6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3и като продължение: иначе съм съгласен с теза за критичното мислене - така трябва да се мисли.но отричането на влиянието на един човек върху друг, чрез мисълто - не е вярно! има такова влияние, естествено при всеки то е развито в различна степен, но го има и съм го наблюдавал много пъти и всеки от вас го е наблюдавал, но не му е обръщал внимание , погледнато от тази гледна точка.

5

Анонимен

преди 6 години

Позитивното мислене си е много полезно, стига обаче да е подкрепено с действия, а не просто на думи. Но чак пък най-страшната съвременна болест... Сигурно депресивните и мрачни настроения са по-малко страшни според автора на статията.

4

Позитивно мислещ

преди 6 години

Какво по дяволите току що прочетох. Автора е за психиатрия. Боже опази.

3

Анонимен

преди 6 години

Нашето всемогъщество може да стигне дори до това да вярваме, че нашите мисли могат да причинят вреда на други хора...могат, колкото статията да се опитва да се внуши обратното.опасното за ня-кой/кои е да не би много да "открият" тези възможности на човека. влиянието, което един човек може да окаже върху друг е различно, но мисълта на масата - може много!как ще се обясни това - ако някой ни гледа продължително време, без да сме забелязалиго , в един момент се усеща "тежестта" на погледа!

2

да

преди 6 години

Позитивното мислене е вредно за психиката, това е научно доказано.

1

Камилия Катъркина

преди 6 години

Подобни метафизики, но сексуални и алабалистични практики за недотъркани домакини у нас се извършват от Кобилия Наталкина - Ментерджиян.