105

Отговор

преди 6 години

До Един българин 103 Нещо много си се объркал. Дядо Соци съл аз , а ти си някой объркал се.Ти нямаш ум да измислиш такъв ник.

104

Анонимен

преди 6 години

Така, такааа... Чакам коментар от форумците, които отричаха съществуването на такъв договор.

103

РОССИЯ

преди 6 години

драскачи сиели вие взимате от слепия тоягата да не може да ходи.какви са тези глупости коментари.четете едно а коментарите са друго българина винаги е бил такъв от комара прави слон събудете се продажници.гонете си интереса а не да плачете на чужд гроб че ще умрете от глад че сте съюзници със запада българия като нация изчезва

102

Deutschland

преди 6 години

САЩ е държава, построена от западноевропейците. Американците от германски произход в САЩ са над 50 милиона. Америка е дете на Европа. САЩ спасиха Германия (западна) и Япония от саветизация и дeбилизация. Затова сега Германия и Япония са недостижими! Германците нямат никакъв проблем да ги пази Америка от Северна Нигерия с ракети :))) Къпен американец = чист германец. Дори Тръмп е германец! Добре дошли в РЕАЛНОСТТА, таваршчици

101

Анонимен

преди 6 години

До Deutschland 105Ха-ха-ха.....е, сега не гледаш съветски филми, а гледаш *** уестърни, блокбастери и екшъни с отвлечено съдържание и безмислен сюжет, с артисти от неизвестен пол, с кървави и ужасни сцени и напълно безчовечно отношение към хората. ПЪЛНА БОЗА! А колкото то тоалетнаха хартия.....ама тя не се яде.....

100

Анонимен

преди 6 години

Запада не е уверявал Русия, че НАТО няма да се разширява, а Русия уверяваше Запада, че иска да влезе в НАТО.за справка: виж изказването на Путин пред Конференцията за европейска сигурност в Мюнхен преди няколко години.

99

Реалист

преди 6 години

До Анонимен 101 *** вие черв..те го чакате този летален изход от 100 г. , ама то взе че леталния изход стигна до соца и повече няма сили. Ха -ха - ха...!

98

Анонимен

преди 6 години

До Жокер 99Прав си! И много умни хора в Русия сега мислят така, че всички тия републики само ползваха само облагите от СССР, а при проблем - кой от къде е! Какво искаш, човешка природа. Затова пък сега, всички бивши републики, с изключение на тъпите прибалтийци и още по-откачените укропи....ВСИЧКИ се връщат под крилото на Русия и Евразийския съюз!

97

Deutschland

преди 6 години

Ако СССР не се беше разпаднало, сега ГДР и НРБ още щяха да са като Северна Корея. Нямаше да мога да гледам Байерн Мюнхен, да карам Баварец или да се наливам с бира на Октоберфест. :))) Щял да гледам по пет пъти на ден сАвецка пропаганда за втората световна, да се редя пред кварталния магазин за тоалетна хартия и да марширувам като зомби по някакви *** манифестации. Велик си Горби! Разпадна ***! :)))

96

Един българин

преди 6 години

Номер 102 сам си пише бездарни съчинения, сам използва моето име и сам си слага плюсчета. Един бeзмoзъчeн пpимaт не би могъл да направи нищо друго по-смислено.

95

Дядо Соци

преди 6 години

До Анонимен 81 Браво! Изключетелно верен коментар. Всичко друго е ала, бала.

94

Един българин

преди 6 години

До: позитано 20Да, така е, даже имаше един период по времето на Горбачов, когато се говореше активно Русия да влезе в НАТО и Европейския Съюз.После обаче избиха страстите на руския национализъм и шовинизъм и всичко отиде в забвение. Русия сама определи НАТО за враг.

93

Анонимен

преди 6 години

Е, сефте!! Като че ли ние не сме знаели, че запаните клошари са ЛИЦЕМЕРНИ, ЛЪЖЛИВИ И БЕЗПАРДОННИ! ВИНАГИ СМЕ ГО ЗНАЕЛИ! А това, че не ги го признаваха....какво искаш..."фейк-държави"!!! А това, че "преядоха" с това разширяване.....е, знаете как свършват чревоугодниците......летален изход!!!

92

Наблюдател

преди 6 години

Да се договаряш с американците е все едно да си строиш къща върху пясък... Няма значение дали е устно или писмено. То и пакта Рибентроп -*** беше за ненападение, ама на...

91

Жокер

преди 6 години

Горби всъщност направи огромна услуга на Русия като я отърва от някакви паразитиращи на гърба и държавици които нищо свястно не можеха да произвеждат и сега и тогава. Ама чакат за някаква чакалня в ЕС, като прасе на корито.

90

Един българин

преди 6 години

До: номер 91А понеже питаш и за робството, по едно и също време е премахнато робството в САЩ и крепостното право в Русия.Само че с тази разлика, че докато в САЩ са водили гражданска война за да извоюват свободата на робите, то руският цар (наречен "освободител") издава един декрет (листче хартия) с който признава правото на крепостните да бъдат свободни.На хартия. На практика не е било точно така, колкото и да му се е искало на царя...

89

позитано 20

преди 6 години

А Горбочов уверявал ли е ,че Русия ще си мирува и няма да напада независими държави ,които желаят сами да определят собственото си бъдеще? И Какво пречи на Русия дя влезе в НАТО и тази организация да бъде закрита? Путин е причината .И кой каквото да казва , става въпрос за сфери на влияние и пари.

88

Един българин

преди 6 години

До: номер 91А когато ние сме имали български царе с корони, азиатските управители на Русия са носели кожени шапки (Мономах).А когато ние сме били под турско робство, руски казаци старообрядници са избягали от "добрия" и "демократичен" руски цар да се заселят къде? В Османската Империя, в днешното село Айдемир, където султанът не само им е дал да си строят църкви, но да си избират атаман и да носят оръжие!

87

Един от Северозапада

преди 6 години

Дойчланд, манипулираш, приятелю. Отдавна Путин е разпоредил във всички държавни учреждения и институции да се ползуват само собствено производство автомобили.

86

Анонимен

преди 6 години

През ВСВ американската армия спаси Западната част на Германия от СССР. До ден днешен американска армия ни пази от руската дивотия. Ако пред руснаците не стоеше пречката САЩ досега да са погълнали Германия като Крим. Всяко немско селце щеше да бъде превърнато в смрадлив колхоз по сАвецки и путински образец. Велик си Горби! :)))