70

Анонимен

преди 6 години

Точната дума е ИНТЕРНАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИ за разлика от националсоциалистите, които нашенските каскети нарочно неправилно наричат фашисти.

69

Hiram

преди 6 години

Нямат срам, първо избиха всичко що можеше да мисли и после ни поробиха, накрая като им се разтури седянката за да може да преоблекат като демократи и да продължават да ни цоцат 30 след уж краха им. Техните деца са най богатите и са заели най- важните отрасли... честит празник и да не забравите да забършите портрета на живков на стената!

68

Анонимен

преди 6 години

27 години евроатлантизъм - България, изтърбушена от всякъде държава!

67

Циник до 74

преди 6 години

Приятелю точната дума е социопатсоциалистическата!

66

До Циник

преди 6 години

Ти не ползваш ли тоалетна хартия, не ядеш ли банани? Явно при диктатора Живков ти е било по-добре без тях.

65

НЕ ВЯРВАМ ! !

преди 6 години

На соцкомунистическата гад не вярвам и една дума !!

64

Анонимен

преди 6 години

17 години след 9ти септември 1958 г. България започва разработката и производството на първата марка 100% български телевизори марка "Опера"27 години след 1989та при евероатлантизма България нищо не произвежда, всичко внася а изнася само миячи и *** за западна Европа.

63

Анонимен

преди 6 години

Интересно каква е разликата мецду телефонните измамници и БСП? И едните и другите грабят от възрастните хора с лъжи. Единствената разлика е, че няма комунист, който да е натикан в затвора, а от измамниците чат-пат осъждат по някой за парлама.

62

Циник

преди 6 години

Даже и Виетнам се отърси от ком унягите...и бързо се развива!У нас комун ягите се отърсиха от Българите...и бързо ни затриват!И останаха *** "с тоалетна хартия и банани"!

61

Кико

преди 6 години

Всички идеалисти-комунисти са били избити или от полицията преди 09/09/44г., или от съпартийците си след това! Много от комунистите, обявени от Народната Власт за убити от "фашистите" всъщност са си убити от съпартийци. БКП е типичен пример за терористична организация! Все пак, обикновения българин живееше по-спокоен и сит живот по време на НРБ, отколкото сега. Цигaнскaта престъпност и Ислямизацията бяха държани под контрол тогава и имаше смъртни присъди за тежкия криминал! Факт!

60

Biboo

преди 6 години

Гадно комунистическо ***. Ти си гнусна твар като всички твои другари преди теб!Смърт да биде! Избихте над 30 000 човека!И продължавате да ни избивате!

59

Хайде,

преди 6 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ И ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ НА ВСИЧКИ ЗАГИНАЛИ В БОРБАТА ПРОТИВ ФАШИЗМА........ Някога, фашизмът беше преборен. Милиони дадаха живота си.... Сега кой ще го пребори?

58

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани, но днес сме в ЕС и НАТО и имаме тоалетна хартия и банани.

57

Енгелс

преди 6 години

Таз долна капиталистка Нинова. Бсп са лицемери капиталисти. Лъжат пенсионерите и купуват ромски гласове.

56

Анонимен

преди 6 години

Ще празнуваме отново на 9-ти.Победата ще бъде наша.Ще дойде края на псевдодемократите, а вие цъкайте минуси колкотоси искате.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

55

Руския

преди 6 години

Нищо не е забравеноНикой не е забравенСлава на героитеЧестит празник над фашизма

54

Циник

преди 6 години

Даже и Виетнам се отърси от ком унягите...и бързо се развива!У нас комун ягите се отърсиха от Българите...и бързо ни затриват

53

Гюнтер

преди 6 години

.Евреите забравиха че имало холокост,ние още простеем тука разиишшш..Тридесет години беее аланкоулуу..по близо са до 45,половин живот,но още се ругаем за нещо отпредо седемдесет годинии .осъзнай се народееее

52

смехурко:))))))

преди 6 години

А и не цитирайте сътрудници на първо главно управление. Който са били на яслата на партията майка .А споменете убитият от вашата боядисана партия Марков

51

Анонимен

преди 6 години

Бабичките си търсят повод да се сберат на селския мегдан, а комунистите може и по някое кебапче да им подхвърлят, като не бездомни кучета. Тъжно, но това си го заслужават напълно червените бабички.