к тежка работа приключват.

43

Иван

преди 6 години

Те губели. Не само допълнителния понеделник , но и петъците когато е четвъртък празника трябва да са почивка!!!! Без отработване!!! Докато сме с най- ниските заплати в европа. докато не стигнем средно ниво почивните и празнични дни да се овеличават. докато не достигнем европеийско заплащане.

42

Анонимен

преди 6 години

"Мили робовладелци" ЩЩД

41

анонимен

преди 6 години

има лекарства за които не важат 3 месечните рецепти на 28 ден трябва да си прил лекар за рецепта ако те заболи зьб гориш отвсякьде за мен тези празнични дниса мальк ужас

40

кво стаа

преди 6 години

Когато стане дума за пари и още повече за "загуби" на тн бизнес, на това стъклено човече все едно му го завират четвъртит там където слънце не огрява! И на това същото човече все някой друг му е виновен! Преди години Пл. Димитров му се беше нахвърлил в коридорите на една телевизия ама и тогава не си свърши работата!

39

Анонимен

преди 6 години

Е и ?

38

Анонимен

преди 6 години

А да ви плащаме, че ви работим, не искате ли?

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 29Ами като на работодателите не им изнася да си наемат за работници германци,те не почиват толкова.

36

Герги

преди 6 години

До Анонимен1 ден почивка в седмицата? И това е много!!!

35

Анонимен

преди 6 години

След политиците, бизнесмените са най-голямото зло в тази държава.Колко ддс прикриват, как ощетяват работниците си и пак реват.Заслужават целият народ масово да се изнесе от държавата.Обикновенните хора и тук и навън все са бачкатори, свикнали са, но тези какво ще правят като няма кой да им работи???

34

Анонимен

преди 6 години

Ако работя упорито през тази година, шефът ми ще си купи нова кола. Аз, така, имам желание, но нямам стимул. Шефе, да поздравиш жена ти и ***.

33

Анонимен

преди 6 години

Колко германци дойдоха на работа в България, след като тук е толкова добре?Защо чуждите инвеститори, с извинение, не плащат същите заплати като на работниците в собствените си страни? С чия благословия ни превръщане в бели роби? Българинът си е продажник и най-големите продажници са с най-много власти пари.Така ли е?Бойте се от гнева на търпеливите и от човек, който НЯМА ВЕЧЕ КАКВО ДА ГУБИ.Времетое разделно!

32

Анонимен

преди 6 години

Ленински съботник не искат ли?

31

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Брех губела 400 милиона на ден икономиката...епа по тая логика заплатите ни трябва да са по 5000 евро бе!

30

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам да премахнат всички празници. Какво е това ще празнуваме например освобождението ни или писмеността. Който какво е направил в миналото край сега е важно да работим за да изкарваме по-голяма печалба на робовладелците за да може да ходят на повече екзотични места.А извинете може и събота да работим стига един ден за почивка :)

29

счети

преди 6 години

Като малък Васил Василев е ходил да пуши вместо да посещава часовете по математика ! Първо, има денонощтни производства. Второ търговията и услугите нямат почивни дни. Трето, човешките възможности са лимитирани и почивните дни са средство за възтановяване водещо до повишаване на производителноста.

28

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 30ДрОгарю??Н а каква дрОга си?

27

Иван

преди 6 години

Работодателите изкарват много пари заради исключително ниските заплати които се плащат в България, написаното ми звучи смешно. Айде да не бъдете чак толкова алчни а ?

26

:D

преди 6 години

До АнонименПоработи малко върху граматиката си, АНТИЦЪРВУЛЕ. В наше село няма трамваи, а в твоето има ли? Като ти чета постовете, едва ли се отличаваш със значителен интелект. :D