57

Законен въпрос

преди 6 години

До (-_-)Извинявай, брато, 80% болшинство ли е?

56

Анонимен

преди 6 години

В случая е прав Волгин, няма място за извинения. Гришата да си направи една страница във фейса и там да занимава пуберите с плейметките си и подобни. Какво точно му е успялото на Гришо та и да му завиждаме Банално и патетично е да ни занимавате със всакякви бoжества и идоли 21 в е бе. Туй че кравалите се кланят на некакви звезди не значи че бълтгарина ще тръгне да следва краварската безмозъчна доктрина.

55

Анонимен

преди 6 години

Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми.---------------------------------------Реми в тениса....освен че е нагъл комплексар и руска ***, Волгин демонстрира и нулеви познания в областта на спорта. Ама сигурно се има за голям журналист

54

група гробаджии

преди 6 години

До ВладиВлади, бе, постарай си още малко да си вдигнеш айкюто и ще те вземем в нашата гробарска партия, защото ние само такива като теб, с високо айкю, прибираме при нас. ЗАЩОТО ЗАЕДНО, НИЕ ЕНТЕЛЕГЕНТНИТЕ МОЖЕМ ПОВЕЧЕ ДА КРАДЕМ.

53

Анонимен

преди 6 години

До АнгелТоя пък, заключи, че всички са роби, защото на някои хора спорта им е скучен. Висша мисъл се лее тук.

52

Анонимен

преди 6 години

Защото, никьде няма такава поговорка! Не е важното аз да сьм добре, а комшията да е зле!

51

(-_-)

преди 6 години

Болшинството българи са дълбоко комплексирани личности, а завистта е толкова силно изразена, че не им дава да се зарадват на чуждия успех.. Вечно гледат в чуждата паница и трудно преживяват когато някой успява, било то в спорта или в друга област.. За съжаление :(

50

Анонимен

преди 6 години

Мен лично Григор Димитров ме дразни и като визия и като поведение. Няма нищо мъжко в него, а вече отдавна не е момче. Погледнете само дори лигавата му снимка над статията - тя казва много.Защо не съм видял никъде Федерер, Надал или Джокович да се плезят по подобен начин или пък да четем за поредните им любовници.Оставям настрана факта, че тези на Григор са около възрастта на майка му.Няма как такъв човек да ми е симпатичен, пък дори да оглави ранг-листата.

49

Анонимен

преди 6 години

Манталитетът ни е от социализма!

48

Ангел

преди 6 години

Защото сме Робска нация.Манталитет останал ни от Турското Робство .Ние Мразим Успелите ,мразим Богатите.Мразим и самите себе си но още не сме го осъзнали.Само че със завист и омраза само по зле може да станем.Това на една страна!.Има едно още по Пагубно наше качество .Че винаги заемаме страната на по слабите.За което свидетелстват и 3-те ни Национални Катастрофи.Мразим САЩ ,обичаме СК на пример!Все пак съм оптимист и поколението с робския ген ще бъде заменено все някога.Но си трябва време!

47

+++

преди 6 години

Гришо остана единственият ни спортист на световно ниво. За кой друг да пишат, ако не за него?! При това всяка седмица има тенис турнири, които не са като една футболна среща, а на повечето плюещи по Гришо нивото им е като за една футболна среща.

46

Krom

преди 6 години

До Хром - ами аз това и правя бе, шкемба.к. Просто казвам, че не ми трябва "вечер изпълнена с бира и мазен чипс" пред телевизора, в очакване някой да си направи "бизнеса" за да се "изгордея". А доли моето мнение те интересува, ами виж .. прави като вятъра. На мен ми е все това.

45

Анонимен

преди 6 години

Голяма част от феновете на Григор са неуспели и комплексирани панелни неудачници.Тъй като собственият им живот е сив и скучен, те се идентифицират с чужди успехи и ги приемат за свои. По този начин се чувстват по-значими и важни.Между другото комплексът е описан много точно от Зигмунд Фройд, който се интересува може да го потърси и да го прочете.За мен са важни децата ми, семейството ми, работата ми. Животът на Григор си е негов и не ме интересува особено да си призная.

44

Анонимен

преди 6 години

Играта е ясна.Понякога ти изяждаш мечката, понякога тя изяжда тебе. Или, перефразирано от още един наш голям спортист:"Самтаймс уин, самтаймс люн!"

43

Анонимен

преди 6 години

Ем.... на мен също са ми безкрайно скучни спортистите. И гледането на спорт като цяло. Голямата драма да не ти е интересн Григор Димитров, леле майко. Чуждите успехи не ме карат да се чувствам горда българка, само моите лични. Не може да се егати посредствения ***, но видиш ли, щото Гришо спечелил- айде гордия българин.

42

Анонимен

преди 6 години

Странни хора сме българите. Всички се жалват, че по новините ни заливат само негативни новини за кражби, убийства и т.н, но когато се появи положителна новина тя се превръща в средство, което ни "отклонява вниманието от болните и важни проблеми на държавата". Т.е. искаме само негативни новини, така ли ? Всяка добра новина трябва да се скрие, за да можем да си чешем езиците с правителството, опозицията, корупцията и всички "прекрасни теми", които ни заливат всеки ден !?

41

от 4-ти км

преди 6 години

До ВеселинВесо, бе, и мен отвсяка телефонна будка ме дебнат руски агенти. Благодаря ти, че потвърждаваш проявите им, щото иначе щях да откача.

40

Хром

преди 6 години

До KromНа кой му пука за твоето мнение? Чувствай си се както искаш и помпай каквото искаш, остави другите да правят същото.

39

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че самочуствието ни е толкова смачкано, че се хващаме за всяко нещо, дето има общо с България да се гордеем с него!Само като пример, колко от тея дет се гордеят с чуждото постижение, могат да изброят без да гледат в момента тенесистите с ранг 1-5?

38

Анонимен

преди 6 години

Какво толкова има бърка в мозъка спорта на комунистите и в частност тениса?