51

Наполеон

преди 6 години

е казал така "Всички жени са ***, с изключение на майка ми и сестра ми, но да не забравяме, че и те са жени". Знам, че ще ми напишете много минуси, не одобрявам това, което е направил дядката, но съм СИГУРЕН, че оная му е разгонила фамилията, и тоя не е издържал. Я да питам всички мъже как биха постъпили ако това което казвам е еярно ? Аз ще го кажа също, не знам къде е съда в София, но щях да съм сега и аз на тази скамейка. Сложете си ръка на сърцето и ...цъкайте + или -.

50

Анонимен

преди 6 години

Четете и гледайте хубаво. Следващият път някоя от рускиня като ви се усмихне по морето-кръгом и беж в обратна посока! Те затова се мъкнат тук, за един ЕС-паспорт и малко парички.

49

наблюдател

преди 6 години

И двамата си носят последствията от връзка от типа " стабилен бизнесмен търси чаровната дама " и " чаровната дама търси стабилен бизнесмен ". Като се хваща с млада и хубава жена ще й търпи гяволиите, а тя като се хваща с дърт козел, му е търпяла магариите. Жалко за жената, Бог да я прости.

48

Анонимен

преди 6 години

Този е зарязал първата си жена и вероятно деца,след което бие и тормози втората си жена и деца,а накрая не се интересува и за собствените си дечица и кой ще се грижи за тях,убивайки майка им,оставяйки ги сирачета,не го защитавайте този психопат!

47

онбашията

преди 6 години

линукса остана без най-добрата си файлова система, защото автора и - ханс райзър - уби жена си, също рускиня. ама той сам си е крив, успял е да скрие тялото, но е склонил на сделка с прокуратурата.

46

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не ми прилича на мутра или на психопат както го изкараха. А за да я убие сигурно е имал много добра причина да го направи. Едвали го е направил заради доброто отношение на бившата си жена.

45

Анонимен

преди 6 години

Тоя прилича малко на Павлов и на Менгеле

44

Анонимен

преди 6 години

Блядочките от всичко най-много любят да поркат и да се боцкат с чужди патки.

43

Анонимен

преди 6 години

Аз го защитавам защото женските номерца са ми до болка познати, еле па на рускиня, тези са толкова коварни, че по-добре да ги задминаваш на от 5 метра! Сигурен съм че тази го е разигравала по всякакъв възможен начин.

42

Анонимен

преди 6 години

Така става като си оставя българското семейство и се жени за рускиня. Тъжен край, жалко за децата.

41

Анонимен

преди 6 години

Изглежда интелигентен мъж. И много тъжен и обиден.

40

до 43

преди 6 години

Блядката му е родила две деца, ама от комишиите, докато човечецът се е бъхтал да изкарва пари да има за парцалки, фризьор и козметик.

39

Киров

преди 6 години

Ако го е изнудвала с децата, което е много възможно може да му е писнало и да е пренебрегнал закона, който дава право на бащата само да плаща без дори да види детето си, ако майката реши дори да има решение на върховен съд като в моя случай примерно!

38

Lan

преди 6 години

29Как "защо я защитавате"...защото и пиянството, и мързела, и любовчийството (нищо от това не е доказано...само по думите на форумци и обезумял бивш) НЕ могат да се сравнят с убийство! НИЩО, нито един грях не се сравнява с убийство!

37

Анонимен

преди 6 години

Това което е направил е ужасно, но го разбирам. Тази му е съсипала живота. Дори сега и мъртва продължава да го прави. Този го изкараха най-големият престъпник, ама нека да каже и неговата гледна точка. Защото нещата никога не са само бели или черни.

36

Анонимен

преди 6 години

Да бяхте казали по-рано, че въпросната е рускиня, това обяснява много неща!!!!

35

Анонимен

преди 6 години

***! С кой акъл си е развалил брака с българка за да се ожени за някаква руска исползвачка.

34

Анонимен

преди 6 години

Ех, Льеночка, Льеночка - тепер не можеш уйти *** и не можеш водку попить.

33

Анонимен

преди 6 години

29 години така ли се зарязват бе човек, за някаква си кифла

32

Анонимен

преди 6 години

От рускиня толкова - водка и разврат. Като се напият се сношават като животни, с който им е под ръка. Първата ми жена беше рускиня и го знам от личен горчив опит.