24

до 22

преди 6 години

Охлюви сте вие .... мрънкате, че Гергов не плаща данъци - макарче ви дава работа..Ама Димитров освен чувство за успех - не ви дава и трохичка....камоли работа!Кой е охлюва ?

23

Smej

преди 6 години

Загрижили се тук някакви хорица къде си плаща данъците Григор. Ами там, където си изкарва парите. Българите, които работят в чужбина - 1 000 000 човека, къде си плащат данъците. В държавите, където работят. Всичко е ясно. България има смъртни врагове, които дирижират медиите и дори форумите. Да ме пита човек защо ви обяснявам истините и си губя времето уж да отворя на някой очите.

22

Анонимен

преди 6 години

Ми да беше положил малко повече труд и упоритост, милиони му плащат да се први на клоун и да развлича осемдесепроцентилите. Едва на трето място и на следващия мач ще го опаткат, това е сигурно. А някога нашите златни момчета и момичета се състезаваха за България, не за милиони, и се връщаха с пълни чанти златни медали. И никой не правеше истерия от това.

21

французин

преди 6 години

Българите винаги са префекционисти когато се касае за... другите...Себе си обаче не виждат. Всеки се вторачил в недостатъците на другия.

20

до 14

преди 6 години

Не ме интересува къде си плаща данъците. За мен е важно да си правя кефа като го гледам как играе.

19

Анонимен

преди 6 години

Откъде накъде ще плаща данъци в БГ бе ***?!Григор Димитров прославя безплатно България навсякъде по света.Да не би държавата да му плаща хотелите, треньорите.......?

18

Анонимен

преди 6 години

Димитров - играе за пари, класация...и лична слава!"Родолюбието" е безплатен бонус.Това е!

17

Анонимен

преди 6 години

Новобългарите са хейтъри.Къде да живее бе? При вас в мизерията ли?Да ви гледа завистливите физиономии всеки ден ли? Да ви слуша интригите и злобата ли?Да се вози в рейсовете ви дето зиме са без топло, лете са без хлад и в същото време даже нямат прозорци, поне от там въздух да влиза (204)? Отделно в рейса почти всеки се качил немит, некъпан и миришещ.

16

Анонимен

преди 6 години

На мен ми омръзна да се дъвче тази тема. Григор направи така, че целия свят да потърси на глобуса или на картата България - нещо немислимо за който и да било политик. Само за това - едно голямо благодаря на Димитров.

15

Анонимен

преди 6 години

Хасковските кметове, докато не се изцепят няма да стане. Селски грандомани до един

14

до 12

преди 6 години

Истината си е истина!Докато простосмъртния българин си плаща данъците - като поп...Димитров прекарва милионите си "встрани" от хазната.От любов към България!

13

Друг Анонимен

преди 6 години

До Анонимният : Че то сто пъти е по-добре да изживееш чуждия успех като собствен, защото е постигнат от твой сънародник, отколкото този успех да го отречеш, оплюеш, обругаеш и принизиш от чиста завист. Едното показва, че дори и днес да си с "провален живот" , като цяло си добър човек, а другото - че си "дребна душица". И стига сте броили чуждите милиони и да държите сметка как ги харчат хората, които сами са си ги изработили и са си техни, що не потърсите милионите от КТБ, от приватизацията...

12

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига евтини манипулации вече.Григор Димитров е професионален тенисист и не играе за България, а за собсвения си джоб.Да е жив и здрав - може, играе, печели.Но престанете да ни втълпявате, че допринася с нещо за икономиката на БГ,тъй като нито цент от приходите му не влиза в Хазната.Той не плаща данъци в БГ, а в Маями, Флорида, където живее.

11

smej

преди 6 години

До питащия се. Помислете какви новини гледаме в България. От 20 години само убийства, престъпления и простащини. Денонощно вдебиляване на население, което трябва да спре да ражда и да се разкара от земите си. Затова при проява на светъл пример като Димитров и Бербатов се включва лайномета. Подлъгват ви да откривате кусури в Григор Димитров, за да могат и тази светлинка да угасят. Да цари безнадежност и емиграция.

10

666

преди 6 години

Горд българин, който живее в Монако!

9

въпрос

преди 6 години

Само не разбрах защо пред България има многоточие? Не е тайна , че Григор е имал предложения включително и от Великобритания, но е отказвал. И накрая заслужи многоточие??!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Навремето бащата на Щефи Граф лежа 3 години в затвора за да прикрие дъщеря си - за укриване на данъци.Еуфорията на българина му пречи - да види, че Димитров го прецаква.Ние сме съгласни - да му простим всичко - за зрелища...свикнали сме да я караме - "без хляб"

7

питане

преди 6 години

До smej"..Стефан дори не живее в столицата, но съдия изпълнител блокира пенсията му" - заглавието от днеска. Предполагам,че пенсионерът също се радва на успеха на Григор

6

promo

преди 6 години

И БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ с тебе ГРИШО , бъди все така успешен и добър човек !!!

5

Анонимен

преди 6 години

Стига с тази Русия и русифолите, какво общо има с успеха на Григор? Труди се Григор упорито, печели си парите, да е жив и здрав, негови са си! Негов си е и личния му живот. Дано имаме повече като него успели българи. Имаме много по света, но спорта популяризира.