74

Анонимен

преди 6 години

Гражданите на най-богатата на ресури държава живеят като скотове. Сега ще им се наложи да се напиват без повод. И всичко това, заради това, че 25 години си избират за диктатор самоблюбения миньон.

73

СатаНАТО™

преди 6 години

Унижение било, рийш ли...А да те хванат как държавните ти спецслужби се занимават с подмяна на пробите с урина, това е някакво геройство може би?

72

заради Крим

преди 6 години

Коментаторите по немските телевизии започваха с думите: "Русия трябва да бъде наказана, заради Крим." Чак след това преминаваха към темата Олимпийски игри.

71

Анонимен

преди 6 години

Путин заби империята у трета глуха.

70

Анонимен

преди 6 години

До пепи 73Ха-ха-ха...........амчи те ЗАТОВА ги отстраняват руските спортисти!!! Защото ще им вземат всички медали!!! А си е друго, да си посредствен и при липса на конкуренция да вземеш олимпийски медал!!! Боже, и как после ще се фука с тоя фалшификат, чудно ми е!

69

спонсор на МВР

преди 6 години

Защо т.н. доклад "Шмид" не е публикуван? Никой не го е виждал, никой не го е чел!

68

Анонимен

преди 6 години

До Митак 68Ами ще се махнат разбира се! Да не искаш да се състезават с норвежките асматици или краварските спортисти, болни от някакъв "синдром" на невнимание, приемащи даже тежки наркотици с разрешението на тази вада-шмада!!! Отдавна трябваше да се забранят всякакви олимпиади, тия състезания между фармацевтичните компании, продажни типове и безсъвестни печалбари!

67

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Колоездача Армстронг (американец) и Ян Улрих (Германия) са отстранени заради допинг.Сами ли си ги бъркат в мазето или участва целия отбор на САЩ или на Германия?Защо не са отстранени държавите САЩ и Германия?*** то кой ли ги гледа тези глупости, всички са професионални алхимици там.

66

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

На Путин стана ли му ясно най после - кой кара влака...

65

пепи

преди 6 години

Зимна олимпиада без Русия е като ракия без концентрат.

64

Анонимен

преди 6 години

Остъклявайте русофили, стига сте ревали като ощипани ученички !

63

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха-ха-ха......тия п.ед.е..р.уги решиха, че като СССР се разпадна и са "победили"....и ще си правят каквото поискат......Ама Русия вече се завръща по-могъща и от СССР и....какво да направят лилипутчетата, освен да се изхоят пред вратата!!!! Колко сте нещастни...руснаците ще ви бият навсякъде, където сварят, а вие като малки га.ме.нчета можете само да правите малки и големи га.дости.....НО СВЕТЪТ ВЕЧЕ НЕ Е СЪЩИЯТ и скоро с вашите камъни - по вашите глави!!! Карайте по-бързо по нанадолнището

62

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До българинаТе това го направиха доста отдавна... - когато гладни, руски инженерчета се разбягаха по света с папки под мишниците...

61

шматка

преди 6 години

Пълна гавра.Да забранят на цяла държава да участва на ОИ.Да предложиш на състезателите да участват не от името на родината си.Унижение.МОК е *** на Вашингтон

60

Митак

преди 6 години

По-голям кеф от това да чета как българските рублофили-гъзоблизци реват - няма ! :) Всичките допингирани алхимици да се махат от спорта ! Както нашите щангисти, така и руските олимпийци :) :) :)

59

Анонимен

преди 6 години

Алхимиците от КГБ`то разработват дигитален модел на стимулант "Бояришник - 2" с дистанционно управление от самолетоносача "Адмирал Кузнецов".

58

Анонимен

преди 6 години

Значи не само ги гонят от олимпиадата, а трябва и да платят за цялата пародия? Жал ми е за руските спортисти. Наскоро гледах как разплакана американка целува Х.тлер на Олимпийските игри в Германия. Значи МОК няма проблем с нацистите, но има проблем с въображаемата национална злоупотреба с допинг. Аз искам да попитам, коя друга страна е понесла толкова тежко наказание за допинг? Помните ли когато целият български отбор беше хванат с допинг (пак по политически причини). Ама не ни отлъчиха, нали?

57

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Защо толкова се учудвате... - нали има санкции, а те включват и износ на спортисти...

56

Анонимен

преди 6 години

До Злото ....САЩ.... на САТАНАТА

55

Анонимен

преди 6 години

нито един ОСР съзтезател няма да има, Руснаците може да са всякакви, но не са предатели, за разлика от нас.