279

Анонимен

преди 6 години

до 298Достатъчно е да раниш човека и той да изпадне в паника. След това спокойно си зареждаш втори пълнител и ги довършваш.

278

Snow

преди 6 години

Аз съм абсолютно нормален/на и абсолютно знам какво пиша,знаете ли,че физическата и сексуална сила на едно отключено психично заболяване е много по -голяма от на един нормален човек...тук става за болен мозък с план,никой професионален Килър няма да убие цяло семейство на нова година.Ще убие жертвата си от упор и никога няма да се разбере кой е...Гледайте някое интервю на,,момата ".Един от най -бруталните убийци на България 😉

277

Анонимен

преди 6 години

За да изпразниш цял пълнител от 12 патрона в Мъжа...смятайте колко го е мразел.

276

;)

преди 6 години

До АнонименСтрелял ли си някога с пистолет или си виждал само по филмите ,че така се стрелят и убиват хора

275

:D

преди 6 години

До АнонименМале колко си ***. Убийство от ревност извършено от двама. Значи и двамата хипотетични убийци са били лудо влюбени в *** и са действали в комбина. Или пък единия е бил лудо влюбен, а другия му е бил приятел, достатъчно глупав да стане съучастник в масово убийство, заради чужда любовна история и да рискува доживотен затвор. Чета ви мисловните клизми и се смея с глас.

274

шматка

преди 6 години

До 288Кой разчиства сметки с цели семейства бе.Това го има само в мафиотските филми.Някой ще тръгне на връх нова година да си разчиства сметките кото че ли утре ще свършва света.Тук има много злоба мъст дълго таена омраза.

273

Анонимен

преди 6 години

Значи този ще обере пешкира понеже МиеВиеРото са некадърни.

272

Анонимен

преди 6 години

МНОГО НИ ЛЪЖАТ ОТ ПОЛИЦИЯТА!!!ПЪРВО СЪСЕДА ОТКРИЛ ГИ КАЗА, ЧЕ НЕ Е ВИДЯЛ МАСАТА ДА Е СЛОЖЕНА И, ЧЕ ЕДИНЯ ТРУП БИЛ С 10 КУРШУМА!ВТОРО МАЙКАТА НА БОБИ КАЗА, ЧЕ МУ ЗВЪНЯЛА В 24 ЧАСА ДА МУ ЧЕСТИТИ НО И ВДИГНАЛИ НО НИКОЙ НЕ ГОВОРИЛ С НЕЯ И СЛЕД ТОВА ДАВАЛО ЗАЕТО И ТЕЛЕФОНА ИЗКЛЮЧИЛ!МНОГО НИ ЛЪЖАТ ОТ ПОЛИЦИЯТА ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО ИНАЧЕ ДА СМЕ ГО РАЗКРИЛИ СЛУЧАЯ ВЕЧЕ :D

271

nina

преди 6 години

До Анонимен 276Какво не си чувала,че има психопати,психично болни,маниакално ревниви и могат да те убият ли? А освен теб и цялото ти семейство?По дискавъри върви едно много добро предаване,ID препоръчвам ти го,ще ти даде доста материал за рамисъл.

270

Анонимен

преди 6 години

и аз заставам зад версията,че първо е убита жената,тя сигурно е отказала да поддържа повече контакти с него.връща се и изтрепва всички

269

Анонимен

преди 6 години

Що да не убие 5 човека и то беззащитни с пълнител от 12 патрона какъвто е бил всъщност пистолета? След това вече убити или ранени си слага още един пълнител и ги довършва. Използвал е и трети пълнител за да надупчи с най-малко 10 куршума Неделчо.. Съобщиха че има над 30 гилзи в къщата.

268

:)

преди 6 години

До SnowТи нормале(а) ли си ,по данни на полицията са изстреляни 30 патрона и повече къв един пълнител

267

Пет

преди 6 години

Пак замазване на следите....психар ревнивец бил..? Тая Кети като е убита и не може да се защити...сега ще плювате по нея! Коя Нормална жена ще стане Любовница на този на снимката?? Измислени и нагласени неща. Наивника ще бъде намерен някъде....Самоубил се...? И ще се приключи историята... а Истинските убийци ще разчистват сметки след време с други длъжници!

266

Анонимен

преди 6 години

След полунощ са убити.Потвърдено е

265

шматка

преди 6 години

До 271Няма нищо странно.Събира се семейството за празника.Любовника звъни на Кети.Тя за да не изпорти нещата излиза навън за да се срещнат и разберат.Разговора се превръща в кавга и тоя я убива.Подгонен от дива ревност отива в къщата и ги подкарва наред.Убийствата са извършени много преди полунощ.

264

Анонимен

преди 6 години

Във всички случаи това не е убийство от ревност, това е планирана операция от опитни хора поне 2-***, сега каква е причината не се знае, може да са се забъркали в тъмни сделки, може и да са станали неволни свидетели на нещо, което не трябва да виждат, може и хлапетата да са се правили на хакери и да са нагазили в дълбоките води, можем само да гадаем, но самото убийство е повече за назидание отколкото за уреждане на сметки

263

Snow

преди 6 години

Какво,не може да презареди ли?убива ги с един пълнител,и от злоба и болка,изтрелва цял пълнител по мъжа, защото е най -голямата му болка!Нищо невъзможно,в САЩ има десетки случаи на масови убийства от един психар.Знаете ли какво е отключена шизофрения???

262

Анонимен

преди 6 години

този ще води партизанска борба сега

261

До 271

преди 6 години

И аз мисля ,че са били принудени да се съберат,затова Неделчо вика сина,може да са застреляни в една стая и убиеца да ги е разместил,да обърка полицията.А Кети е била убита последна,за да види всичко.И той от кладенеца се скрива веднага в къщата ,която обискираха днес .

260

Анонимен

преди 6 години

ВЕРСИЯТА С ГРУПА УБИЛА Е МАЛКО ВЕРОЯТНА! АКО БЕШЕ ГРУПА ЩЕШЕ ДА ГИ УБИЕ НА ЕДНО МЯСТО А НЕ НЕЯ ДА Я УБИЯТ НА МАЙНАТА СИ :DЗАСТАВАМ ЗАД ВЕРСИЯ В КОЯТО ТАЗИ СЕ Е СНОШАВАЛА С НЯКОЙ ДРУГ ОСВЕН СЪПРУГА И!!ЕДИН УБИ ПРИЯТЕЛКАТА СИ ЩОТО ИСКАЛА ВЕЧЕ ДА НЕ Е С НЕГО И ТО НЕ САМО ЕДИН ПОДОБЕН СЛУЧАЙ ИМА!АКО ТАЗИ МУ Е КАЗАЛА, ЧЕ НЕ ИСКА ДА Е С НЕГО ПОВЕЧЕ А СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ ТОЯ Е РЕШИЛ ПРОБЛЕМА!!!ОСВЕН ТОВА ТЯ Е ПРЕДЛОЖИЛА ДА ПРАВЯТ ПОНЕ ТРОЙКА И С КУЧЕТО НО ТОЙ НЕ Е ИСКАЛ ДА Я ДЕЛИ С НИКОГО :D