19

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се говори с факти, а не с пристрастия. Факт е че ПП ГЕРБ направи опит за огромня ужасяваща фалшификация на вота на Българита съизмерима с държавен преврат. 480 000 бюлетини, представете си за какво става дума. Никой до сега в демократичната история не си е и помислял за такова нещо. Факт е че последните години страната затъна колосално, никога в историята Българите не са се палили по улиците, никога. Факт е че нови избори няма да решат нищо, освен да задълбочат кризата.

18

Николай Бутраков

преди 6 години

Защо всички не тръгнахте да съдите вкупом Боцко Борисов? Защото е Биг Бос на мафията и цялата държава я командваше затова ли? Винаги кокошкарите го отнасят, а иначе девойчето щом се е обидило значи инфото на Сидеров е вярно. Много сме ербап когато скачаме на тия които така и така са бита карта, а на истинските олигарси и мафиоти НЕ а само им се мазним. То нали Господарите са герберчета, та се питам няма ли и Бойчко да заведе дело заради хубавата Мария, така де трябва да се подкрепяме :)

17

609090

преди 6 години

Плевнелиев е единствения политик, след Стамболов с ясна позиция по въпроса за пагубното влияние на Руската империя върху България. Червените вампири век и половина лочат българска сиромашка кръв. Съветските *** не пропускат възможноста да го охулят. В този случай гледат под полата на приятелката му. Жалки продажни мижитурки. 81 37 452

16

Благодарим ви!

преди 6 години

Благодарим ви, Барак Хюсеин Обама и Доналд Трумп. Благодарение на вашата убийствена политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт, Сирия си върна 98 процента от територията и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

15

Алов666

преди 6 години

Важното е навреме да се получават всевъзможните помощи за преселниците от бившите колонии! Те дойдоха на принципа "Един иде, сто води!" Идва един мъж, за да върши нискоквалифицирана работа и води безбройната си рода да живее на помощи и да налага своите битови традиции. Охулените френски колониалисти свалиха едни от клоните на дърветата и им създадоха съвременни държави. После внуците на свалените от клоните дойдоха във Франция, за да източват социалните фондове, натрупани от няколко поколения р

14

бългериа фърст

преди 6 години

Както винаги DW надминава самата себе си в параноидната си българофобия и ни сервира само лъжи. DW трябва да бъде забранена в България!

13

Анонимен

преди 6 години

Mnenie na niakakav si "avtor" :-).

12

ЕЕЕЕЕ

преди 6 години

Източник - *Дойче веле * .

11

Анонимен

преди 6 години

"Тази сутрин ще говорим с президента Реджеп Ердоган от Турция относно постигането на мир в Близкия изток, където заварих страхотна бъркотия. Ще свърша всичко, но каква грешка е, че сме изобщо там, загубихме живота на толкова много хора и долари (6 трилиона)", написа Тръмп в социалната мрежа Туитър".

10

Путю

преди 6 години

Има запазено място в Ада - съюзи се с *** срещу ЕвропаНикой не може да ми помогне... Амин!

9

срамота

преди 6 години

Дойче и Веле ще изкарат главорезите жертви.... ..то бива грантове, бива, ама....

8

Мишо

преди 6 години

Думи нямам е това е гнусна мерзост. Как не ви е срам да пишете такива долни, кални статии вие сте по кални от анална дупка.Скоро ще гледам с радост как гнусната американска пасмина напуска свободна Сирия плачейки за своето дете ИД.

7

Анонимен

преди 6 години

Лелей напрао кърти тоя анализ.Руснаците се намесиха защото Сирия им е партньор и съюзник.Грешката на Асад беше,че ги повика когато беше изгубил контрол на над 60-70% от територията си.

6

Лойче и Зеле

преди 6 години

Дойче и Веле не пропускат да захранват филиала си с хибридни фейкове...

5

Анонимен

преди 6 години

Видя ли статия за Путин, писана от Дойче веле - директно спирам да чета, знам какво ще напишат...

4

Анонимен

преди 6 години

Гражданска война щяла да почне... Тези германци всеки *** *** може да ги поведе към "победи"

3

сара

преди 6 години

Вече като чуя или прочета Дойче веле и се отказвам да вярвам.

2

Анонимен

преди 6 години

Ухааа! Дойче веле !!!!

1

Smej

преди 6 години

Подобни лакърдии ние във форума ги казваме безплатно.