72

Беден

преди 6 години

До ДемократГолям праз като си забогатял, колкото по-богат, толкова по-страхлив си станал, оглеждаш се на всички страни да не те ограби някой, а аз беден си топля крачетата на огъня и се смея на богаташите дето се озъртат

71

съгласен съм

преди 6 години

За своите доходи говори Бойко, прав е отново!

70

Анонимен

преди 6 години

Е как може да съдиш по 1 милион души.... 1 = 6 ли е?

69

Касите

преди 6 години

Борисов да говори за сивата икномика и за онези 1млрд евра по касите на фирми, дето вместо да плащат осигуровки плащат бентлита

68

Дичо

преди 6 години

Данните към Евростат се подават от НСИ , така че не се знае колко са достоверни

67

голем праз нек е

преди 6 години

Някакви испанци сметнали че София е вече около 2,2 млн. души , но по изборни документи софиянци още си я водят 1,2 млн. души , вероятно са кореняци дубайци в емирството на моловете.

66

Мрънкало

преди 6 години

Дойде ли празник, аз и един милион (в джеба) се изнасяме за чужбина. От батко ви, да знаете.

65

Верен читател

преди 6 години

Както винаги текущият премиер говори на ангро, без много да разсъждава, защото си вярва, че така посланието по-бързо достига до умовете на електората. Дори да приемем, че 1 млн. по всички празници се изнасят в чужбина, въпросите, които следват са - защо родните туристи не влагат тези пари в родната икономика? Защо няма масово завръщане на наши емигранти при този нечуван просперитет?

64

Анонимен

преди 6 години

"1 мил., а останалите?" - е вие какво искате, цялата държава да може да се изнесе ли?! Това вече дори е смешно да се коментира! ВИНАГИ ще има хора, които не могат да си позволят почивка в Гърция например... но какво да говорим... Винаги ще има успели хора, винаги ще има мрънкачи, винаги ще има протестанти и т.н.... Малко е безмислено да водим подобни безмислени дебати и то точно тук, защото всеки си знае сам за него си как се чувства и няма как някой "Анонимен" да го убеди в обратното :)

63

Да

преди 6 години

Вие, плювачите, какво направихте за тази държава?Или само плювате по всяка следваща власт?

62

Анонимен

преди 6 години

Чета коментарите надолу и се удивлявам колко е мрънкащ и деградирал народа.

61

Анонимен

преди 6 години

не е защото са скочили доходите, а защото е по-изгодно и по-културно да се почива извън БГ, след като аверите на Буда съсипаха и бетонираха Черноморието и го заляха с фалшив алкохол, проституция и шумотевица се наложи интелигентната част, за която чалгата и ракията не са в ценностната система да търсим друго място за почивка! но това един Тиквун, който е чел една книга в живота си и тя е Винету няма как да проумее!!!

60

Да

преди 6 години

Защо само плюете по Бойко?Амнезия ли имате за последните 20 години?

59

Анонимен

преди 6 години

уникален ***.

58

Dies Irae

преди 6 години

До 53Защото цяла Северна България я съсипаха!!! Между севера и юга има една огромна пропаст която расте с всеки изминал ден! Тук в севера сме забравени когато стане на въпрос за инвестиции, но като стане на въпрос за данъци не пропускат. Защо парите от ДДС на стоки който влизат в БГ през дунав мост не остават в Русе, ами отиват в София? И какво ми дреме на мен за метрото в София строено и с мойте данъци след като не ми стъпва кракът там? Той за това Боко всичко вижда ОК. В други градове не ходи

57

Баба Меркелца

преди 6 години

Суджука не прощава, затлъстял му акъла на тоя.

56

Анонимен

преди 6 години

То няколко милиона за постоянно са се изнесли г-н тиква.

55

Демократ

преди 6 години

Доволен съм от демокрацията. При демокрацията забогатях бързо, умните и кадърните успяват при демокрацията, само некадърниците и неудачниците са бедни. Карам нова луксозна кола, ходя на почивки в чужбина и на шопинг в Милано (коато има разпродажба, за дизайнерските модни магазини в Париж още нямам пари но и това ще стане), живея в триетажна нова къща а панелената катакомба от времето на Тодор Живков в продадох на някакви неудачници да живеят в нея.

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен НСИДа бе в София 3.5 милиона? Начи в Пловдив остават 35 човека, Варна 25, Ст. Загора 7-8

53

Анонимен

преди 6 години

Скочиха на Вас , не и на нас.