105

Анонимен

преди 6 години

Хм, изглежда форумните руснета имат мнооого против, така широко прокламираното от тях право на самоопределение, щом набиват минуси на 110. :))

104

Членска карта №7

преди 6 години

До 110Винаги са го имали, това право!!! Това не са индианци, или аборигени от Австралия!

103

МалоРоссия

преди 6 години

Правото на самоопределение е свещено право на всеки !Стремежа към свобода е нещо изконно за всички !Ако хората в Донбас са решили да имат своя държава - нека да е така !

102

Анонимен

преди 6 години

Донбасци имат моето уважение !Именно техните деди са загинали за Освобождението на България от присъствието.Не някакви измислени украинци, каквито тогава всъщност не е имало дори и на книга.

101

Анонимен

преди 6 години

И народите на Чечна, Дагестан, Башкирия, Калмикия, Татарстан, Карелия, Сибир, Чувашия, Балкария, Камчатка и много други, скоро ще имат същото право на самоопределение. Помнете ми думата!

100

До 98

преди 6 години

Македонска нация няма заради Берлинския конгрес, а заради любимита ти Русия (СССР) и другарите Сталин, Г.Димитров и Тито.

99

Анонимен

преди 6 години

Тукашните форумни гении са се втурнали да защитават детето на Ленин - модерната Украинска държава, а левите лъвове защитват знамето на имперска Малорусия. За да е буламача пълен Форимните гении смесват комунистическия интернационал чието дело всъщност е Украйна, Сталинския СССР, имперска Русия и посткомунистическия олигархат в Русия в един миш маш дето само те си знаят какво има общо.

98

Анонимен

преди 6 години

Берлинският конгрес раздели Санстефанска България, която Русия извоюва с цената на огромни жертви, на пет части. Благодарение на него, сега имаме "македонска нация"! А можехме да имаме и тракийска такаваи дори и родопско-пиринска, ако не беше Съединението, което ПЛАТИ РУСИЯ, предотвратявайки ново, турско нахлуване.ФАКТ, който няма как да изкривите, защото ще е вечно жив в българската, народна памет!... Ушаков, точно Русия беше против съединението.А берлинският конгрес създаде две Българии

97

Анонимен

преди 6 години

Този *** няма право да се меси във вътрешните работи на България.Или си мисли, че след като Суджукът го командват всички и той може да се пробва.

96

49309=0

преди 6 години

щом Косово може - значи може и Донецка република и Крим , хората там си казаха - не искаме да ни управляват САЩ

95

да помним

преди 6 години

да запазим тишина пред пролятата на Шипка българска, руска и турска кръвБулгарите са загинали освобождавайки Булгария.Руснаците са загинали помагайки за Освобождението на БългарияТурците загивайки са улеснявали да дойде свободата

94

Анонимен

преди 6 години

Е не знам за каво пищят местните форумни гении. Историески факт , че преди Октомврийската революция никога е нямало Украйна даже като понятие. Имало е Малорусия и Великорусия. Знамето дето са го развявали лелките всъщност е знамето на малорусия с руския имперски орел.

93

Анонимен

преди 6 години

Първо, флагът не е развят в Киев,и второ, много е важно кой го е развял. Когато американците развяха нови знамена в Косово, май не го приехте чак толкова истерично. Народът на Донбас и Луганск има същото право на самоуправление, което получи народа на Косово. Всичко останало е двойни стандарти!

92

Анонимен

преди 6 години

Украйна е зъдадена пре 1917г след Октомврийската революция и то с директива на Ленин. Не само че не е било глупост а чисто целенасочена политика. Исторически факт. До тогава никога е нямало никаква Украйна даже акто понятие не съществува.

91

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Империята на злото скоро ще даде фира заедно с всичките си донецки,лугански и други недоносчета . Иначе тия със знамето на снимката май са от пловдивската Шекер махала...

90

Неук

преди 6 години

Забелязали ли сте , че когато,, калеко алеко" пише нещо винаги има най много зелени плюсчета, когато някой пише срещу неговите изказвания има най много минусчета. ЗНАЧИ *** ПОД ПРИКРИТИЕ.

89

Анонимен

преди 6 години

Берлинският конгрес раздели Санстефанска България, която Русия извоюва с цената на огромни жертви, на пет части. Благодарение на него, сега имаме "македонска нация"! А можехме да имаме и тракийска такаваи дори и родопско-пиринска, ако не беше Съединението, което ПЛАТИ РУСИЯ, предотвратявайки ново, турско нахлуване.ФАКТ, който няма как да изкривите, защото ще е вечно жив в българската, народна памет!

88

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ ОБИЧА РУСИЯ, А МНЕНИЕТО НА ПОСЛАНИКА НА УКРАЙНА НЕ ВЪЛНУВА НИКОГО.

87

Анонимен

преди 6 години

Нещо, май много посланици се събраха да ни дават акъл. Кой откъде дойде и, айде-е-е, започва да се бърка и да дава оценки. За съжаление, тая вън(ка)шна министърка, дето не знае за какво е там, не смее да го привика и да му "свие сърмите" на тоя отворко Микола Балтажи

86

Анонимен

преди 6 години

Отделна държава. Какъв ти е проблема ? Както отделни дърржави са ЛНР, Южна Осетия и Абхазия. Впрочем и Севернокипърската турска република.