9

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Разберете, че ако Русия спре доставката на газ за Европа... - това означава, че сама си налага допълнителни санкции - един вид си прави харакири...

8

zeus

преди 6 години

САЩ могат да слагат каквито си искат санкции, ако обаче те не са наложени от ООН никой не е длъжен да се съобразява с тях. Големият проблем на САЩ обаче е Китай, те си откриха собствена борса и търгуват петрол за злато или юани, а не за зелени хартийки без покритие.

7

Анонимен

преди 6 години

Путин ще се окаже най-голямото зло за империята на злото....крайно време е да го сменят.

6

Анонимен

преди 6 години

Русия да забрани търговията с долари на територията на Русия, също и да забрани вноса на коли от запад и да си стегне собствените заводи и да продава петрол и газ само срещу рубли на който иска. ...Оф, то и ние това искаме ама Кремъл иска в омразни долари.

5

Топ-експерт

преди 6 години

Русия да забрани търговията с долари на територията на Русия, също и да забрани вноса на коли от запад и да си стегне собствените заводи и да продава петрол и газ само срещу рубли на който иска. САЩ всеки ден си бият сами шамари.

4

Анонимен

преди 6 години

Путинова Русия бере вече душа !

3

санкциониран от 89та

преди 6 години

Руснаците вече ни показаха по един сред пръст. Зимата иде, яснота от 2019та с доставките на газа никаква. Лятото все руси заминават на Мармарис и Анталия, а Ангелко си бие камшика..

2

Гост

преди 6 години

Не разбирам от политика, но зная, че притиснеш ли някой твърде опасно в ъгъла, ще те ухапе!

1

И

преди 6 години

ся кво?