45

Борисов

преди 6 години

Успех - намерете когото щете, но докато, Славчо, не станеш председател на ЦИК, народа ще избира само мен, а аз ще избирам способните да ви управляват.

44

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов и Слави Трифонов са психично болни хора. Те са пълни некадърници, за нищо не стават, но с огромно самочувствие и болно его. Боже пази България от тия психопати!!!

43

Анонимен

преди 6 години

Бареков номер 2 ми се вижда бареков се наприказва и се скри

42

Анонимен

преди 6 години

Кремъл вече има готов списък...Решетников чака Слави да го потърси.

41

Анонимен

преди 6 години

Козяк какво мисли по въпроса или вече го е измислил?

40

избирател

преди 6 години

Другарю Борисов,това вашето увеличение на доходите е,като онова намаление в моловете!!!От нереално високи цени свалят проценти и го пишат промоция някаква.Та и вие,вода ток стоки от първа необходимост с по над да кажем 20 а доходите се били качили с 11 и то не на всеки.........Странна математика другарю Борисов!!!

39

шматка

преди 6 години

До 29Това говори само че Боко е по умен от тебе.Слави не е казал че ще прави партия но то се подразбира от (по умните де).Ако няма партия няма и политика.Капиш.

38

Анонимен

преди 6 години

До 44Викаш да сменим една мутра с друга мутра...

37

Анонимен

преди 6 години

До ЦекаТъй тъй :) това го разправяте последните няколко години и ко стана? :)

36

Партия 7/8 -ми

преди 6 години

Тва е нормален прогрес в България. Като навършиш годинки и виждаш че няма как да правиш нормално пари ... влизаш в политиката ! С Петъо Корумбашев беше така (авер на Славчо и спонсор на турнетата КУКУ 90-ТЕ) *** влезнав БСП, тъй беше и с Любо Дилов -Син (сценарист от годините в Хъшове , станал депутат) ,а Росенчо помните ли ? Росенчо Петров най близкият най не политичният и ХОП В ПАРЛАМЕНТАААА! Ко се правят на ударени,айде моля, моля ,.Ясно е човека вече порастна и иска да комадва а не да е слуга изпълнител .

35

Анонимен

преди 6 години

Баце като твоите ще ги събера за един час с обява в интернет:"Търсят се майцепродавци, на свободна практика и с купени дипломи, дава се свободна лапачка - ракии и суджуци, лично огнестрелно оръжие, чадър от следствие и правосъдие, отчитане по пирамидата до 10-15% от заработеното"

34

Анонимен

преди 6 години

За 5 години служба в една фирма от 600 лева сега съм на 900. Тоест за 60 лева на година увеличение. 5 лева на месец. Това ли ти е увеличението на доходите, бе *** Тиквенски? А цените на стоките и услугите също са скочили с 50% за тия 5 години. Та що не кажеш ти Сибанковски *** и за цените на стоките и услугите как са се променяли през този период?И накрая дърпаш елементарната математическа черта и установяваш че тъпчеш на едно място .

33

Анонимен

преди 6 години

Принципно тук всеки се занимава с неща,които не разбира и Борисов е нагледен пример за това....Такава дива простотия,откровен цинизъм и мания за величие ги е подгонила всичките партийни функционери,че не виждам хора със здрав разум,които ще поискат да им стават конкуренция,защото конкуренция има при равни условия, а в случая със сигурност такива ще липсват.....

32

АНТИ

преди 6 години

Боже Бойко ни пази,кръвното му понижи.Идат нови тежки дни.Всемогъщи прави Боже,направи така да може,100 $уджука да изпапа,враговете да срази.

31

Анонимен

преди 6 години

А може и да са се разбрали да има елегантно оттегляне от властта.Уж българи от чужбина,с английски...Иначе неестествено смело го раздава шоумена.Я курнелий,който само се дърля как загази в автопроизшествие.

30

Анонимен

преди 6 години

Кой интелигентен българин ще приеме да бъде "***" на шоумена Слави ! Тези инициативи на "пиколото" за доставка на "независими" политици беше вече успешно разигран по линията Нинова-Решетников-Кремъл при избора на Генералпрезидент на Задунайская.

29

на Тато издънка

преди 6 години

Борисво към Слави : "Аз туй което съм го асфалтирал, ти само разделителната му лента не можеш да пребоядисаш......"

28

fghgf

преди 6 години

АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО ....... оправия от чубани , гери-николчета и селски тарикатчета няма

27

АК-47

преди 6 години

Не разбрах, чии доходи са се увеличили 11%??? За охранените на жълтите павета е ясно, то като ги видиш на снимки и апетит вече нямаш! Ама относно доходите на обикновените българи е чиста лъжа.

26

85

преди 6 години

Е, с тези 11 процента ме разстреля в упор!