44

Анонимен

преди 6 години

турция не е ли окупаторска и терористична държава?

43

123

преди 6 години

Ако изсраел наливаха яко кинти в турция да му повярвам, ама според мене само се прави.

42

Демирев

преди 6 години

Ердоган велик даже и Д.Ттрьмп трепери Тои и ПУТИН мн энаеше а сегь се гушна в него🤔

41

niki

преди 6 години

Ами то Йеорусалим само на хартия не е столица на Израел. А евреите не са християни и не разбирам какво общо има това със взривяването по коледните пазари?!

40

гого

преди 6 години

до 37олоо смени канала, стига си опявал за Русия и Путин , скучно е вече.

39

Анонимен

преди 6 години

Turcite sa velik narod vinagi sa do slabite vinagi podavat raka na potarpevshite golqma naciq sa preznavam tur4ina kato edin balgarin pone ne sa nasrani kato nashte balgari nie znaem samo da plqmpame ...!

38

:):)

преди 6 години

абе nikiточно такива действия ги оправдават да действат така с терор срещу християнството. Кому е нужно такова разбунване на страстите предколедно.Мотив Да почнат сега да се взривяват по коледните базари из Европа.

37

плейГОНГ

преди 6 години

До Коза МостраАааааа, не си прав! Вече има и путлеризъм на тоя свят, и доста се доближава до "нацизъм, "фашизъм" и "хитлеризъм"! Даже отива на по-зле, щото ***.лер напада и убива най-близкия на руския народ-украинците!! Това и Хитлер не гое правил!! Ама то е така, защото ***.ляр е безродник като Адолф! И двамата са евреи и нямат нищо общо с народа, който е под тяхна власт! Затова и го унищожават в един момент! Дано русите се усетят и го унищожат това злобно Жуже!!

36

Анонимен

преди 6 години

Само по снимка ли дигат врява,хартии нямат ли,що остава за архиви от различно естество и време,на снимка могат да им пратят друга снимка,че момчето е пораснало,а защо е с вързани очи да се изясняват дипломатически както казват много от този ранг,нещо просто се заяждат с този град,дали всички си го искат за търговийка сякаш там най-върви щот за друго едвали.

35

Анонимен

преди 6 години

Проблема на Ердоган е, че фирмите масово бягат от Турция, Лирата се е сринала и още ще пада, младите и умни турци бягат панически от Турция. Скоро ще се разхождат само чаршафи и брадати умници из тези земи.Лошото е, че са близо до нас, иначе ми е все тая за тази държава Турция, която е изкуствена и ще си се разпадне на племената от които е съставена и то много скоро. И на фона на този батак, се опитва с религия и национализъм да сплоти нацията си, но няма да стане .Ататюрк промени хората там.

34

True

преди 6 години

Moeto si e moe, chujdoto obshto. Kazal erdogancho i prodalji da trepe kiurdi I opoziciq.Nishto, che I te sa miusiulmani.

33

True

преди 6 години

Trump priznava Kiurdistan I vkarva macha pred vratata na erdogancho.

32

костоФФ

преди 6 години

*** финансират единствено Жужето с високи токове в мАсква!! Те командват Рашистан, а дребния е една кукла на конци!! Иначе може да са финансирали и Хитлер само по един начин-избивани са от нацистите, имоти, пари, бизнес ...всичко им е било отнето и вкарано във военната машина. Дори косите и костите на хората са вземали накрая бе!! Как можете да изкривявате така реалността?? Имате ли в тиквите поне малко останал мозък или рашката пропаганда ви го е отвяла и него??? Засрамете се и не плюйте!

31

Коза Мостра

преди 6 години

Докато съществуват комунизмът и ислямът, няма да има мир на тази планета.

30

Анонимен

преди 6 години

Скоро и Истанбул ще стане пак Костантинопол, просто е въпрос на време.А търците, ще си идат в Азия където им е мястото и от където са дошли. Но пък там ги чакат кюрдите, какво ще се случи само Господ знае.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27,глупости, евреина си е евреин ... няма руски, няма американски

28

Анонимен

преди 6 години

До зьабе 7 милиона на са били, доста по малко са, но си прав като цяло!

27

Анонимен

преди 6 години

Не забравяйте че половината израелци са руски евреи а другата поовина американски.Така че резбарят само се пъне излишно. Нито Русия нито САЩ ще го подкрепят. А ЕС е импотентна машина, която в момента си се разправя с бежанците, докато американци и руснаци точат петрола на изтока. А Резбарят са го оставили да си съсипе държавата и после ще си я делнат и нея.

26

Анонимен

преди 6 години

ние белите хора признавеме Ерусалим за столица на Израел ! ... и мисля че е време да бъдете ошамарени сериозно, не само некви въздушни удари

25

зь

преди 6 години

Как някой мало.умник може да си помисли, че евреи са финансирали ВСВ?!? Товва граничи с тотално психическо разстройство!! Нали нацистите са убили като кучета над 7 млн. евреи бе, ах.мако долен!! Ами сега ***.лер като са го хванали за макарите само евреи кво да кажем по тая тема??? Сечин, Ротенберг, Чайка, Абрамович, Милер, Медведев.......само евреи управляват Раша-е кво ще кажеш на това??? И самия Жужин е ***, има информация-чети и се ограмотявай!! Само глупости дращете всички рублофили!!!