89

Анонимен

преди 6 години

За да се оправи въздухът, всички трябва да направим някакви жертви. Кой да се раздели със стар автомобил, кой да купи газово котле. Естествено ще има и такива, които няма да го направят, но въпросът е да са много малко. Едва тогава ще дишаме нормален въздух. Иначе само приказки и чешане на езици върви.

88

Анонимен

преди 6 години

Софетата избрали ученика на Тодор Жикков? Я бегай от тука, ***. Никога не съм гласувал за този комунист

87

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да ни е неприятно друг начин няма освен строг контрол и санкции . Старите коли ще си оправят газовете в норма , но с малко пари . Тези , които са с издухани двигатели и харчат масло като гориво на вторични суровини .

86

:))

преди 6 години

До АнонименАМи не може всички да взимат по 2500 3000 евро :)) Сега се плаща на всеки според възможностите и уменията :)) Имаше едно време комунизъм, когато на всички се плащаше по равно ....за жалост на някои хора това време отмина.

85

Анонимен

преди 6 години

Аз си паркикрам вече в центъра в платени паркинги и гаражи. Това със зоните отдавна се превърна в безумие. Ако щат да направят 100 лева на час, все ми е тая. Особено след като Фандъкова забрани използването на платени SMS-и от служебни телефони към общински фирми какъвто номер използвам. Трябва или да търся лелки с талончета или да си купувам предплатена карта, което няма да стане.Аз си я мислех кметицата за най-нормалната от ГЕРБ, а какво се оказа!

84

Анонимен

преди 6 години

Ами асвалтовата база в "Овча купел" какво ще я правим?

83

Анонимен

преди 6 години

В Драгалевци има къщи за по над милион, а се греят с дърва и въглища. Толкова ли не може да извади кинти за газ? И не само тм е така. Рано вечер над Симеоново, когато няма вятър, се образува дълга пелена от дим и смърди яко! Язък за мястото, че уж е на чист въздух.

82

Анонимен

преди 6 години

Чудесна новина! Честито!!!

81

Анонимен

преди 6 години

Мда. Предлагам със същите газоанализатори да спират и проверяват всеки пешеходец дали не излъчва вредни газове в атмосферата. Особено внимание трябва да се обърне на такива отровни газове като метан. А, да! И да се забрани продажбата на боб по магазините, защото той е основната причина пешеходците да излъчват газове метан в атмосферата и по този начин да ни тровят нас, останалите хора, които ядем авокадо, аспержи, маракуя и други еко и био продукти!

80

комитата

преди 6 години

Ами кой ще спре печките на твърдо гориво дето бълват сажди денонощно-Фандъка ли пак или

79

Анонимен

преди 6 години

Е а да видиме!

78

Анонимен

преди 6 години

За по-чист въздух карайте винаги със запалени фарове.

77

Анонимен

преди 6 години

До мале леле.Ами лукс е трябва да свиквате приятелю . Ако живееш в центъра на Лондон е ужасно скъпо да имаш кола .... аз на това му викам лукс..

76

пев

преди 6 години

Интересно какво ще се случи с всички военни автобуси и камиони, които са от преди 100 години и бълват *** като за последно...

75

Анонимен

преди 6 години

Само наште мепесета ли ще проверяват или и градския транспорт, дърварските джогани и баничарките?

74

Анонимен

преди 6 години

Да ми направят заплатата 2500 евро ще си купя нова кола!Ама с 250 евро заплата ще си карам 20 годишния кютюк и да го дудукат!

73

Анонимен

преди 6 години

до 64Къде ти живееш спират ли в тревни площи и градинки, разнясят ли кал, запушват ли тротоари?

72

Анонимен

преди 6 години

А във Варна кога? В цяла България трябва да е този закон!

71

до 64

преди 6 години

Където аз живея няма точно такъв подход. Регистрацията на старите автомобили е по-ефтина. А ако колата ви е над 26 години можете да си извадите специален номер за "историческо возило", статус, който предлага много привилегии. Ако превозното ви средство не отговаря на изискванията за замърсяване, не можете да го регистрирате. Единствената инспекция, която се изисква за регистрация е за замърсяването. Компютура на колата отчита тези параметри от много отдавна 1995 нещо такова.

70

мале леле.

преди 6 години

До Анонимен""Карането на кола е лукс""Лукс е било, но в началото на века. Днес колата е част от живота на хората, потребност дори, има средна категория коли масово пройзводство и това не важи само за България, а за всички западни страни. Време е да дойдеш в 17 година, но 2017, а не 1917.Да, има и луксозни автомобили, но те струват колкото един апартамент в центъра на София и са за богаташи.