44

До 35

преди 6 години

А защо най-богатия Американец има повече пари от тези 1000 в Москва с милионните покупки взети заедно? Отговаряй

43

Анонимен

преди 6 години

39 ти не си в ред

42

Анонимен

преди 6 години

дъртите комунисти продължават да промиват главите на неграмотните си отрочета в смисъл колко лош е запада и колко добра е русия .

41

Анонимен

преди 6 години

40 Шега шега ама нали знаеш на гол ................за какво иде реч

40

Анонимен

преди 6 години

41 Много ти разбира тиквата

39

еврика!

преди 6 години

от тази публикация се изяснява по какъв начин другарят Ким се е снабдил с атом и защо така бодро го размахва.

38

Анонимен до Осман

преди 6 години

Аз бих добавил сащ и исраел, виновни за всяко зло случващо по света.

37

Невероятен ...

преди 6 години

.. смях - американците и техните съюзници СА, Турция и Катар наливаха с години десетки милиарди във военно финансиране на "добрата" опозиция в Сирия, после руснаците долетяха, за няколко месеца ги направиха на салата, а сега някой обявява, че с доставки за....47 милиона щели да ги матират в Украйна...Това някаква шега ли е?

36

ГУРУ

преди 6 години

Ако европейците бяха умни щяха вече да са влезли в комбина с Русия и да са заличили САЩ от лицето на земята а нейната територия - пропорционално разпределена между страните в този свещен съюз.

35

Осман

преди 6 години

ОСЕМ ХИЛЯДИ тира засега доставиха на ПКК. САЩ го направиха. Не тирове с храна. А тирове с оръжия. Мдаа. Защо ги доставиха? Ами искат демокрация янките. Не им харесват някои неща. Харесва им Саудитска Арабия. Е, 300 млрд.долара са това. Как няма да се поклащаш с калъчката в ръка. Ако тези 300 млрд. бяха изтекли другаде веднага сме "загрижени" за демокрацията.

34

Анонимен

преди 6 години

Нова война ли пак ще има? само за да се продават летателни оръжия. Ами тя Украйна си е православна, старата Киевска Рус, един език и сега отново война . Дали ще стане.

33

Анонимен

преди 6 години

Страхувам се,да не ни спретнат една война в която Европа да воюва с Европа,да се избием помежду си.Спомнете си ПСВ и ВСВ какъв ад под небето и трагедия е била,да не допускаме това отново!В никакъв случай!В момента се бият братски народи,това е все едно Германия да нападне Австрия и се избиват помежду си.Не допускайте това!

32

Хахахаха

преди 6 години

47 милиона долара!!?АХАХААХАХАХА. само в Москва има поне 1000 човека които ще направят коледни покупки за тия пари.АХАХАХАХАХАХА

31

Анонимен

преди 6 години

От статията разбрах че САЩ нямат полезен ход, но въпреки това се напъват защото някакси им се ядат шамари.

30

бай х

преди 6 години

спрете се бре кравари , над 1 милион са бежанците в Русия от тази война ... на хората са им разрушени жилищата , във всяко семейство има жертви ... тъкмо се закрепи примирие .. вие пак мислите да изкарвате пари от оръжие за сметка на хиляди човешки животи

29

Анонимен

преди 6 години

Америка има най доброто уръжие

28

стига вече

преди 6 години

Цената ще е много висока,и пак ни я в Европа ще я плащаме защото САЩ са далече те само палят и бягат а други плащат с кръвта си.

27

Анонимен

преди 6 години

Тоз писател на статията, наясно ли е, че ако Русия беше нахлула в Украйна 2014г както е писал, то досега да бяхме забравили, че е имало страна Украйна.

26

Анонимен

преди 6 години

Epi centara na trusa ako e Ukrayna shte ima i jertvi sigurno

25

Анонимен

преди 6 години

Авторът на статията не е наясно с едно: От тук нататък, те не искат да са разумни да тласнат света към война. Целта на сектата, която е зад 90% от правителствата е да предизвика библейските катаклизми и от тях да изгради новия световен ред.За него обаче знаем, че той няма да просъществува дълго и ще се срути с гръм и трясък, а след това...... ;)