15

А къде е

преди 6 години

ролята на Путин, чеченският лидер, стремежът на Путин да има за 50 години спокойствие в Сирия, излаз на руснаците в Средиземно море, подкрепа за Венецуела и "излаз' и на Атлантическия океан, изпрашане на мнго мигранти към ЕС, та дано поискат "Русия да ги "освободи'...( пороби.. дежа ву...) За да не може ЕС да живее спокойно и да се "отвлича' съзнанието на бедните руснаци от бедността, създавайки ИМ илюзии за "приключения в бъдещето"...

14

Анонимен

преди 6 години

Асад? Путин победи, горко им на хората в Сирия, и без това не преживяха малко до сега... експеримента тепърва предстои.

13

Анонимен

преди 6 години

2014 г. - Дейвид Камерън за Асад: "Време е да си ходи, махайте го от власт."2017 г. - Камерън е бита карта, никакъв го няма, Асад продължава да е на власт.

12

Знаещ

преди 6 години

Тел афар в Ирак,иракскста армия вчера го превзе от ИД.

11

Анонимен

преди 6 години

Следва нова вълна от хиляди брадати бежанци, бивши войници на ИД, които Меркел ще приеме в Европа.

10

Ме

преди 6 години

Америка умело водеше кампанията, предоставяйки обучение и подкрепа, оставяйки местните съюзници да водят сухопътните битки, отбелязва изданието.Драскача...ти в ред ли си?Америка открито подкрепяше ИД и това не е тайна за никой

9

САЩ са. ..

преди 6 години

До#6,всички трезво мислещи хора,знаят защо се появи ИД и кой организира тази касапница в Сирия,въпроса е кога ще има възмездие и кой ще спре тази държава терорист да застрашава човечеството.

8

Анонимен

преди 6 години

Шахматистът от Кремъл пак си изигра перфектно картите. Без Русия, войната срещу Ислямска Държава щеше да е пълен провал, а американците щяха да се върнат набити както от Виетнам. Асад укрепи позиции, не позволи оранжева Шо*рошоидна революция, Нетаняху е изнервен и ходи като послушник при Путин. Всичко си идва на мястото.

7

Анонимен

преди 6 години

Идва безкраен терор в Европа, ИД просто ще се концентрира върху клетките си в ЕС, които толерастите бяха така добри да пуснат.

6

morelini

преди 6 години

Да попитаме преди всичко...защо се допусна да се появи И.Д.....а не се смаза още при обявяването и...Щеше да бъде много по лесно отколкото после когато набра сила....

5

Анонимен

преди 6 години

При положение, че загубата на територии на ИД увеличи атентатите в Европа, според вас какво следва след като ИД загуби и последното си владение?

4

гого

преди 6 години

от къде преписахте таз, статия, типично в западния стил. ВСВ е ББЦ спечелена отСАЩ и съюзници и тук САЩ побефили ИД. Те руснаците там гъби берат.... ;)

3

Анонимен

преди 6 години

Ежедневни атентати из Европа - това иде.

2

Анонимен

преди 6 години

Споко - евреите ще създадат ново плашило.

1

Анонимен

преди 6 години

"Какво идва след края на Ислямска държава?"Края на Европа, благодарение на мъдрите действия на Меркел и безстрашните брюкселски тъ панари.