9

шофьор

преди 6 години

Че няма пари и колите са стари е истина, но автопарка не е над 20 годишен. В тази статистика влизат всички изоставени лади и москвичи по селата, които не са дерегистрирани и се водят "коли". Поддръжката на кола над 20г. е скъпа и постоянно нещо се разваля. Сега може да се купи кола на 10г. 2-3 хил. лева.

8

Анонимен

преди 6 години

Да ама пък са много и луксозни. Как ще се унижаваме като другите източно европейци да си купим само по една Дачия или Шкода и цялото семейство да си изплаща и кара само нея.

7

Балкански Селяндури

преди 6 години

Eeeee ама Мерцедеси, БМВ-та и Аудита.Страшни гъзари сме.Средностатистическия *** предпочита да си вземе БМВ на 20 години отколкото KIA на 5 ;)

6

Кон Дьо

преди 6 години

Боже, това ли е най-тъжното?А че пенсионерите са ни най-бедните,а тинейджърите,най- неграмотните не е ли по тъжно!?Мога и да продължа- политиците най-продажните,чиновниците- най- много,народът-най-заспал,храните- най-менте,да продължавам ли!?По всичко май сме "най"!ББ може да се гордее!

5

Анонимен

преди 6 години

Хората изплащат безумни кредити и пари за нови коли няма!

4

Анонимен

преди 6 години

Дори и 20 годишна пак е лукс! Пълно е с хора, които въобще кола не могат да си позволят, с хубавите ни заплати...

3

Кое е тъжното?

преди 6 години

Спирайте ги от движение. Спирайте коли да се продават без катализатори.Подгонете търговците по автокъщите. НАП подгони ли кварталните работилнички с недекларирани доходи. Давайте безлихвени заеми на млади семейства да купуват нови коли. Хибриди без данъци и винетки. Хора с гаражи - привилегии, безплатно им монтирайте антипаркинг у-ва. Градски транспорт - евтин, удобен, приятен. Трамваи, тролеи, метро - климатици.Всичко това е държавна политика. Автомобилите са отражение на държавата.

2

Дзъ

преди 6 години

ами понеже нали забогатяхме тия 3 мандата и статистически сме с покупателна способност на западняка...та за това

1

Край

преди 6 години

Колите в България са стари ама много. "В Румъния има най-малко автомобили на глава от населението - едва 308 на 1000 души. В Унгария - 377, Латвия и Хърватия - по 390, Словакия - 438 коли на 1000 души и др." все страни с по-висок стандарт от нашия. ИЗВОДА: В България НЯМА технически прегледи и е позволено да се движиш с откровена скрап, която замърсява, шуми, и е опасна.