156

Петьо-Еврей

преди 6 години

Защо трябва да се конфроктира със русия защо власта на лявите им изплъзва от ръцете и на тях им необходим външен враг за да отвлекат вниманието на хората от вътрешните проблеми

155

Гюнтер

преди 6 години

Понеже винаги се започва безумието с копейки,кгб,решетников и тям подобни диввотии,да го заявя отново,не че има,смисъл.ИстинскияТЪ антикомунист мрази,ненавижда и презира герб и този *** на снимката.Това е чистата като сълза истина!!!Другото са тИролщини и бла блааа

154

Анонимен

преди 6 години

Евроатлантизма е временно психично разстройството , което се изразява в национално предателство за няколко долара , и най - добре се лекува с Ч У К.

153

Striker

преди 6 години

Бойко, пак си на амфети! Санкциите срещу Мужикистан ще паднат само тогава, когато освободят Крим.

152

Осман

преди 6 години

Путин ще ви пусне един "Сатан" и Балканския Полуостров ще бъде изпарен. Докато се сетиш да се 'биеш' ще си в Отвъдното.

151

Анонимен

преди 6 години

Е друго си е да имаш фейсбук и някой да ти го поддържа.Може въобще да не влизаш в него,а от твое име и съгласие да се пускат всякакви дивотии,за да ни напомнят какви "умници"сме били,за да изберем от "умните" най-"умния"да ни управлява,а той да си рита мачлета и да си усъвършенства тенис уменията със спаринг партньори,които задължително губят.А ако някоя телевизия реши да се подмаже с ненужна покана,да слушаме изцепките му по непонятни за него теми и отново да се чудим на акъла си.Ех,народе...?

150

Анонимен

преди 6 години

Други са новините,другиии.Натовските инструктори,обучавали джихадистите от ИДИЛ бягат от Сирия като бити пееаси,пусрани от страх пред мощта на Руската мечка.Маските падат една след друга.Евроатлантическите фашизоиди уверено следват съдбата на Наполеон и Хитлер.Скоро новият световен Император Владимир Велики може да изпие едно кафе на жълтите павета в София за десетина минути.Точно толкова време ще е необходимо и на стотина негови хора да изринат из корен българските евроориентирани мишки.

149

Анонимен

преди 6 години

''Вече две години президентът Путин си спазва уговорката, която имаме. Европейският газов хъб "Балкан", за да стане мощен, ни трябва и руска газ, освен азерска, румънска, от нашите "Хан Аспарух" и "Терес ''даже 120 кубика тръби ни оставил като подърък - не за друго

148

Осман

преди 6 години

"Но в доктрината ни ако стане война, ние ще се бием на страната на НАТО".С кого ще ще се биеш бе Бойко? Ти добре ли си бре чоджум?

147

Анонимен

преди 6 години

''Вече две години президентът Путин си спазва уговорката, която имаме. Европейският газов хъб "Балкан", за да стане мощен, ни трябва и руска газ, освен азерска, румънска, от нашите "Хан Аспарух" и "Терес"ооо да спазва си всичко човека ... както винаги !

146

Анонимен

преди 6 години

Имаме много добри специалисти психиатри. Нека да му помогнат...

145

Гюнтер

преди 6 години

Господи Боже,как може това подобие человеческо да бъде толкова елементаено и посредствено.Как е възможно да има толкова,себеподобни на толкова малка,територия...това на,снимката оборва дори и Дарвин...Докооога Госпооодииии,докогаааа

144

Анонимен

преди 6 години

Доктора на всички науки отново се изходи по теми,от които си няма хал-хабер.Например за изтребителите.След изборите за президент и загубата на "майката" на нацията,се ожали,че бил изпълнил всички желания на вече бившия шеф на ВВС-ген.Румен Радев,който сега според ББ го е предал,моля ви се.Това означава,че преди е признал компетентността на Румен Радев,а сега я отрича.И да не сравнява парите за изтребители с нуждата от заплати и пенсии,защото за саниране отидоха милиарди, за купуване на гласове.

143

Анонимен

преди 6 години

Купуват си гласовете, там е проблемът. Само онези, които имат интереси гласуват за тях, а станаха много...Вижда се какво правят.... И в другите страни е така, затова са на власт и водят цяла Европа към упадък.

142

Анонимен

преди 6 години

винаги са ни били врагове и тайно и явно

141

хаха

преди 6 години

Този чува ли се какво говори: "Следваме стратегията на НАТО, но и поддържаме дружба с Русия"На НАТО сме му необходими само за площадка за изстрелване на ракети.

140

Анонимен

преди 6 години

"Но в доктрината ни ако стане война, ние ще се бием на страната на НАТО"Втора Световна война:1. България е член на ТРИСТРАННИЯ ПАКТ2. Цар Борис не изпраща и един войник на източния фронт3. На 5.09.44г. СССР обявява война на България4. Червената армия не изстрелва и един снаряд срещу България Та за какво иде реч???

139

Енчев

преди 6 години

Абе,къде се покри Волен Сидеров.Няма ли да се запише доброволец за източния фронт на НАТО?

138

Ицето

преди 6 години

Този прстоват човек наговори сутринта поредната купчина небивалици. Чудни са ми тези, дето гласуват за него нямат ли капка мозък, слепи ли са, глухи ли са? Как може такъв човек да е начело на държавата толкова дълго време и продължава да е? Спите ли?

137

Анонимен

преди 6 години

"Чух и уважавания от мен Сергей Станишев да говори, че Русия не е наш враг, а в същото време ние сме в НАТО. Това са две изцяло противоречащи като военна доктрина тези.''Тоо пъ Борисов ! Станишев не знае в коя държава е роден - та ТИ за НАТО и ЕС ! къде ти ?