98

Анонимен

преди 6 години

Този наш Спасител не смее от шубе да си покаже носа от където и да е, ками ли да излиза и спасява някого. Дори и ранени от него. Него не го тресе страх, той е болен от страх. И има сериозни причини да се страхува, мерзостите които е вършил и върши. Самозабравата му е тотална, няма представа и не иска да има как живеем ние. Рядко пътува през нощта и поради страха са мачкали по пътя. Явно са ударили колата. Е, няма как да ги остави, то и това оставаше. И всичко се представя като спасителна акция.

97

народа

преди 6 години

Без Бойко народа загива, виждате гради държавата от сутрин до вечер и хората са доволни! Ще гласуваме за Герб!

96

Анонимен

преди 6 години

"Шматка" е дежурният гербав *** тази сутрин. Натисни Цецо!

95

Дингиль

преди 6 години

Борисов с голям кеф им направил сърд. масаж и изк. дишане - уста в уста.

94

шматка

преди 6 години

До 95Хаха.Гледай как плющят минусите.Ще си начупят маникюрите дееееба тез червени домати

93

Анонимен

преди 6 години

Организираната престъпна група Гроб става вече смешна! Спрете се с тъ.потиите, жалки човечета!

92

Анонимен

преди 6 години

Абе, май вчера е бил истинския Велик ден, Христос е слязал на земята в образа на нашия Велик, Пръв и Виден държавен ръководител.

91

Узуна

преди 6 години

Катастрофата е по вина на кортежа от НСО

90

Наивен

преди 6 години

Затварям очи и си представям, как Бойко и "придружаващия го лекар от болница Лозенец" спасяват пострадалите , а кортежа се е наредил отстрани и гледа. Отварям очи и виждам че съм в България, виждам едни подмазвачи журналисти. Не видях само какво прави лекаря от болница Лозенец. Може би по причина че днес няма насрочен протест на лекарите и лкарските екипи са повече от необходимото.

89

Пешо

преди 6 години

Браво!Дайте му две телешки пържоли и една свинска на придружаващия го лекар!

88

Анонимен

преди 6 години

Чуят ли за Борисов, кутевската своолоч се насираа :)))))))

87

шматка

преди 6 години

До 78Ужасно задръстен си.Медицински екип има във всеки кортеж на висши политици.Било премиер или президент.Любимият ти другар Путин го следва цяла мобилна болница.Никоя държава не може да си позволи политически катаклизми заради нелеп инцидент.Абе туй ниновчетата сте много захлюпени бе.Айде отивай на балкона да хвърляш парите че стана пладне

86

Василев

преди 6 години

Папкайте, папкайте еврофондове селяни прости, българската страна е член на клуба на богатите цивилизовани страни, които диктуват икономиката и политиката в света!!!А Бати Бойко е велик , той е във всеки български мозък, той е спасителя и защитника, той е закрилника и справесливия държавник!!!Папакате ли, папкате ли еврофондове селяни прости???Агент Триш О Конър!ЦРУ!!!

85

ОО

преди 6 години

Бадман !

84

Анонимен

преди 6 години

Баце сигурно ги е отклещил както отклещва и кучета си като се разгонят. Да се провери кой е виновен за катастрофата, че да няма изненади после.

83

Румен

преди 6 години

ухааа, с такова заглавие поне 500 коментара !да пишат селяците и да се чешат по главата

82

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея си има спасител, вожд, Водач, Слънце, Бащица. Е, и ние вече си имаме. Повръща ми се от толкова елементарен и нагъл ПР!! И какъв е резултата, подигравки и ирония, защото всичко не е представено обективно. Явно тъпотата на ПРите му е в синхрон с цялото управление на Суджука.

81

Бивш студент

преди 6 години

Все пак е офицер и пожарникар. Нормално е да знае как се реагира. Жив и здрав да е. Не го харесвам, но адмирации, че е помогнал

80

От мълата

преди 6 години

По миризливи наркомани от атакисти няма бой бой бой по шамандурата !!!

79

Анонимен

преди 6 години

Когато започнете да пишете за всеки, който спира и вади хора от коли, тогава ще повярваме на този пасквил.